Ik werd keurig op tijd geholpen. Het meisje dat mij hielp was vriendelijk. Huid onderzoek stelt niets voor, er wordt één plekje gescand. ECG apparaat werkte niet goed, ze is minstens 20 minuten bezig... Se mere
Virksomheden har svaret
Afspraak was snel geregeld, voldoende parkeergelegenheid en makkelijk vindbaar. Pand toont wat gedateerd, maar behandeling was prima. Fijne behandelaar en duidelijk wat er allemaal ging gebeuren. Zo'n... Se mere
Virksomheden har svaret
Ontzettende aardige kundige verpleegkundige die je alles goed uitlegde en op je gemak stelt.Moest 15 wachten en ze kwam gelijk zeggen het loopt iets uit.hoe anders als in een ziekenhuis chapeau.Volgen... Se mere
Virksomheden har svaret
Het is een prettig idee dat je jaarlijks, zonder kosten, een gezondheids check kunt laten doen. Je wordt professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg. Zeer tevreden, volge... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor een aangenamer leven voeren wij vitaliteit als beleid. Zowel op de werkvloer als thuis zou ‘vitaliteit als beleid’ het motto moeten zijn. MediHealthGroup focust zich op verschillende welzijnsgebieden: – Geestelijke gezondheid – Sport en voeding en Lichaamswaarden. Creëer bewustwording! Wij vinden het belangrijk dat wij naast het aanbieden van testen ook jou begeleiden in de vervolg stappen naar een vitaler leven. Werk samen met een van onze coaches aan een gezondere levensstijl, win advies in en doe belangrijke kennis op.
Weg en land 42c, 2661KR, Bergschenhoek, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De afspraak liep 1,5 uur uit omdat er niemand aanwezig was. Telefonisch niet bereikbaar via het opgegeven telefoonnummer.
Uiteindelijk kwam er een vriendelijke dame vanaf een andere locatie nadat de receptie van het pand via een ander telefoonnummer contact had opgenomen.
De dame die het onderzoek deed legde wel alles netjes uit en nam de tijd.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Alles werd goed en vriendelijk uitgelegd. Fijn dat deze onderzoeken gedaan werden

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Omdat ik van ver kwam en dus dik in de file kon staan terug naar huis werd ik iets eerder geholpen. Uitermate vriendelijk personeel.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Mariëlle heeft ons top geholpen. Vrolijke en vriendelijke dame. Ze nam volop de tijd om alles uit te leggen en de onderzoeken uit te voeren. Over een jaar heb ik weer een check up, dan ga ik zeker naar haar vragen.

Vriendelijk
Op tijd
Snel en adequaat
Makkelijk parkeren
Jammer dat maar 1 huis foto wordt vergoed door de verzekering

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Snel geholpen, vriendelijke verpleegkundige en deskundig onderzoek.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Werd erg vriendelijk ontvangen alles werd goed uitgelegd.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Ze legde alles goed uit wat ze deed en was erg vriendelijk

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
De tijd werdt genomen voor alles en ze was erg vriendelijk

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
De dame die me hielp was heel behulpzaam en geïnteresseerd. Ook ben ik op tijd geholpen.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Vriendelijk en duidelijke ontvangst en uitleg

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Vriendelijke dame. De huidcontrole stelt niets voor, je moet zelf aangeven waar je plekjes hebt, ik kan niet om een bochtje kijken, wie wel? Deze plekjes worden bekeken maar de rest van je lijf niet. Het stelt dus bijzonder weinig voor, jammer. De longtest van mijn vrouw werd volledig vergeten. Het idee is top, maar aan de uitvoering is minder.

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Alles goed uitgelegd en fijn dat je een preventief onderzoek kan laten doen

Vriendelijke benadering
Goede uitleg over de onderzoeken
Professionele houding personeel
Uitslag van 2 onderzoeken al dezelfde dag
Afspraak maken gaat erg gemakkelijk

Besvarelse fra MediHealthGroup B.V.
Jammer dat wij nu al 6 weken wachten op de uitslag van het long onderzoek, en dat er op onze vragen via de mail niet gereageerd wordt.