Virkelig dårlig service og kommunikation.
Bestilte en vare på deres hjemmeside Medwebshop.dk, ringede to dage efter for at få tilføjet en vare mere på min ordre, fik af vide det ikke var et problem, ventede yderligere to dage og undrede mig over der ikke kom en mail om at varene var afsendt, så jeg sendte en mail med forespørgsel på hvornår jeg kunne forvente min ordre ville komme, ingen svar tilbage, ringede næste morgen for at høre hvad der skete, fik af vide at de lige skulle tjekke på lageret og at de så ville melde tilbage, igen ingen tilbagemelding, ringede igen om eftermiddagen lige før lukketid, der havde de ikke været på lageret endnu og tjekke, men ville ringe igen om en time, og der fik jeg så af vide at det ikke var på lager og de ikke kunne garantere hvornår det kom på lager igen 😡 så det var nok bedre jeg købte samme vare et andet sted 🫤
Hvorfor skulle der gå en hel uge fra jeg bestilte varen til jeg fik af vide at den var udsolgt? og det var udelukkende kun fordi jeg selv ringede ellers havde der vel gået meget længere tid inden jeg havde fået noget som helst af vide 🤷
I min optik dårlig kommunikation, samt havde hjemmesiden været opdateret så der havde stået at varen var udsolgt, havde jeg aldrig henvendt mig og sparet tid, ved at købe den et andet sted (for en uge siden).