Samen met mijn vrienden langs de Meccential stand gelopen op de beurs, zag er erg goed uit! Dus toch maar even een velgen & interieurpakket meegenomen. En wat werkt dat goed zeg! De velgen worden... Se mere
Virksomheden har svaret
De kwaliteit van de spullen hier zijn echt top had zelf een interior cleaner en een velgenreiniger bestelt. Nu ruikt heel mn auto lekker en mn velgen shinen ga hier zeker vaker bestellen. Prijs kwa... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben super blij met de producten! Alleen is de interior spray niet zo goed als gedacht.
Virksomheden har svaret
Meccential: dé specialist in hoogwaardige car detailing producten en autoschoonmaak accessoires in Nederland en België. Ons uitgebreide assortiment bevat alles wat je nodig hebt om jouw auto professioneel te reinigen en te onderhouden. Van premium autoshampoo’s en microvezeldoeken tot innovatieve foam guns en velgenreinigers – wij bieden alleen de beste producten voor auto detailing. Of je nu een ervaren detailer bent of gewoon jouw auto in topconditie wilt houden, Meccential helpt je om jouw voertuig weer stralend schoon te maken. Met snelle levering, scherpe prijzen en een focus op kwaliteit zijn wij jouw betrouwbare partner voor autoverzorging en auto detailing in de Benelux. Ontdek ons aanbod en ervaar het verschil!
Veenendaal, 3904 ZA, Veenendaal, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Keurig en snel geleverd. Incl een persoonlijke boodschap op een kaartje, wordt gewaardeerd!

Besvarelse fra Meccential
En wat werkt dat goed zeg! De velgen worden prachtig schoon, en de interieurspray laat een lekker luchtje achter!
En dat voor slechts een fractie van de prijs (Normaal kopen wij altijd Meguiars), dit heeft ons positief verrast!

Besvarelse fra Meccential
Zeer goede klantenservice en de snelste levering, en de beste kwaliteit

Besvarelse fra Meccential
Werkelijk waar top producten!
Ik gebruik al een tijdje de producten, fijn dat ik gewoon alles op een plek kan krijgen. kwaliteit is top en alles werkt gewoon goed. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Meccential
Echt top en tegen een goede prijs 👌
Ook de bezorging ging vlot en alles zat goed verpakt.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra Meccential
Snelle levering en vriendelijke klantenservice! De producten zijn van hele goede kwaliteit, of je nu een detailer bent of iemand die graag zijn auto goed bij houd en regelmatig zijn auto wast, meccential got it all! De producten doen wat ze beloven en mijn auto is elke keer blinkend schoon na een wasbeurt! Ik raad Meccential zeker aan!

Besvarelse fra Meccential
Snelle levering, goede producten.
Vind alleen de washand diamond van mindere kwaliteit.

Besvarelse fra Meccential
Prijs kwaliteits verhouding is super

Besvarelse fra Meccential
Washmit en wat sopjes besteld bij Meccential. snel bezorgd en maakt perfect schoon!!
Leuke aanbieding ook, zeker voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra Meccential
Super fijne webshop van zeer gepassioneerde mensen.
Kwaliteit van de spullen is echt super.

Besvarelse fra Meccential
Had een microvezel velgenborstel besteld. na enkele keren gebruikt is deze echter kapot gegaan. Na melding gedaan te hebben bij Meccential kreeg ik een nieuwe borstel opgestuurd. Bedankt voor de fantastische Service.

Besvarelse fra Meccential
Ik had voor het eerst bij Meccentail besteld. Er was een probleem met het product dat ik gekregen had, contact op genomen met Meccentail en ze hebben me echt goed en snel geholpen en het probleem opgelost. De producten die ze verkopen zijn van goede kwaliteit. Ik zou iedereen aanbevelen om daar je was spullen te bestellen. Top!!!

Besvarelse fra Meccential
Mooie autowas producten voor een nog mooiere prijs! Kwaliteit is gewoon top, zeker als je het vergelijkt met andere merken dan is Meccential veel betaalbaarder! Levering van de bestelling is snel en goed verpakt!
Fijne spullen, ga hier zeker vaker mijn was spullen halen!