mCompany Anmeldelser

TrustScore 1 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 weken geleden besteld als ik bij post nl ga kijken op track & trace staat de bestelling gesorteerd maar gebeurd verder niets mee dit is zo al 8 dagen. naar post NL gebeld die kunnen mij niet ver... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

3 weken ipv 3 dagen. Slechte tot geen informatie ontvangen. Klant onvriendelijke reacties op e-mails. De 1ste en laatste keer dat ik daar iets bestel. Zending was verloren bij post NL, zoals men... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zogezegd 1-3 dagen, we zijn nu 13 dagen verder, heb voor de zoveelste keer een volledige dag op mijn gsm gewacht, mijn vorige is ondertussen helemaal kapot. Eerst kreeg ik te horen dat mijn pakket v... Se mere

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Eindconclusie na aankoop iPhone X: tevreden!

24 u na bestelling en betaling iPhone X 64 GB, nog steeds geen mail, geen enkele reactie. Bibberen om 200 EUR uit te sparen
36 u na bestelling: oef, geruststellende mail met bevestiging en factuur
3de werkdag na bestelling: verzendbevestiging
4de werkdag na bestelling: levering door PostNL
Conclusie: alles is correct verlopen
Moraal van de transactie: dit is geen Bol.com qua snelheid MAAR hoeft ook niet als je zo'n korting ontvangt!

31. marts 2018

Beste heer/mevrouw Dhuyvetter,

Het is vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. De levertijd van de iPhone X is 1-3 werkdagen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden, aankoop iPhone 6S

Goede, duidelijke- en overzichtelijke website!
Veilig kopen en betalen, Thuiswinkel waarborg!, verzending via bekende- en vertrouwde partners.
Terugzending mogelijk.
Voor een volgende aankoop zal ik door de goede ervaring eerst bij mCompany op de website kijken. De prijzen bij mCompany zijn net iets lager dan elders 👍.

30. marts 2018
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bezorging iPhone 8 duurt langer, uiteindelijk toch tevreden

- Zondag 25 maart een iPhone 8 besteld bij mCompany, deze zou binnen 1-3 werkdagen bezorgd worden want met iDeal betaald. De zelfde dag nog een bevestigingsmail gekregen en er zou een tracking code volgen zodra de telefoon verzonden is. Ik verwachtte de telefoon dus uiterlijk woensdag, maar niks mogen ontvangen ook geen tracking code.
- Woensdag 28 maart een mailtje gestuurd en kreeg als antwoord dat door onverwachtse drukte de bestelling donderdag de deur uit zou gaan en vrijdag geleverd zou worden. Tevens zou ik donderdag voor 18:00u een tracking code ontvangen en als ik deze nog niet tegen 18:00u ontvangen zou hebben moet ik nogmaals contact opnemen.
- Donderdag 29 maart om 18:00u nog geen tracking code ontvangen en dus een mailtje gestuurd dat ik nog geen tracking code heb ontvangen en wanneer de telefoon geleverd gaat worden?
- Vandaag, vrijdag 30 maart, een mailtje ontvangen dat ze vermoeden dat er iets mis is gegaan met mijn bestelling. De bestelling is zojuist opnieuw met voorrang in behandeling genomen en zal naar verwachting morgen geleverd worden. Mocht ik morgen tegen 18:00u nog geen tracking code hebben ontvangen dan moet ik nogmaals contact opnemen...

We wachten af... :-(

Update: vrijdag 30 maart om 17:15u een tracking code van PostNL gekregen, telefoon wordt morgen bezorgd.

Update: zaterdag 31 maart om 11:00u is de telefoon netjes verpakt, inclusief een gratis screen protector, bezorgd.
Jammer van de lange bezorgtijd, maar uiteindelijk toch tevreden.

30. marts 2018

Beste heer Eddie,

Het is vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Graag willen wij dit voor u bekijken en oplossen. Zou u ons een email willen sturen met uw ordernummer en daarbij verwijzen naar deze review?

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Eerste ervaring met mCompany

Toen ik de website van mCompany bezocht, kon ik mijn ogen niet geloven. Zij verkopen de Samsung Galaxy S8 aan 499 euro. Een spetterende prijs! De levertermijn vond ik ook geweldig, 1 tot 3 werkdagen. Dus vol enthousiasme heb ik dan woensdag 22 maart mijn toestel besteld bij mCompany. Twee dagen later (vrijdag) had ik nog steeds geen trackingscode ontvangen dus had ik even gebeld om te kijken wanneer mijn toestel werd verzonden. Ze vertelden mij dat ik het zaterdag of dinsdag zou ontvangen. De dagen gingen voorbij en nog steeds geen trackingscode ontvangen en dus ook geen Samsung. Dinsdag heb ik opnieuw gebeld en dan hadden zij mij beloofd dat ik s'avonds een trackingscode ging ontvangen en het woensdag ging aankrijgen. Niets was minder waar. Woensdag had ik nog steeds de Samsung niet ontvangen dus opnieuw gebeld naar mCompany. Blijkbaar was er iets mis met de levering maar ze verzekerden ons dat ik donderdag (8 dagen na mijn bestelling) de levering ging aankrijgen. Uiteindelijk heb ik het dan ook donderdag aangekregen. Jammer dat dit zo lang duurde en dat ik zelf zo achter de informatie moest aanzitten. Ik had het veel aangenamer gevonden moest mCompany mij hier zelf van op de hoogte gebracht hebben. Eens het toestel aangekregen, ben ik wel enorm tevreden.

29. marts 2018

Beste mevrouw ElienR,

Kunt u uw ordernummer mailen daarbij verwijzen naar deze review?

Wat een drama club

Wat een drama club. Levertijd beloven van 3 dagen maar niet leveren.
En E-mails niet beantwoorden en dat in 2018. Volgende keer maar bij een echt internet bedrijf bestellen.

Dan weer 2x beloven dat ze het opsturen en 2x keer niets.

Niets bestellen bij dit bedrijf!!!!!

28. marts 2018

Beste heer/mevrouw,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel goedkoper en vertrouwd adres

De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik het spannend vond de nieuwe iPhone7 in België te bestellen, maar ik werd gelukkig niet teleurgesteld. Levering binnen de 3 beloofde werkdagen. Keurig! Gewoon hier kopen dus en vele euro's besparen!

28. marts 2018