Spara er tid inget fungerar på hemsidan. Går inte att ansöka att vara ombud åt sitt eget barn. Går inte att boka tid. Går inte att ta bort sitt konto. Spara er tid och hitta ngt annat.
Se, hvad kunderne siger
Har varit kund hos Medicheck i flera år och är supernöjd. Har fått hjälp och rätt medicinering av min hypotyreos, den blir inte bara kontrollerad utan man går även på mitt mående när man medicinera... Se mere
Jag har haft två läkarkontakter, äntligen någon som är skicklig. Det var som att slå på en lampa, efter att ha varit i primärvårdens okunniga mörka rum i 7 år, som vägrat mig specialist trots stort be... Se mere
Aleksandr Kulak är helt fantastisk och har verkligen tagit sig tid att hjälpa mig. När ordinarie läkare på Psykiatrimottagningen inom öppenvården inte går att få någon kontinuitet med, utan nya ST ell... Se mere
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bemötandet från läkaren är den…
Bemötandet från läkaren är den viktigaste för mig som patient. Är jätte nöjd med terapin som jag fick och konsultationen.
En av det få läkare som frågar först…
En av det få läkare som frågar först hur man mår och inte bara set vad proverna visar, han vet !!!!
Blandade upplevelser
Träffat tre olika läkare i två olika syften. Första toppen! Fick en timmes samtal med noggranna frågor, gott lyssnande och fint bemötande. Bra hjälp utifrån det jag önskade. Nästa läkare var helt okej men kort tid, 10 min, information jag redan kände till, inga frågor knappt utan bara en monolog och sedan slut. Märkligt. Nästa läkare något bättre. Lugnare och ställde några frågor utöver det jag beskrivit innan besöket i text. Fokus på medicin snarare än förståelse för symtom som jag önskade. Utrymme att prata om det jag önskade egentligen var sparsamt. Tips: Fråga patienten i början av samtalet vad som är viktigt för den att ta upp och informera även om längden på samtalet så en vet det i förväg. Ökad personcentrering helt enkelt. Tack.
Omöjligt att få ny kontakt/uppföljning efter besök
Ok tjänst men oerhört svårt att få kontakt igen efter ett besök. Tex om man pratat med läkaren om ett recept och sen glömmer han ett av läkemedlen så finns det inget sätt att chatta eller kontakta läkaren igen utan att betala 750kr för ett nytt besök.
Att man kan välja läkare
Att man kan välja läkare, ha samma läkare som känner till mig som patient. Duktiga läkare och att ha möjlighet att välja en tid dom passar mig.
Trevlig läkare som kunde bistå med…
Trevlig läkare som kunde bistå med hjälp.
Läkaren bokade in uppföljning.
Snabb och smidig hantering. Mer tillgänglig än andra vårdenheter.
Kommer absolut fortsätta med medicheck. Kan varmt rekommendera!
Fantastiskt fint bemötande och kunnig…
Fantastiskt fint bemötande och kunnig läkare. Blir uppföljd av samma läkare varje gång. Det enda negativa är att besöken är lite korta och att det inte går att skicka remiss.
Snabb service men saknar en…
Snabb service men saknar en återkoppling gällande remissen som skapades.
En stjärna är för mycket för er
En stjärna är för mycket för er, när jag hade stort behov av hudläkare till min son då vi fick inte hjälp, läkaren ringde aldrig upp oss, vi väntade över en timme på samtal var även inloggad i appen, och gissa vad vi fick 300kr FAKTURA utebliven besök.
SKAM
Martha
Jag är mycket nöjd
Jag är mycket nöjd
Men hittar inte de blod prover jag ska ta , de finns inte under dokument.
Tacksam om jag kan få veta vilka blodprover jag ska ta . För hormoner och sköldkörteln
Bästa hälsningar
Josefi Dahlberg
Över förväntan bra läkare
Över förväntan bra läkare , Blev mycket nöjd.
Bra och smidigt
Jättebra läkare och proffsigt bemötande.
Fick hjälp med att komma rätt på en gång med allt.
Tack Dr Bauer!
Bra bemötande och lyhörd läkare
Bra bemötande och lyhörd läkare. Vill genuint hjälpa mig som patient och bedömer mitt tillståndet inte enbart mila provsvar men även mina symtom. Vill från djupet av mitt hjärta tacka läkaren Belal Abulebda som hjälpte mig med mina besvär.
750:- för 15 minuter av ingen hjälp
Ingenstans står det under bokningen att man betalar 750:- för bara 15 minuter. Inte förrän det har gått 15 minuter säger läkaren att tiden är slut och avslutar samtalet. Fullständigt ointresserad "läkare" som sitter och snurrar med håret i fåtöljen och fördriver den knappa tiden med att be en berätta om sitt ärende fast man noggrant beskrivit det i den skriftliga informationen i förväg.
Kundtjänst vägrar svara. Och när jag får automtiskt mail om att bedöma min kundtjänstupplevelse, så kan frågan inte besvaras med hänvisning till att "Denna förfrågan är stängd. ...denna fråga kan inte längre bedömas."
Blir anmälan till Konsumentverket.
Otrolig lyhörd läkare som noggrant går…
Otrolig lyhörd läkare som noggrant går igenom sjukdomen, besvär, behandling känner mig väldigt trygg i hans händer rekommenderar verkligen Ramin. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐
En duktig läkare
En duktig läkare. Fick bra bemötande. Mycket professionell.
Min son har adhd och måste boka tid med…
Min son har adhd och måste boka tid med läkare för att förnya recept men nästan varje gång mötet är bokat så ringer inte läkaren upp och dessutom måste han betala 1200kr i förväg för ett möte och pengarna kommer inte tillbaka. Ett riktigt pajasföretag!!!
Snabb och trevlig hjälp
Fick tid samma dag, inga som helst teknikproblem som många här skriver om. *Bokade i datorn och hade videosamtal i iphone i appen. Trevlig och hjälpsam läkare.
Visserligen visste hon inte vad mina utslag berodde på men hon försökte i varje fall, samtidigt som jag inte ens kommit fram till min vårdcentral.
VARNING falska "prover"!
Läkaren på Medicheck var väldigt bra MEN deras "prover" är helt vilseledande. På företagets hemsida (som läkaren rekommenderade mig) kan man beställa olika prover. Enligt informationen ser det ut som om man beställer ett testkit som man kan ta hemma och som sedan analyseras på laboratorium. Jag beställde för flera tusen kronor och väntade nästan två veckor men inga prover kom. Jag kontaktade supporten och de sa att de självklart inte skickar några prover utan man får REMISSER som man själv få ta till vårdcentralen för att ta. Jag skrev ut dessa "remisser" och gick till vårdcentralen. OBS! VARNING! Det är INGA remisser enligt vårdcentralen. Det är mycket riktigt Medicheck som ska skicka ut provtagningskit och riktiga remisser. Trots detta var vårdcentralen så hjälpsamma så de hjälpte mig med några av de prover som fanns på de så kallade remisserna. Det är inget som en vårdcentral ska göra men de tyckte att jag absolut behövd får hjälp. Proverna kan ju visa på allvarlig bakomliggande sjukdom. Jag kontaktade Medichecks support för andra gången och bad om en förklaring och pengarna tillbaka för missvisande information. Jag fick ingen förklaring bara en utbetalning av pengarna. Tack för att att jag fick tillbaka pengarna men mitt lidande har förlängts med en månads väntan och mer stress. Lita INTE på detta företag.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.