Maxlager Anmeldelser

3,8

Vi hjælper vores kunder med at finde de rette produkter til en enklere og bedre hverdag. I vores sortiment finder du alt fra støvsugere og hårtørrere til el-scootere. Med stort fokus på kvalitet, service og konkurrencedygtige priser vil vi gøre det nemt at handle smart online. Vi tilbyder også 365 dages returret, så vores kunder kan føle sig trygge ved deres køb.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

PAS PÅ! Fusker virksomhed

PAS PÅ - virksomheden fusker!

Sendte varerne retur til dem d. 11 juni. Skriver til dem hver uge og de svarer altid at de lige skal høre lageret - HVER uge! Det ligner meget fusk, at de holder på pengene og sender dem ikke retur. Ikke køb her fra! Det er 4.100kr der er tale om!

21. maj 2026

Hurtig ekspedition og god støvsuger

Hurtig ekspedition – jeg havde støvsugeren allerede dagen efter.

Jeg skulle have en ny støvsuger og kom fra en Dyson, så jeg var spændt på, hvordan Ultra X7 ville være. Jeg er virkelig positivt overrasket. Den er langt lettere end min gamle Dyson, og den skubber ikke skidtet foran sig, men suger det op med det samme.

Jeg er også rigtig glad for, at man ikke skal holde knappen inde hele tiden. Man trykker bare én gang, og så er den klar til brug, hvilket gør støvsugningen meget mere behagelig.

Jeg er virkelig glad for mit køb og kan varmt anbefale den.

14. juli 2026

Kundeservice?

Virksomhedens reklamer er ikke passende med det produkt man modtager, produktet kan på ingen måde anbefals. Kundeservicen er ikke eksisterende og jeg venter på at de vil tage produktet tilbage så jeg kan få mine penge tilbage efter et forholdsvist langt forløb herom hvor tålmodigheden sættes på prøve. Jeg ønsker egentlig bare at sende produktet tilbage til firmaet så de kan fejlfinde og forhåbentlig forbedre produktet så andre ikke skal have den oplevelse jeg har haft med produktet.

21. maj 2026

Rigtig ærgerlig oplevelse som kunde.

Produktet kan ikke det, firmaet siger. De lover 15 min på boost funktion - altså 100%. Jeg har på video dokumenteret, at efter 5 minutter er batteriet på 76%. Sugeevnen er dårlig og den mister kraft et bare 2 minutter. Firmaet skriver til mig, at de kan se på min video, at den holder som lovet i 15 min. Videoen er dog kun 5 min lang. Producenten har afvist min reklamation. Maxlager har sendt et nyt batteri. Dette fungerer ikke på min støvsuger. Jeg oplever, at min reklamation afvises og at jeg opleves som en irriterende kunde. Min kundeoplevelse er her til slut rigtig ærgerlig og jeg vil derfor fraråde at købe deres produkt. Mit eget gæt er, at jeg har fået en forkert støvsuger. Deres hjemmeside viste også noget forkert - så gør dig selv en tjeneste og køb en støvsuger fra et velrenommeret firma, der ikke bare ønsker at sælge, men ønsker tilfredse kunder. Produktet er made in China.

25. juni 2026

Virkelig de ageligste penge jeg har…

Virkelig de ageligste penge jeg har brugt, den er ikke særlig god og sætter man den på Max sug holder batteriet kun 10 minutter.

8. juni 2026

Hej

Tak for din feedback.

Ifølge vores produktbeskrivelse og markedsføring holder støvsugeren op til 60 minutter i eco-tilstand, mens boost/max-tilstanden har en batteritid på cirka 15 minutter. Boost-funktionen er primært beregnet til kortere brug, for eksempel på tæpper eller områder med mere snavs, hvor der kræves ekstra sugestyrke.

Hvis vi skulle have et markant større batteri, ville støvsugeren også blive betydeligt tungere, hvilket ville forringe den lette, smidige og funktionelle støvsuger, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Hvis du ønsker at kunne støvsuge betydeligt længere på boost-tilstand, vil vi anbefale et ekstra batteri.

Maxlager Sofia Eklöv

Samle problem

Svær at samle. Købte ny støvbeholder. Savner mere udførlig instruktion

15. juni 2026

Hej,

Tak for din feedback.

Vi har en guide, der tydeligt viser trin for trin, hvordan man både samler og rengør støvsugeren. Guiden er lavet for at gøre det nemmere at forstå alle delene, og hvordan de skal sættes korrekt på plads.

Du finder guiden her:

Maxlager

Ikke god nok til prisen

Støvsugeren er ok - uden at være imponerende. Den har en acceptabel sugeevne, men oplevelsen af “billigt kinesisk plastprodukt” er ret massiv. Og trækker ned. Fx er det absurd vanskeligt at skille støvsugeren ad, så man kan bruge det lille mundstykke. Og smudsbeholderen virker efter få anvendelser allerede utæt og ustabil i lukkemekanismen.
Alt i alt ikke et produkt jeg vil anbefale til prisen.

11. juni 2026

Hej,

Tak for din feedback.

Vi har en guide på vores hjemmeside, som viser trin for trin, hvordan støvsugeren skilles ad, samles og rengøres korrekt. Den er lavet for at gøre det nemmere at bruge de forskellige mundstykker og forstå, hvordan delene skal sættes på plads.

Hvis du oplever, at støvbeholderen ikke lukker korrekt eller virker ustabil, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig videre.

Maxlager

Super hurtig levering og god støvsuger

Super hurtig levering (bekræftelse af levering lige efter bestilling med bekræftelse af at varen er afsendt).
Jeg er også meget tilfreds med min nye støvsuger.

18. maj 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at du er tilfreds med din nye støvsuger.

Sofia

Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)