Klinika nie wywiązuje się z ustalonych…
Klinika nie wywiązuje się z ustalonych terminów. Na stronie, dla przyciągnięcia uwagi oferuje terminy wizyt, których nie ma, a później kombinują jak to poprzesuwać żeby jakoś cię obsłużyć. Ściema.
MedCan Clinics to ogólnopolska sieć specjalistycznych klinik konopnych, które od lat pomagają pacjentom w bezpiecznym i skutecznym leczeniu z wykorzystaniem medycznej marihuany. Zaufały nam już tysiące osób z całej Polski, a nasze podejście do terapii opiera się na rzetelnej diagnostyce, indywidualnym planie leczenia oraz najwyższych standardach opieki medycznej. Nasz zespół tworzą licencjonowani lekarze z doświadczeniem w terapii konopnej, którzy prowadzą pacjentów z przewlekłym bólem, chorobami neurologicznymi, depresją, stanami lękowymi, bezsennością czy skutkami ubocznymi tradycyjnych metod leczenia. Każda recepta na medyczną marihuanę wystawiana w MedCan Clinics poprzedzona jest dokładnym wywiadem, analizą dokumentacji i konsultacją medyczną, aby zapewnić pełne bezpieczeństwo terapii. Oferujemy wizyty stacjonarne, konsultacje umówisz online na naszej stronie. Dzięki temu pacjenci z całego kraju mogą w łatwy sposób rozpocząć terapię. Proces jest prosty, szybki i w pełni legalny – e-receptę na marihuanę medyczną otrzymujesz SMS-em oraz e-mailem, a leki odbierasz w dowolnej aptece posiadającej certyfikowane preparaty. Nasza klinika konopna to nie tylko miejsce, gdzie możesz uzyskać receptę na medyczną marihuanę – to centrum wsparcia pacjentów. Stawiamy na edukację, transparentność i realną pomoc w poprawie jakości życia. Wierzymy, że odpowiednio dobrana terapia konopna może być przełomem w leczeniu wielu schorzeń i pomóc tam, gdzie inne metody zawiodły. Każdego dnia otrzymujemy pozytywne opinie od pacjentów, którzy dzięki MedCan Clinics odzyskali komfort życia. Jeśli skorzystałeś z naszych usług, Twoja opinia również może pomóc innym podjąć decyzję o rozpoczęciu terapii. MedCan Clinics – profesjonalna opieka, bezpieczna terapia i tysiące zadowolonych pacjentów.
Woloska 16, 02-675, Warszawa, Polen
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nie dajcie się nabrać, godzina i data umówionej wizyty w rejestracji online to fikcja i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, dostajecie narzucony termin. To żadna klinika to pseudogabinet. Nie szanują czasu ludzi.
MedCan Clinics nigdy nie zwróciło wpłaty 250zł za odwołaną wizytę, pomimo zapewnień recepcjonistki, że dokonają zwrotu w ciągu 14 dni. Wielokrotne monity nie przyniosły skutku. Recepcjonistka poinformowała, że mam pisać w tej sprawie na email reklamacje@..., co uczyniłem. Telefonicznie potwierdzili otrzymanie zgłoszenia, ale nic z nim dalej nie zrobili, pieniędzy nadal nie odzyskałem.
Klinika oferująca leczenie medyczną marihuaną podeszła do tematu profesjonalnie i rzetelnie – lekarze dokładnie wyjaśnili możliwości terapii oraz dopasowali leczenie do indywidualnych potrzeb. Atmosfera była życzliwa i budząca zaufanie, dzięki czemu cały proces przebiegł spokojnie i bez stresu.
Serdecznie polecam klinike MedCan Clinics lekarze są kompetentni,uprzejmi . Leczenie terapią medyczną marihuaną została dopasowana do moich potszeb . Wszystko przebiegło sprawnie .Polecam serdecznie każdemu
To moja pierwsza konsultacja w MedCan, chyba znalazłem rozwiązanie przy moich dolegliwościach jaskrowych. Mam nadzieję na dobra terapię konopną
Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Lekarze kompetentni, wszystko przebiega sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Polecam Medcan Clinics każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.
Jestem zadowolony o merytoryczną , leczenie jest bardzo pomaga , przezwyczaje jak jest bez bólu. Zdecydowany medcan clinics . Polecam
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.