Stor nærhed og meget dygtig
På Lyngby Friskole har vi haft fornøjelsen af at arbejde med Christina McKee i forhold til vores nye webside: lyngby friskole
Christina havde en idé med websiden og præsenterede os for et nyt og friskt koncept og derefter leverede hun fotos og tekst, der passede til konceptet. Hun fotograferede over flere måneder og fik på den måde de fleste af vores traditioner og mærkedage med og vi havde tid til at gennemarbejde tekst og samarbejde med hende i forhold til diverse emner på websiden. Til slut blev det hele samlet i en hjemmeside, som vi alle er meget glade for. Det er en stor sag, når man er en skole, for der er mange interessenter; lærere, pædagoger, forældre og elever. Christina imødekom alle interessenter og vi er alle sammen så tilfredse med vores nye hjemmeside, som indeholder de informationer vi har brug for at kommunikere og samtidig viser nogle super gode fotos af eleverne i alle aldersgrupper og viser den stemning, som vi oplever dagligt på vores skole; glæde, tryghed og fællesskab.