meandme.dk Anmeldelser 32

3,2

Søde medarbejdere og jeg fik hvad jeg bad om. Deres vietnamesisk sandwich ( bánh mì) med kylling er god, og deres vietnamesisk salt-kaffe smagte overraskende godt! Jeg kommer sikkert tilbage.🥰... Se mere

Jeg bestilt en choose your own bowl Og jeg lagt salat fersken rødkål og meget mere men når jeg fik den var der kun ris og kylling og en styk lime og jeg tog den med to go så jeg fandt ud af det kom... Se mere

Jeg var inde og få lavet negle af Olenna, og hun var meget omhyggelig og detaljeorienteret - da jeg var i tvivl om 2 forskellige farver tog hun sig også tid til at vise mig dem begge to på hver sin ne... Se mere

Virkelig en sørgelig omgang. Meget lukket kvinde der ikke udstrålede meget glæde ved sit arbejde. En virkelig mangelfuld behandling fik en pedicure og jeg har stadig hår hud under mine fødder. Manden... Se mere

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Jeg er helt vildt ked af at jeg valgte…

Jeg er helt vildt ked af at jeg valgte at få lagt gel lak her. De startede med at klippe mine lange negle HELT NED, så man kan se huden over dem.. uden at høre mig, hvad jeg selv ville. Jeg kan ikke huske at jeg før har haft så korte negle før, det føles ubehageligt, uvant og jeg er slet ikke glad for udseendet heller.. øv..

12. juli 2024

Chili mayo er ikke mayo

Chili mayo er ikke mayo, så når der kun står “mayo” som en ingrediens i jeres onigiri, så forventede jeg almindelig mayonnaise eller japansk mayonnaise, og ikke chili mayonnaise. Det ville nok være godt enten at skrive hvad der bruges, eller bruge hvad der skrives, for to ellers tilsyneladende lækre onigiri bliver nu meget hårdere at komme igennem, da jeg netop er meget dårlig til at håndtere stærk mad. Synes det er synd når sådanne smuttere opstår :(

2. maj 2024

Vi fik desværre ikke hvad vi havde betalt for.

Min svigerinde og jeg fik en Spa pedicure. På hjemmesiden er angivet at det tager 35 minutter.
Vi var ude af butikken igen efter 20 minutter, dvs ikke mere end 15 min behandling. Vi nåede ikke engang at drikke vores kaffe færdig, så hurtigt gik det.
Vi havde en forventning om at en Spa Pedicure også indholdt en form for fodmasssge eller lignende og ikke bare at få filet fødder og negle (eftersom det ikke blot hedder pedicure, men Spa pedicure). De havde rigtig travlt og det mærkede vi desværre tydeligt.
Fin og pæn forretning, men vi kommer der ikke for behandling en anden gang. Desværre

13. april 2024

Madforgiftning

Købte to bowle Bowls i går. Jeg spiste min op, min kæreste kunne ikke lide det (heldigvis for det) Min mave begyndte med at rumle lidt. I dag står jeg op med kvalme, og har kastet op hele dagen. Lidt ærgerligt at jeg ikke ku tage på arbejde, og til en fødselsdagsfest jeg vsr inviteret til. Kl 02.00 har jeg det stadig skidt tilpas. Hvis det fortsætter ringer jeg til lægevagten. Det er en forfærdeligt oplevelse. Aldrig mere skal jeg spise der.

18. januar 2024

Dårlig service og skjulte ekstra udgifter

Anbefaler ingen at bruge dette sted. Skjult mersalg for 300 kr. oveni til min datter. De var ikke tydelig omkring prisen på, hvad de ekstra ting de spurgte hende om hun også lige ville have. Det er udnyttelse af unge, og uerfarne i negle. Jeg ringede til dem efterfølgende, men var ikke til at tale med.
Til så dyr en pris, burde de heller ikke få 4 fingre til at bløde under påsætningen.

22. juni 2023