Dårlig kvalitet. Tråd løbet efter en time.
Jeg har for første gang i mange mange år oplevet at få verdens dårligste kundeoplevelse. Lidt ligesom at få en stor fed fuckfinger stukket i synet og tilmed betale kassen for det.
Jeg har fulgt MaxJenny - en svensk designer som har en butik her i København. Jeg tager forbi hendes butik, køber en kjole som er på udsalg på nettet, og derfor ikke er ude i butikken - men hun finder den frem til mig da jeg spørger efter den.
Det bliver søndag og jeg tager kjolen på, en time efter jeg har haft den på ligger jeg mærke til at der er en tråd der er løbet både foran hvor det er helt tydeligt og nede ved kjolen, hvor det sagtens kan skjules. Jeg tænker at det er møj ærgeligt, for tråden er en tilpas skrigende farve at det ikke kan skjules og vil returnere kjolen og få en ny eller bede dem om at fikse syningen.
Da jeg kommer ind i hendes butik er hun der ikke selv, der er de to sødeste ekspedienter som straks ser at det ser helt forkert ud og selvfølgelig finder vi en løsning. De finder ud af at der er en ekstra kjole på netshoppen som MaxJenny evt. kan tage med tilbage når hun er retur i KBH. Jeg siger at det er helt fint, og hvis bare de kan fikse syningen er det også helt fint med mig.
De lover at vende tilbage dagen efter.
Får flg. SMS fra butikken dagen efter da de spørger om kjolen er købt på udsalg:
‘’Så kan vi desværre ikke gøre noget, får jeg at vide. Jeg beklager inderligt, men det er designerens politik, da det er en sample sale vare ☹️. Med venlig hilsen Xxx’’
Jeg svarer at ret beset er det en udsalgsvare, da den ikke var fremme til sample sale ogdesigneten finder den frem efter at havde fundet prisen på nettet hvor den er på udsalg.
Da jeg kommer i butikken, beklager de to søde ekspedienter og det er tydeligt at de syntes ikke det er OK, de siger at de yderligere skulle vise mig en seddel hvor der står at udsalgsvarer tages ikke retur og de skulle sige fra designeren at HM heller ikke tager udsalgsvarer retur?
1. Den seddel de viser mig er ikke at se nogen steder da jeg køber kjolen
2. Jeg siger at hvis jeg havde handlet i HM ville jeg måske havde foventet dårig kvalitet men at købe en kjole til 800 kr. På udsalg af en designer, så forventer jeg at kvaliteten er herefter.
De siger at hvis de havde haft en symaskine der virkede ordentligt i butikken, så havde de fikset den for mig og de er virkelig kede af det og beklemte over deres chef's afvisning over en tydelig kvalitets fejl og oprigtig kede af det på mine vegne.
Der er ingen tvivl om at MaxJenny er alt andet end Max både i henhold til kvalitet og stolthed som designer.
👎🏼
Ikke med venlig hilsen,