Meditatii.ro Anmeldelser

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sunt profesor aici de cativa ani. De la promovari, la credite, la comision, am lucrat foarte bine cu echipa. Au dezvoltat mai multe chestii pe parte tehnica si acum imi tin doar aici meditatiile fiind... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Acum un an m-am hotărât să fac o schimbare și am început meditațiile la limba engleză pentru a putea comunica mai ușor și fluent. Am găsit în sfârșit un profesor care transformă orele de meditații înt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads

Skrevet af virksomheden

Conectam elevi cu profesori potriviti lor.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(43)

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dezamăgitor

Am avut cont de profesor pe acest site. Mi se pare de noaptea minții să trebuiască să plătești doar pentru a răspunde unui mesaj din partea elevului. Apoi dacă nu ai suficiente credite, ești „invitat” să îți faci un cont Pro sau ceva de genul în care ți se aduce la cunoștință că un procent de circa 18-29% din costul unei meditații va merge tot la ei. Cam asta a fost experiența mea cu meditații.ro.

11. august 2026

Util si rapid

Util, rapid, profesionist. Ma declar multumita, singura platforma pe care o folosesc.

12. august 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Va multumim pentru recenzie! Ne bucuram foarte mult ca v-am putut fi de ajutor.

E un site grozav

E un site grozav. Unul dintre putinele site-uri de meditatii unde profesorii chiar isi pot gasi elevi.

2. august 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Va multumim pentru ca v-ati impartasit experienta pe site-ul nostru si ne bucuram ca v-am putut fi de ajutor sa gasiti elevi. Daca va putem ajuta pe viitor cu orice informatie, nu ezitati sa ne scrieti!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meditații.ro: an highly effective aid in the learning process.

Meditații.ro is an invaluable help offered to both students and teachers.
The tutoring website is a modern, efficient, and well‑structured educational tool that complements classroom activity and offers students genuine support in their learning process.

8. juli 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Hi, Irma! Thank you so much for your kind words. We're happy we provided a good service and that you were satisfied!

- Meditatii.ro Team

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Am găsit o profesoară care deja a…

Am găsit o profesoară care deja a preluat-o pe fetita!

24. juni 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Bună, Horia! Ne bucurăm că a mers totul rapid. Dacă putem să te mai ajutăm cu ceva, nu ezita să ne scrii în secțiunea ajutor. Suntem oricând aici pentru tine!

Simplu si eficient

Am folosit Meditatii.ro pentru a găsi un profesor potrivit și experiența a fost foarte bună. Platforma este ușor de utilizat, iar procesul de căutare este simplu și intuitiv. Mi-a plăcut faptul că am putut compara mai mulți profesori, să le citesc prezentările și să îi contactez direct.

Am primit răspunsuri rapide de la profesori și am găsit într-un timp scurt persoana potrivită pentru nevoile mele. De asemenea, profilurile conțin suficiente informații pentru a putea lua o decizie informată înainte de a programa o ședință.

Per total, Meditatii.ro mi-a economisit mult timp comparativ cu alte metode de căutare și aș recomanda platforma oricui caută un profesor sau meditator în România.

24. juni 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Bună, Gabriel! Îți mulțumim pentru recenzie și ne bucurăm că am putut fi de ajutor în căutarea unui profesor de top și verificat. Te așteptăm și pe viitor la noi!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Cel mai bun site de promovare a ta ca profesor

Folosesc site-ul de peste un an, am ajuns să am mulți elevi datorită lor. La început eram sceptic, am crezut că e vorba despre un alt site care creează speranțe false. Dar apoi după ce mi-am pus anunțul potrivit, am ajuns să fiu contactat aproape zilnic pentru meditații.

Cine spune că nu e adevărat și că site-ul e „scam”, să știți că depinde și de voi, cum aveți anunțul, ce scrieți în anunț, cum atrageți oamenii, ce oferiți. Ei sunt niște intermediari între noi profesorii și între elevi/părinți. De aceea și sistemul de credite mi se pare absolut NORMAL si foarte bine construit.

Recomand cu drag, mai ales că atunci când ai o problemă, cei de la suport sunt pe fază mereu, iar răspunsurile sunt foarte rapide.

28. maj 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

E un site ok dar creditele sunt prea…

E un site ok dar creditele sunt prea scumpe. De asemenea, ar trebui ca acestea să fie returnate în caz că nu se primește niciun răspuns din partea elevilor.

14. maj 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Buna, Ciprian! Mulțumim pentru recenzie.

Creditele se returnează în cazurile în care elevii care au aplicat la tine nu răspund și nu le-ai dat datele de contact. Dacă e vreo eroare sau informațiile din centrul de ajutor nu sunt actualizate, scrie-ne oricând la contact@meditatii.ro pentru a investiga si ajuta.

In mod normal profesorii de la Start (adică cei ce folosesc creditele), își recuperează destul de repede banii cheltuiți pe credite, așa că îți recomandăm să programezi un apel cu un coleg din echipa din secțiunea Sfaturi Succes și poate reușim să convertești mai mulți elevi, astfel încât costul să nu mai pară atât de mare.

Mulțumim!
Echipa Meditatii.ro

A great customer-centric company

A great customer-centric company, great customer support and a constant openness to customer needs.

21. april 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Thanks! We're always here to help!

Asa da!

Suntem foarte multumiti ca parinti de interactiunea cu aceasta platforma. Este intuitiva si usor de utilizat, atat de pe telefon cat si de pe PC/laptop.Avem acces prin ea la un numar foarte mare de profesori ce ofera pregatire la niste preturi de bun simt. Fiul nostru face pregatire la matematica si romana pentru bacalaureat si am gasit niste oameni extraordinari aici, care chiar stiu ce fac. Nu doar ca il invata, dar il si motiveaza sa o faca. Multumim meditatii.ro!

30. januar 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Vă mulțumim pentru recenzie! Înseamnă foarte mult pentru noi că ați avut parte de o experiență foarte bună alături de noi și pe platforma noastră.

Dacă vă mai putem ajuta pe viitor, scrieți-ne oricând! Mult succes fiului dvs.!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Am facut meditatii la matematica

Am facut meditatii la matematica si sunt foarte multumita. Profesorii sunt foarte devotati, explica pe intelesul tuturor si au multa rabdare. Atmosfera este placuta, iar lectiile sunt bine structurate.

9. marts 2026

Besvarelse fra Meditatii.ro

Ne bucurăm foarte mult că ați avut o experiență bună alături de profesorii noștri! Dacă vă mai putem fi de ajutor vreodata, nu ezitați să ne scrieți folosind centrul de ajutor.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.