Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker Vi bowlet først hvor den ene bane ikke virkede på grund af børnbander dette blev først løst 30 min efter vi sagde dette Så skulle v... Se mere
Vi havde set banerne online - billederne vat åbenbart ike blevet opdateret i længere tid. Temaet omkring banerne var rigtig godt, men selve banerne var ikke særligt godt gennemtænkt - det var ik... Se mere
Der var alt for få personaler i dag. De skulle rende stærkt og var tydeligt stressede. Der var mega beskidt på gulve ved bowling banerne. Med de priser forventes bedre service.
Maximum er i familie med Bowl'n'Fun, som begge er forlystelsescentre med underholdning for alle aldre. Her finder du bowling, lasergame, minigolf, escape roomes, klatrepark, trampolinpark, ar dart og meget mere. De 20 centre er fordelt ud over Danmark.
Nyborgvej 4, 5700, Svendborg, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Dårlig oplevelse i Svendborg
Dårlig oplevelse i Svendborg, med selvskab på 17 mennesker
Så skulle vi ned på The Grill
Vi fik beskidt glas så spurgte vi om det var rigtigt personalet svaret: Det er meget normalt
Så slutter vi dagen af med at vi skal betale for 18 personer men vi var kun 17 der spiste, grunden til vi var 17 er at den sidste ligger med ikke så sjov mave, personen er betænksom og ikke vil smitte andre derfor bliver hjemme, det er de så ikke enig i da man skal melde fra 48 timer før ankomst, så vi har betalt for en ekstra + vi har redet de andre i buffet i og få dårlig mave, denne behandling fortjener 0 stjerner, dette er sidste gang vi her, på ingen måde penge hver
Der var alt for få personaler i dag

Bowl n fun svendborg…
Var ude at bowle med buffet i Svendborg og det var mangelfuldt især til de priser da forventer man en bedre service
Maden var delvist kun lunken og en del af fadene var stortset tomme
Noget af kødet havde en harsk og overdøvende smag fra grillen som bærmest gave en bismag lignende petroleum bestilling af deikke vare er digital og heller ikke særlig logisk på siden og man kan ikke betale ved bestilling så man skal ha fat i personalet som i forevejen er undemæbemandet
Bowling forløb ok ca det halve af tiden da vi var midt i spillet ville den ene børne bande ikke gå ned igen henvendte mig til personalet han ville komm ned men kom aldrig så vi måtte spille med defekt bane resten af tiden de høje drikkevare priser gjorde også vi ikke bestilte flere til selve bowling summa summarum havde vi da en ok hyggelig aften men dog ikke tilfredsstillende og 1300,-kr fattiger for lidt over 2 timers utilfredsstillende service

Simpelthen det ringeste sted
Simpelthen det ringeste sted. Der er så gode muligheder for at Maximum Svendborg kunne være det fedeste sted at hænge ud. Men nu har vi efterhånden været her en del gange. Og hver eneste gang er der stort set INGEN på arbejde. I dag hvis man ikke lige tæller restauranten med. 3 mand. Der bliver ikke ryddet af i legelandet, man venter urimeligt lang tid på at blive ekspederet når man kommer. Hvis man senere hen vil købe noget har de ofte udsolgt, eller lige glemt at få fyldt op til slush ice. Vil man så vælge noget andet kan man bare se en kilometer lang kø og én til at få dem allesammen igennem. Det er så ustruktureret, og det er vildt synd. For stedet har masser at byde på hvis man gad og gøre lidt mere for det. Og en start ville være, at have nok personale på

Besvarelse fra Maximum - Svendborg
Minigolf: pæn udseende - ikke særlig gennemtænkt - ikke særlig venlig betjening
Temaet omkring banerne var rigtig godt, men selve banerne var ikke særligt godt gennemtænkt - det var ikke muligt at se en rød tråd på måden, det skulle gennemføres på.
Derudover var betjeningen ikke særlig god - intet smil, men en afvisende attitude.
Pludselig begyndte han bare at gå efter vi havde betalt uden at sige noget.
Vi havde ikke fået udlevere bolde eller køller.
Vi spurgte om vi skulle følge med, hvorefter han vrissent sagde "ja"

Stedet trænger til en…
Stedet trænger til en opfriskning/fornyelse. De ansatte burde også minde gæsterne om at registrere parkering for at undgå p bøde. Priserne er stukket helt af. Indgang for forældrene burde ikke koste noget, eller i hvertfald et symbolsk beløb.

Besvarelse fra Maximum - Svendborg
Dårlig service og det er svært og bowle…
Dårlig service og det er svært og bowle når der er skæve baner og feddet bowlingkugler