Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Andra gången jag beställer ifrån dem och allt fungerade klockrent förra gången och hur de hanterade det då när det var fel på en liten grej. Köper gärna igen av dem. Tydliga och bra i leveranser och... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning för detta företag! Beställde en hissgardin den 22 december 2025. Har ännu inte fått någon leverans, trots ett flertal påstötningar. Kundtjänst svarar att de kontaktat fabriken, men därefter hä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin kvalité på rullgardinerna och måttet stämde exakt. Ett par ändkåpor i plast saknades men kundtjänsten svarade snabbt och skickade ersättning. Fel kan det bli överallt men det är hur det hanteras s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rullgardinen passar perfekt i fönsternischen och ser mycket bra ut! Jag hade ett problem med leveransen. Leveransen gick med DHL. Jag fick aldrig något meddelande om att paketet kunde hämtas. Efter at... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Persiennebutik

Skrevet af virksomheden

MaxGardiner tillverkar måttbeställda rullgardiner lamellgardiner, persienner mm av hög kvalité till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Leveransinstruktioner

Vid beställning av mörkläggningsgardiner fanns möjligheten till leverans instruktioner där jag angav att ordern ej fick skickas före den 5 september vilket bekräftas efter ordern blev lagd. Idag får jag mail att det skall skickas 27 augusti,då ingen är hemma på leveransadressen. Sedan lämpar dom över problemet på mej ,jag skall kontakta DHL eller POSTNORD och ordna upp det .

25. august 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din feedback. Vi förstår att situationen har skapat frustration och vill gärna förtydliga hur systemet fungerar.

Det leveransdatum som anges på vår hemsida är alltid ett estimerat leveransdatum och kan därför variera något.
De leveransinstruktioner som kan lämnas i samband med beställning är tyvärr inte en möjlighet att styra leveransdatum, utan avser praktiska uppgifter till budet – till exempel vilken våning, portkod eller namn på dörren.

När en försändelse väl är skickad hanteras den av fraktbolaget, och eventuella ändringar av leveransdag eller utlämningsställe behöver dessvärre göras direkt via DHL eller PostNord.

Vi beklagar om detta inte framgick tydligt vid beställningen och tar med oss din feedback för att se hur vi kan göra informationen ännu klarare framöver.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb återkoppling när jag hade frågor…

Snabb återkoppling när jag hade frågor och snabb leverans.
Snygga gardiner

17. juli 2025

Tack så mycket för din fina återkoppling!
Vi är glada att höra att både servicen och leveransen levde upp till dina förväntningar, och att du är nöjd med gardinerna.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

The roll curtain received was not…

The roll curtain received was not properly pre-mounted and the total length was above what was required.
The system to insert the roll in the brackets is in addition not well Designed.
We had to make some adjustments (e.g. shortening the tube) to put it in place.
There are better quality roll curtains on the market.

12. juli 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Thank you for taking the time to share your feedback. We are very sorry to hear that your experience with the roller curtain did not meet your expectations, and we fully understand your frustration regarding the mounting and adjustments needed.
As discussed in our direct correspondence, we have already offered a compensation as a goodwill gesture to acknowledge the inconvenience you faced. While we regret that the product did not arrive as smoothly as intended, we truly appreciate the effort you made to solve the issue and are glad that you are satisfied with the fabric quality.
Your feedback regarding the design has also been shared with our production team to improve future versions.
Thank you again for your order and for sharing your thoughts, it helps us improve.
Kind regards,

Bedrägeri på maxgardiner.se

Order No: 400028284

Eftersom varorna är felaktiga vill jag reklamera varorna och skicka tillbaka de till er. Jag vill ha mina pengar tillbaka. Ert argument att ni tar bort 13 mm på bredden håller inte då varorna är exakt 86 cm i bredd och inte 85,7 cm som ni skriver. Jag beställde måttet 87 cm i bredd. Dessutom har ni inte kapat någonting på längden. Vilket ni påstår att ni ska ha gjort. Det framgår inte tydligt av er hemsida att ni kapar cm på mått beställda persienner utan kunden måste trycka på en rad länkar frågetecken för att få den informationen.
När man ringer er så svarar ni inte i telefon.

Jag vill ha svar från i era via telefon och mail annars kommer jag göra en polisanmälan för bedrägeri samt anmäla er till konsumetverket!

8. august 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevt problem med dina persienner och förstår att situationen har varit frustrerande.

Vi vill förtydliga: Persiennerna är måttbeställda enligt de mått som angetts vid beställningen, och det finns en tillverkningstolerans på ±5 mm både i bredd och längd. Vid montering i fönsternisch görs ett breddavdrag på 13 mm enligt våra instruktioner för att produkten ska passa korrekt. Detta är standardpraxis för måttanpassade produkter och anges i våra måttinstruktioner, som är länkade i beställningsflödet.

Eftersom produkterna tillverkas efter kundens specifika mått omfattas de inte av ångerrätt eller reklamationsrätt. Vi har dock erbjudit möjligheten till ombeställning med exakta mått till ordinarie pris, med 10 % rabatt som kompensation för det besvär som uppstått.

Vi förstår att det här kan upplevas frustrerande, och vi har alltid som mål att våra kunder ska känna sig nöjda. Om ni önskar kan ni vända er till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) för en prövning, vilket vi alltid följer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leveransen och rullgardinen skadades…

Leveransen och rullgardinen skadades under transporten och Maxgardiner levererade en ny mycket snabbt och utan problem.

7. juli 2025

Tack så mycket för din fina återkoppling!
Vi är glada att höra att ersättningen kom fram snabbt och att du är nöjd med rullgardinen.

Otroligt lång leveranstid

Otroligt lång leveranstid, produkten kom inte när den aviserats även efter dialog med kundtjänst.

7. juli 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad och att aviseringen inte stämde överens med leveranstiden. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både leveranser och kommunikation, och tar dina synpunkter på största allvar.

Väldigt lätt att montera

Väldigt lätt att montera, super kvalité.

6. juli 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack så mycket för din fina feedback!
Vi är glada att höra att både monteringen och kvaliteten motsvarade dina förväntningar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Träpersiennerna motsvarade alla våra…

Träpersiennerna motsvarade alla våra förväntningar och lite till! Mycket nöjd☺️

5. april 2025

Tack så mycket för din fina återkoppling!
Vi är glada att höra att träpersiennerna överträffade dina förväntningar och att du är nöjd.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lamellgardiner, rullgardiner, persienner

Vi lade en stor beställning på lamellgardiner, metallpersienner och rullgardiner. Nu är allt levererat och sitter uppe. Levereringen var krånglig och tog tid med paket från olika tillverkare och med olika fraktfirmor - men Maxgardiner har hela tiden svarat på mail och hjälpt att spåra när paketen dröjt.
Metallpersienner och rullgardiner: fin kvalitet, måtten stämmer perfekt.
Lamellgardiner: Det framgick inte tydligt på hemsidan att lamellerna bara är 89 mm breda (de färgprover vi fick var 127 mm breda - standardbredd för lamellgardiner och det vi ville ha). Det var vi lite ledsna över eftersom det blir många lameller som tar en del av utsikten. Utöver detta fungerar lamellgardinerna fint, det var lätt att montera dem och det ser fint ut när de hänger. Alla beslag kom sorterade i småpåsar, det var till stor hjälp. Tack för bra jobb Maxgardiner!

25. juli 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Stort tack för din utförliga och ärliga recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på aluminiumpersiennen och rullgardinerna, och att måtten stämde perfekt. Det betyder mycket för oss.

Vi förstår att leveransprocessen blev rörig med flera transportörer, tack för tålamodet och för att du uppskattar vårt arbete med att hålla dig uppdaterad under tiden.

Vad gäller lamellgardinerna är det verkligen värdefullt att du lyfter bredden på lamellerna. Vi beklagar att det inte framgick tydligt att standardbredden är 89 mm, vi tar med oss din feedback för att göra informationen tydligare på hemsidan framöver.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva, och för att du valde Maxgardiner!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Väldigt seg

La min order den 9e June och har inte fått min beställning än. Verkar som att den snart är här, men att det tog över en månad känns lite för långt att vänta. Anledningen var tydligen pga "semester ledigt" personal.

9. juni 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din recension. Vi förstår verkligen att väntan har varit lång och att det inte är den upplevelse du förväntat dig, det beklagar vi.

Din beställning blev tyvärr försenad på grund av interna omständigheter, och vi hade brister i vår kommunikation kring detta. Vi tar med oss din feedback för att förbättra både våra leveransrutiner och hur vi informerar våra kunder vid förseningar.

Vi är glada att din order nu snart är framme, och vi tackar för ditt tålamod.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

4 veckor efter beställningen har inte…

4 veckor efter beställningen har inte produkten kommit men fakturan ja

12. juni 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din recension. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när leveransen dröjer.

Vi vill bara förtydliga att vi endast skickar ut fakturan och därmed tar betalt, först när vi ser att din beställning är på väg till dig. Din order har nu lämnat vårt lager, vilket är anledningen till att du mottagit fakturan.

Om du har frågor kring leveransen eller vill ha mer exakt spårningsinformation är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna vidare.

Tack för ditt tålamod!

Väntade två månad

Väntade två månad. Sen sa det att det det hade hänt ett tekniskt fel och att jag skulle få beställa manuellt.
Ingen ursäkt kompensation eller något, då var jag även i kontakt med dem för 3 veckor sedan. Sämst, avbryt min beställning. Köp inte här.

9. juli 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för din recension. Vi beklagar verkligen att du har upplevt frustration kring din beställning.

Som vi också informerat om via mejl så uppstod tyvärr ett tekniskt fel på vår hemsida som gjorde att din order inte registrerades korrekt. Det är självklart inte acceptabelt och vi förstår att väntetiden och bristen på tydlighet har varit frustrerande. Vi borde ha hanterat det bättre, och vi tar till oss av din feedback.

Vi har erbjudit att lägga in beställningen manuellt åt dig med en leveranstid på cirka två veckor, men vi respekterar såklart ditt beslut att avbryta. Återigen, vi är verkligen ledsna för det inträffade.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen info om att det var slut

Ingen info om att det var slut. Fick höra a av v mig själv.

8. juni 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om vi är ledsna att höra om din upplevelse.
Vi beklagar verkligen att du inte fick information om att varan var slut i lager, och att du själv behövde ta reda på det. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar detta på största allvar och kommer att se över våra rutiner för lagerstatus och kommunikation så att detta inte händer igen.
Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du fortfarande har några frågor eller om vi kan göra något för att rätta till situationen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra upplevd kvalité och mått stämde…

Bra upplevd kvalité och mått stämde perfekt.
Dock så var justeringskedjan alldeles för kort och jag upplevde inte att det var tydligt vid beställning att man måste ange det i ett separat mail. Jag önskar att det hade varit mer tidligt vid beställning

6. juni 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Stort tack för din recension!
Vi är glada att höra att både kvaliteten och måtten levde upp till förväntningarna, det betyder mycket för oss!

Vad gäller kedjans längd så skickar vi som standard en max 100 cm lång kedja, eftersom vi följer barnsäkerhetslagen EN13120. Detta är en viktig säkerhetsåtgärd för att minimera risken för olyckor i hem med barn.

Informationen om kedjans längd och hur man beställer en längre variant finns både i produktbeskrivningen och under våra Vanliga frågor på hemsidan. Men vi tar till oss din feedback om att detta inte upplevdes som tydligt vid beställningen, och vi kommer att se över hur vi kan göra det ännu mer synligt och lätt att förstå framöver.

Köpte 3 rullgardiner med rullkedja

Köpte 3 rullgardiner med rullkedja. Beställde 2 höger och 1 vänster men fick 3 höger. Efter diverse korrespondens blev jag lovad en ny gardin från fabriken. Fick efter en tid ett förslag från fabriken att man kunde bygga om gardinen från höger till vänster. Valde det istället för att vänta flera veckor. Sedan rullade den upp väven snett och det blev ny korrespondens. Blev sedan ombedd att lägga tejpremsor på rullens ena sida för att få den att fungera och rulla upp väven rakt. Produkten OK men kluddigt och köparen måste vara händig. All korrespondens signerades med Maxgardiner, inga namn? Blev erbjuden 5% avdrag för allt kludd som jag tog som ett dåligt skämt. Avråder från köp.

7. maj 2025

Besvarelse fra Maxgardiner

Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension.
Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi vill dock förtydliga att vi alltid erbjuder en kostnadsfri ersättningsvara vid fel – vilket vi även gjorde i detta fall. Du valde då att själv justera gardinen, vilket vi respekterade och försökte stötta med instruktioner och lösningsförslag.

Gällande kompensationen var avsikten aldrig att förolämpa, utan att visa goodwill trots att lösningen valdes av dig.

Vi tar med oss din feedback och arbetar ständigt med att förbättra både kommunikation och kundupplevelse. Tveka inte att kontakta oss igen om det är något mer vi kan göra.

ett riktigt bottennapp

Trustpilot

ett riktigt bottennapp, företaget borde utplånas och jämnas med marken

beställde 9st olika måttanpassade rullgardiner (2st ej mörkläggande samt 7st mörkläggande)

endast dom 2 ej mörkläggande levereras

har pga. av detta tvingats sova under "bar himmel" då 2 av dom mörkläggande var avsedda för sovrummet, godkänd kortreklamation via banken för ej levererade varor

uppdatering:

Beställningen gjordes 2025-03-03
och 2 första levererades inom några veckor

2025-04-21 förfrågan skickas om de resternade 7 rullgardinerna, erhåller svar med spårnings nummer till en av dom redan levererade rullgardinerna

2025-05-06 kortreklamation läggs på brevlådan

2025-05-12 Order No: XXXXXXXXX Tillverkning startad

2025-05-13 ​Hej igen,
Tack för ditt tålamod.
Tyvärr har kuriren meddelat att de inte kunnat lokalisera ditt paket. Vi beklagar verkligen detta.
Vi kommer nu att återskapa din order och se till att den skickas ut till dig så snart som möjligt. Du får en ny spårningslänk så snart paketet har lämnat lagret.
Vi återkommer med uppdatering så snart vi har mer information om din nya leverans.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor under tiden!

2025-06-11 Nordea: Hej, Vi har hanterat ditt ärende och sätter in reklamerat belopp på 8664,42 kronor på det konto som ditt kort är kopplat till

2025-06-18 meddelande med spårninglänk från DPD för dom resterande 7 rullgardinerna

2025-06-25 anländer hos det lokala postnordombudet och hämtas ut, försändelsen innehåller de resterande 7 rullgardinerna

Summering: för att handla av Maxgardiner behöver man tålamod av stål
kalkylera med kanske 6 månader om ni beställer av maxgardiner

11. juni 2025

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.