1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shopify Inc. is a Canadian e-commerce company headquartered in Ottawa, Ontario.

• Elgin Street 150, K2P 1L4, Ottawa, Canada

• maxsnus.no

3,4

Middel

Shopify shut down my website on 12/5/23…

Shopify shut down my website on 12/5/23 after notifying me of potential copyright infringements. I provided the documentation immediately, as requested (invoices), showing that I had legally purchased those products and there was no copyright infringement. After six days of hearing nothing back from them they sent an email indicating that I only sent documentation for Disney and not Marvel and Harry Potter. This was a complete lie; all the files were zipped together when I sent them. The customer service is non-existent. All the support "advisors" could tell me was that my documents were being reviewed. There is no transparency at all. It is completely unacceptable to shut down a business website while they determine if there are copyright infringements. I would have gladly removed the products until they could get their act together, but that was not an option. I would not recommend Shopify for this reason. They have total control of your data, don't have enough staff to provide assistance or answers and don't care how it affects you or your lifestyle. A company of this size should have enough people reviewing the documentation so that it doesn't take more than 24 hours, and they should never shutdown a website until they know for sure that there is copyright infringement. If anyone else has had this issue with Shopify, I would like to hear about your experience. I am considering filing a class action lawsuit against them.

30. november 2023

poor support

The store account is inactive, but the customer support team has not provided a solution. I am still waiting for the resolution, and the account always becomes inactive suddenly."Just wait; we will send an email. That's it" no update...!

6. november 2023

15 bokser som ble levert var feil sort

15 bokser som ble levert var feil sort, og de svarer ikke på henvendelse. Nå skal det sies at jeg oppdaget feilen først noen uker etter jeg mottok leveringen... da 15 bokser var av riktig sort. Men det er ingen grunn til å ikke svare på henvendelser. Jeg har sendt mail, skjema fra nettsiden deres OG prøvd via facebooksiden deres. Ikke noe som helst respons. Jeg har frosset fakturaen min hos Klarna frem til de svarer... Men må innrømme at jeg ikke tror det skjer. Jeg bestiller alltid snusen min på nett, og har prøvd flere av leverandørene. Anbefaler dere på det sterkest å IKKE gå for maxsnus.no. Det er mange nettsider å velge fra.

Oppdatering; I dag fikk jeg beskjed fra Klarna om at fakturaen min ble slettet, og jeg har tidligere fått mail fra en annen kundebehandler som beklaget måten saken ble håndtert på. Endrer derfor antall stjerner fra 1 til 3, siden de (til slutt) gjorde opp for seg.

17. januar 2023

Fornøyd!

Bestilt fra maxsnus flere ganger og like fornøyd hver gang. Kommer kjapt i postkassa og ingen problemer. Anbefales:)

5. januar 2021

Elendig butikk

Elendig butikk.

De henviser til nedlagte nettsider (maxgodis.no), mobil er ikke mulig å kontakte de på, de sendte 1 tårn med snus til meg, og av 10 bokser var 2 ok, resten hadde en variasjon av 5-21 snus som var ødelagt. Å klage er bare å glemme, de svarer ikke på messenger, Mail, svarskjemaet eller mobil. Mobil er forøvrig ikke i bruk. Hold deg langt unna disse!

9. september 2020

Sykt elendig kundeservice

Sykt elendig kundeservice. De svarer ikke på henvendelser og sender feil varer uten å vise noen tegn til å rette opp i feilen. Mye lenger leveringstid enn andre som selger snus på nett til norske kunder. Trenger du snus innen rimelig tid så hold deg unna disse! Trenger du hjelp med noe kan du se langt etter det.

Katastrofe kundeservice!!!!

28. juli 2020

Anbefales! Handlet fra Maxsnus 3-4 ganger og er…

Handlet fra Maxsnus 3-4 ganger og er utrolig fornøyd med kundeservice,leveranse av varer og ikke minst priser dem har på snus. Hyggelig og snille folk som gjør det dem kan så vi bruker skal være fornøyd. Kommer til å handle/bruke Maxs snus fremover i tid! Anbefales

17. juli 2020

Yes!

Billigst snus på nett, rask levering og god kundeservice. Fast kunde! 👍🏼

1. oktober 2019

Utrolig bra!

Utrolig bra!

Fant ut av en kompis at dette selskapet hadde startet opp, og de reklamerer med å være billigst på snus i Norge. Sjekket opp mot noen konkurrenter, og de var faktisk billigere enn alle sammen.

Så jeg bestemte meg for å bestille på nettsiden.Det var en enkel og rask checkout-prosess. Også fikk jeg varene i postkassen 2 dager etterpå!

Jeg er utrolig fornøyd, kommer definitivt til å bruke Maxsnus igjen!

13. juni 2019

Er dette din virksomhed?