Maj-Britt kæmper for hendes kunder.
Min kæreste og jeg købte en ejendom, hvor det først på bagkant kom frem, at der ifølge handlens dokumenter lå en nedgravet olietank fra 1960 på grunden. Maj-Britt gjorde os opmærksomme på den store risiko, man løber ved at overtage en ejendom med en gammel olietank, da den kunne have lækket olie gennem årene, som kunne medføre en eventuel jordforurening, der kunne løbe op i flere hundrede tusinde kroner.
Maj-Britt er virkelig god til at tale sin sag. Hun fik overtalt sælger til at hyre et professionelt firma, som gennemgik hele ejendommen for nedgravede olietanke, og der blev lavet jordbundsundersøgelser præcis de steder, hvor de gamle bygningstegninger og olietanksdokumenter pegede på, at tanken kunne have ligget. Heldigvis viste det sig, at der ikke lå en olietank på ejendommen og jordprøverne viste ingen forurening.
Det betød rigtig meget for os, at Maj-Britt kunne sætte sig i vores sted. Hun mente ikke, at et ungt par skulle risikere at købe en ejendom med potentiel jordforurening, der kunne have gældsat os tungt. Hun brugte lang tid på at tale med sælgers mægler for at overbevise modparten om, at få de nødvendige undersøgelser lavet. Takket være hende kunne vi gennemføre handlen med ro i maven.