Jeg har fået SkinPen-behandling to gange hos Mediskin og er super tilfreds. Klinikken er professionel og har en behagelig atmosfære, og man føler sig i trygge hænder fra start til slut. Deres medarbe... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er en kosmetisk klinik i hjertet af Kolding med speciale i botox, fillers, mikrosklerosering af kar på ben, laserbehandlinger til hudforyngelse, karudvidelser og hårfjerning. Alle behandlinger udføres udelukkende af vores specialuddannet og erfarne sygeplejerske og læge. Hos MediSkin er du altid sikret en kompromisløs tilgang, høj faglighed og markedets bedste og mest veldokumenterede produkter.
Jernbanegade 20, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fantastisk klinik og service.
Jeg er meget tilfreds med mit forløb ved mediskin.

Professionel, kyndig, tryg vejledning og behandling. Med flot resultat 😊

Rigtig god behandling.
Behagelig behandler, tager sig god tid og forklarer alt rigtigt fint.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Jeg er virkelig godt tilfreds med mit resultat efter behandlingen. Rikke er professionel og tålmodig. Anbefaling herfra 👍

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Rikke udglattede (fjernede) mine mange rynker i panden og reducerede samtidig mine poser under øjnene til et minimum af hvad de var før - et helt fantastisk resultat med botox og filler. Hun er bare virkelig dygtig og kompetent, så jeg er ovenud lykkelig for at jeg valgte at booke en forundersøgelse hos Rikke/Mediskin og efterfølgende fik behandlingen lige netop der. Var der 10 stjerner så havde jeg givet det👌

En fantastisk oplevelse!
Ikke nok med at man får en super kompetent og professionel behandling, jamen så er servicen også helt i top 🙏
Perfekt sted at gå hen😃

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Super professionel behandling af Rikke. Lækker klinik og rar atmosfære.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Rikke ved MediSkin!
Jeg har haft min første behandling, og kan kun rose Rikke. Virkelig imødekommende, grundig og super professionel. Har følt mig informeret og tryg lige fra start, hvilket har gjort at jeg ikke har tvivlet et eneste sekund. Et hjertevarmt sted i smukke omgivelser.
Jeg vil anbefale MediSkin til alle!

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Så dygtig og virkelig sød kan virkelig anbefales og der er virkelig tid til en

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Super oplevelse ! Rigtig flotte lokaler !
Rikke er meget professionel, god til at forklare hvilket gør man føler sig 100% tryg.
Tak for god behandling vi ses helt sikkert igen.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Fantastisk dejlig og behagelig personale og en framragende behandling..

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Rigtig flotte omgivelser. Professionel behandling med god vejledning. Rikke var lyttende, rolig og gav sig god tid til min behandling. Jeg kan klart anbefale mediskin til andre.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Rigtig god oplevelse, utrolig imødekommen lyttende og forklarende, omkring hvad der er muligt.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Top klasse - rigtig god service og sød personale :) helt klart mit fremtidige sted !

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Grundig og meget professionel vejledning af både Rikke og klinikkens tilhørende læge. Fra øjeblikket man træder ind, følte jeg mig velkommen og taget godt imod.
Jeg glæder mig til mit videre forløb hos MediSkin - jeg kan indtil videre i hvert fald kun give klinikken mine varmeste anbefalinger so far! ☺️

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Fantastisk vejledning! Man føler sig virkelig mødt i sine behov og får en faglig og kvalitetsbevidst vejledning og behandling hos MediSkin. Samtidig er Rikke dejlig imødekommende og rammerne i klinikken er skønne.
Kan kun anbefales.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
God tid, gode og ærlige forklaringer, god hygiejne og stor faglig viden. Kan indtil videre kun anbefale Rikke og klinik Mediskin i Kolding.

Besvarelse fra MEDISKIN - Kosmetisk Speciallægeklinik
Fantastisk behandling, yderst professionel.
Følte mig meget velkommen og i de bedste hænder.