MAYSON Cosmetics Anmeldelser

1.443

4,1

Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Se mere

Die Wimpern sind sehr leicht anzubringen! Ich benutze sie schon sehr lange, aber in letzter Zeit ist mir sehr Stark aufgefallen das die Qualität etwas nachgelassen hat! Was mich sehr stört ist das man... Se mere

Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Se mere

1. Kosmetikbutik

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

God

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.443)

Jaren geleden werd ik ineens allergisch…

De wimpers blijven 7/10 dagen zitten en vallen er niet zomaar af. Ik bestel al ruim 1,5 jaar bij Mayson en ben mega tevreden

There amazing!

I have been using these lashes for over 10 months now and can't live without them. They go on well immediately and sometimes stay on for up to 10 days. I think they are amazing.

Goede wimpers

Goede wimpers! Had ooit een setje gekregen die niet goed was en kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd, ik draag ze elke dag ben er super blij mee! Ik doe ze zelf elke dag af en kan ze zeker drie tot vier keer hergebruiken. (Als je ze laat zitten blijven ze echt een week zitten dus super fijn! Alleen ik vind fijner om er af te halen vandaar) maar verder top wimpers

Zo blij met de wimpers

Zo blij met de wimpers. Ik had altijd een antipathie tegen nep wimpers. Het was me te nep en te ingewikkeld maar bij Mayson is dit beide niet het geval. Het zit een week en oogt echt natuurlijk. Heel blij mee!

22. august 2026

Zu aller erst....die wimpern sind…

Angenehmes tragegefühl.
Schnelles anbringen....keine Vorkenntnisse erforderlich

Ser zu empfehlen

21. august 2026

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio…

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Und ich kann Mayson wirklich nur empfehlen.
Sie halten einfach.
Trage meine jetzt schon den 6 .Tag und sie stören überhaupt nicht. Mir gefallen alle Sorten aber am besten finde ich die Mix Boxen. Denn durch die verschiedenen längen bekommt man ein phantastisches natürlich aussehendes Ergebnis .
Also auch wenn meine eigenen Wimpern irgendwann, hoffentlich wieder ihre ursprüngliche Form erhalten sollten, ich werde bei Mayson bleiben.......

21. august 2026

Ik ben erg tevreden over de wimpers

Ik ben erg tevreden over de wimpers. De prijs-kwaliteitverhouding is echt goed en bij mij blijven de wimpers maar liefst 7 dagen mooi zitten. Ook vind ik de service heel fijn. Als er iets niet helemaal goed gaat, wordt er meteen actie ondernomen en wordt er goed meegedacht naar een oplossing. Kortom, ik ben erg tevreden en kan ze zeker aanraden!
Groetjes Mariska