Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Andra gången jag beställer ifrån dem och allt fungerade klockrent förra gången och hur de hanterade det då när det var fel på en liten grej. Köper gärna igen av dem. Tydliga och bra i leveranser och... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning för detta företag! Beställde en hissgardin den 22 december 2025. Har ännu inte fått någon leverans, trots ett flertal påstötningar. Kundtjänst svarar att de kontaktat fabriken, men därefter hä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin kvalité på rullgardinerna och måttet stämde exakt. Ett par ändkåpor i plast saknades men kundtjänsten svarade snabbt och skickade ersättning. Fel kan det bli överallt men det är hur det hanteras s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rullgardinen passar perfekt i fönsternischen och ser mycket bra ut! Jag hade ett problem med leveransen. Leveransen gick med DHL. Jag fick aldrig något meddelande om att paketet kunde hämtas. Efter at... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Persiennebutik

Skrevet af virksomheden

MaxGardiner tillverkar måttbeställda rullgardiner lamellgardiner, persienner mm av hög kvalité till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt snygga gardiner med…

Riktigt snygga gardiner med kvalitetskänsla

20. januar 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din fina recension! Härligt att du gillar både designen och kvaliteten. Vi uppskattar ditt omdöme!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har fått fakturan via klarna men…

Jag har fått fakturan via klarna men några gardiner har jag inte fått så är lite missnöjd där! Mvh Åsa Hydling

15. januar 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Vi förstår att det är frustrerande att få fakturan innan varorna har levererats. Vi kollar gärna upp detta för dig!

Har du fått något spårningsnummer eller leveransbesked från oss? I vissa fall kan leveransen vara på väg men ännu inte ha hunnit fram. Om du vill kan du också anmäla förseningen via Klarna-appen eller deras hemsida, så pausas fakturan tills leveransen är klar.

Återkom gärna med ditt ordernummer till vår kundtjänst - info@maxgardiner.se, så hjälper vi dig vidare!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter, och vi är ledsna om denna inte levde upp till dina förväntningar. Hör gärna av dig till vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig vidare och se om det finns en lösning. Vi uppskattar din input och vill gärna göra din upplevelse bättre!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb process och bra kommunikation…

Snabb process och bra kommunikation hela vägen.

7. januar 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattade den snabba processen och kommunikationen. Välkommen åter!

Vi är jättenöjda

Vi är jättenöjda, väldigt bra rullgardin!

29. december 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din fina feedback! Det gläder oss att du är nöjd med rullgardinen. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något i framtiden!

Hissgardiner

Lätt att beställa och sätta upp. Bra service.

30. december 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde det som enkelt att beställa och sätta upp samt att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer i framtiden!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kunde ha varit tydligare med att…

Kunde ha varit tydligare med att säkerställa att man hittat och tittat på rätt mätinstruktion och de bör lägga till fönster djup som val vid beställning av "perfect-fit-gardin"
En av aluminiumsidoprofilerna kom fram knäckt (utan att emballaget hade skador)
Skickade bilder och föreslog att jag skulle be en smed justera den åt mig och att de kunde ge mig rabatt. Men de ville ha ännu mer bilder och prompt tillverka en ny och att jag skulle vänta en vecka till på leverans av den.

15. december 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att processen inte levde upp till dina förväntningar och vill gärna ge dig en förklaring.

Vi tar till oss din feedback om tydligare instruktioner och att lägga till fönsterdjup som val vid beställning. Det är något vi kommer att se över för att göra vår tjänst bättre.

Vi är också mycket ledsna för att en av aluminiumsidoprofilerna kom fram skadad. Även om det är ovanligt, gör vi vårt bästa för att snabbt lösa sådana situationer. Vi bad om fler bilder för att säkerställa att vi levererar en perfekt lösning för dig, men vi förstår om detta kändes som en extra belastning. Att erbjuda en ny profil istället för en justering är vår policy för att säkerställa att slutresultatet lever upp till våra kvalitetskrav.

Vi uppskattar att du delade med dig av din upplevelse – den hjälper oss att bli bättre. Om det finns något mer vi kan göra för dig framöver, tveka inte att höra av dig.

Bra kvalitet

Bra kvalitet. Enkel montering. Snabb leverans.

17. december 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att leverera produkter av hög kvalitet, enkelhet i montering och snabb service. Det betyder mycket för oss att du är nöjd – varmt välkommen åter!

Besvarelse fra Maxgardiner

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår kundservice. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har nyligen gjort en beställning via…

Har nyligen gjort en beställning via nätet men det blev fel och jag mailade direkt om att ordern skulle makuleras. Till min förvåning fick jag svar att det skulle gå bra och därefter fick jag mail att enligt produktionen så gick det ej makulera ordern. Hur fa….. kan man påstå att produktion är redan igång tror inte de jobbar jul o nyårshelger och den sk produktionen startat redan efter några timmar. Sådant oseriöst agerande sysslar inget seriöst företag och de förlorar enbart på sådant agerande.

7. januar 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Maxgardiner

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att detta kan ha orsakat besvikelse, och det är självklart inte vad vi önskar för våra kunder.

Vår kundtjänst har tyvärr stängt under helger och röda dagar, vilket påverkade möjligheten att hantera din makuleringsförfrågan direkt. Samtidigt sker vår produktion utomlands med andra öppettider, vilket innebär att beställningar ibland går vidare till produktion även när vi i Sverige har stängt (som exempelvis under långhelgen 4–6 januari).

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner för att undvika liknande situationer framöver. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig – vi finns här för att hjälpa dig.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gedigen rullgardin

Websidan OK men inte mer.
Bra statusuppdateringar under hela processen.
Gedigen rullgardin med gedigna beslag (stål) i motsats från plastbeslag (IKEA) som jag tidigare har dåliga erfarenheter av.
Lite strul i slutskedet av leveransen men det var DHL som strulade, inte MAX Gardiner.

10. november 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för att du tog dig tid att skriva en så detaljerad recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på vår rullgardin och de gedigna beslagen – vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta standard.

Det är också roligt att höra att våra statusuppdateringar under processen uppskattades. Samtidigt beklagar vi att det blev lite strul i slutskedet med leveransen, även om det låg utanför vår kontroll. Vi tar ändå till oss all feedback och ser alltid över möjligheter att förbättra hela upplevelsen.

Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar – vi hjälper dig gärna!

Krile

Allt gick smidigt

10. november 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att allt gick smidigt. Välkommen åter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabba leveranser och produkter som…

Snabba leveranser och produkter som motsvarar förväntningarna. Bra kvalitet och enkla att montera! Rekommenderar starkt

14. november 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss att höra att du är nöjd med våra snabba leveranser och att produkterna motsvarar dina förväntningar. Vi strävar alltid efter hög kvalitet och användarvänlighet, så det är härligt att höra att du uppskattar det. Tack för att du rekommenderar oss – varmt välkommen tillbaka!

Jättebra

Jättebra. Tack

11. november 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket för oss att du är nöjd. Välkommen åter!

Supernöjd!!!

8. november 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tusen tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Hör gärna av dig om du behöver något mer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Är mycket besviken på att ni inte…

Är mycket besviken på att ni inte levererat rätt produkt. Har varit i kontakt med er och förväntar mig att ni åtgärdar felet snarast. Den felaktiga färgen är inte acceptabel. Eftersom jag sedan tidigare köpt era rullgardiner (7 st) och alla har samma färg, Splash Ivory Off White, utan avvikelse i nyans.

4. november 2024

Hej Ulla-Maj,
Vi förstår att det kan vara frustrerande när en produkt inte motsvarar förväntningarna, särskilt när du har varit en återkommande kund. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende för våra produkter och beklagar att färgen på den senaste leveransen inte matchar de tidigare.

Det är viktigt att nämna att tygnyanser kan påverkas av faktorer som exponering för solljus, damm och andra förhållanden över tid. Dessutom kan det förekomma små variationer mellan olika produktionsomgångar, vilket ligger inom produktionstoleranserna.

Vi ser att du har varit i kontakt med oss, och vi försäkrar dig om att vi gör vårt bästa för att hitta en lösning. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tog lång tid för min beställning att…

Tog lång tid för min beställning att levereras. Väldigt mkt strul på vägen med returnerat paket, ingen fungerande spårningslänk och massor med mail i fel händelseordning. Tex blev kvalitetskontrollen gjord 3 dagar efter bud hämtat paketen, sen hämtades paketet igen av bud flera dagar senare. Upplevde heller inte att jag fick svar på mina frågor vid telefonkontakt ang min beställning. Man bombaderas av mail efter beställning och ännu mer efter leverans. Gardinen var dock bra, ev lite glapp i hissanordningen, men ändå ok. Trots allt nöjd med gardinen när den väl kom.

11. oktober 2024

Hej Ulrika,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar verkligen att leveransprocessen inte gick smidigt och att det var förvirring kring spårningen och mailkommunikationen. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi kommer att ta till oss din feedback och se över våra processer för att förbättra spårbarheten och tydligheten i kommunikationen, så att liknande situationer inte uppstår framöver.

Vi är glada att höra att du trots allt är nöjd med gardinen. Om det finns något vi kan göra för att justera hissanordningen eller hjälpa dig vidare, tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Tack för att du gav oss möjligheten att lära och förbättra oss.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En så länge ha jag inte mycket att säga…

En så länge ha jag inte mycket att säga

Ha beställd prov tyg för 1 månad sen och inte ännu fått

Se framemot 👏

7. oktober 2024

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för ditt meddelande och för att du informerar oss om detta.

Jag förstår att det har gått lång tid sedan du beställde tygproverna, och jag beklagar verkligen att de ännu inte har kommit fram. Jag kommer att följa upp ärendet omedelbart och säkerställa att proverna skickas ut till dig på nytt.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.