de smaak de textuur en het verzadigde gevoel is precies waarom ik graag mijn whey protein bij maxstate haal het houdt me cravings intoom echt een kwalitatief goed product👌
Virksomheden har svaret
Goede en zeer smakelijke whey met goede oplosbaarheid. Verteerd naar mijn idee snel en efficiënt. Hierdoor gebruik ik het zelf pre workout met rijstebloem. Kom uit een wedstrijd voorbereiding en om hi... Se mere
Virksomheden har svaret
Inmiddels al een tijdje in gebruik van zowel de powershake als de vegan special, en ik raad ze aan iedereen aan!! Fantastische producten met hoge kwaliteit wat je proeft en merkt! Prijs qualitei... Se mere
Virksomheden har svaret
Word al een tijdje gecoacht door max en bevalt me erg goed. Reageert snel, Heeft veel kennis, En de wekelijkse telefoon gesprekken maken het traject persoonlijk, Waar door er een goeie chemie tusse... Se mere
Virksomheden har svaret
Maxstate staat voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze supplementen worden getest, beproefd en bewezen te werken volgens onze normen. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en laten wij geen dag liggen. Daarnaast bieden wij op onze website volledige support voor de beste ervaring mogelijk.
Heerlijke chocolade proteïne! Lost ook goed op en is lekker met een smoothie aardbei/banaan.

Besvarelse fra Maxstate
Kwalitatief zeer goede producten welke bijdragen aan de sportprestaties en of het herstel hiervan. Zeer tevreden hiermee. Daarnaast ook goede support!

Besvarelse fra Maxstate
Verschillende eiwitten geprobeerd, toen kwam ik bij Maxstate, sindsdien geen betere eiwitten meer! Vooral de chocolade eiwitten zijn super lekker!
Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Maxstate
Word al een tijdje gecoacht door max en bevalt me erg goed.
Heeft veel kennis,
En de wekelijkse telefoon gesprekken maken het traject persoonlijk, Waar door er een goeie chemie tussen klant en coach ontstaat.

Besvarelse fra Maxstate
De beste whey! Heerlijke smaak, goede textuur. Perfect! Ook de creatine is top en de shirts & truien zijn super comfy 😊 Service is de beste, altijd op tijd binnen.

Besvarelse fra Maxstate
Maxstate levert kwalitatieve producten tegen een hele goede prijs. Goede service ook!

Besvarelse fra Maxstate
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.