Bestilte 2 produkter hos Mediconline og det gik hurtigt med at modtage pakken, stort plus for hurtig levering. Da jeg modtog pakken var det ene låg desværre hoppet af under transport. Jeg t... Se mere
Et fantastisk produkt. Jeg har nedsunken forfod samt slidgigt i storetåens grundled. Alt dette til sammen giver mange smerter. Efter jeg har købt Podosoles indlæg, er smerterne forsvundet.
Update: jeg blev kontaktet af kundecervice, returnerede varen og fik hele beløbet tilbage ret hurtigt. Så den del fungerede upåklageligt 👍 Har bestilt geleringe til ligtorne. Leveringstiden var op... Se mere
For første gang nogen sinde var der en fejl i forsendelsen. Jeg manglede et par varer, men jeg skrev til dem - og øjeblikkelig reaktion, hvor mqn fiksede problemet. Jeg vender trofast tilbage!!!
Støttestrømper, fodpleje og helse. Hurtig levering og fair priser. Bestil nu!
Støttestrømper, fodpleje og helse i topkvalitet
Box 110 50, 161 11, Bromma, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra MedicOnline.dk
Fin hjemmeside der er gode til at beskrive deres produkter i mindste detalje. Det er ikke sidste gang jeg handler der

Besvarelse fra MedicOnline.dk
Let og overskuelig hjemmeside, hvor de ønskede størrelser af flystrømper let fremkom.

Besvarelse fra MedicOnline.dk
Dårlig pasform og for tyk i materialet ekstrem lang leveringstid

Besvarelse fra MedicOnline.dk
Jeg afventer tilbagebetaling, kr. 437 for en vare, der er returneret.
mvh

Besvarelse fra MedicOnline.dk
De bestilte varer kom hurtigt.Men jeres størrelser svarer ikke rigtigt til mig.Jeg bestilte tåsokker str 40 men fik str. 38 til 40..og de er faktisk for små.så skulle nok have været 40 til 42.Må så rette det næste gang.

Besvarelse fra MedicOnline.dk
Qualitie produkter til en excellent pris. Excellent aflevering service. Professional og hurtigt. Tusind tak. 😊