Andra gången jag beställer ifrån dem och allt fungerade klockrent förra gången och hur de hanterade det då när det var fel på en liten grej. Köper gärna igen av dem. Tydliga och bra i leveranser och... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Varning för detta företag! Beställde en hissgardin den 22 december 2025. Har ännu inte fått någon leverans, trots ett flertal påstötningar. Kundtjänst svarar att de kontaktat fabriken, men därefter hä... Se mere
Fin kvalité på rullgardinerna och måttet stämde exakt. Ett par ändkåpor i plast saknades men kundtjänsten svarade snabbt och skickade ersättning. Fel kan det bli överallt men det är hur det hanteras s... Se mere
Virksomheden har svaret
Rullgardinen passar perfekt i fönsternischen och ser mycket bra ut! Jag hade ett problem med leveransen. Leveransen gick med DHL. Jag fick aldrig något meddelande om att paketet kunde hämtas. Efter at... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
MaxGardiner tillverkar måttbeställda rullgardiner lamellgardiner, persienner mm av hög kvalité till privatpersoner och företag i hela Sverige.
Kontaktoplysninger
Värmdövägen 738-740, 13235, Saltsjö-Boo, Sverige
- 08-446 808 19
- info@maxgardiner.se
- maxgardiner.se
Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leveransinstruktioner
Vid beställning av mörkläggningsgardiner fanns möjligheten till leverans instruktioner där jag angav att ordern ej fick skickas före den 5 september vilket bekräftas efter ordern blev lagd. Idag får jag mail att det skall skickas 27 augusti,då ingen är hemma på leveransadressen. Sedan lämpar dom över problemet på mej ,jag skall kontakta DHL eller POSTNORD och ordna upp det .

Besvarelse fra Maxgardiner
Snabb återkoppling när jag hade frågor…
Snabb återkoppling när jag hade frågor och snabb leverans.
Snygga gardiner

Besvarelse fra Maxgardiner
The roll curtain received was not…
The roll curtain received was not properly pre-mounted and the total length was above what was required.
The system to insert the roll in the brackets is in addition not well Designed.
We had to make some adjustments (e.g. shortening the tube) to put it in place.
There are better quality roll curtains on the market.

Bedrägeri på maxgardiner.se
Order No: 400028284
Eftersom varorna är felaktiga vill jag reklamera varorna och skicka tillbaka de till er. Jag vill ha mina pengar tillbaka. Ert argument att ni tar bort 13 mm på bredden håller inte då varorna är exakt 86 cm i bredd och inte 85,7 cm som ni skriver. Jag beställde måttet 87 cm i bredd. Dessutom har ni inte kapat någonting på längden. Vilket ni påstår att ni ska ha gjort. Det framgår inte tydligt av er hemsida att ni kapar cm på mått beställda persienner utan kunden måste trycka på en rad länkar frågetecken för att få den informationen.
När man ringer er så svarar ni inte i telefon.
Jag vill ha svar från i era via telefon och mail annars kommer jag göra en polisanmälan för bedrägeri samt anmäla er till konsumetverket!

Besvarelse fra Maxgardiner
Leveransen och rullgardinen skadades…
Leveransen och rullgardinen skadades under transporten och Maxgardiner levererade en ny mycket snabbt och utan problem.

Otroligt lång leveranstid
Otroligt lång leveranstid, produkten kom inte när den aviserats även efter dialog med kundtjänst.

Besvarelse fra Maxgardiner
Träpersiennerna motsvarade alla våra…
Träpersiennerna motsvarade alla våra förväntningar och lite till! Mycket nöjd☺️

Lamellgardiner, rullgardiner, persienner
Vi lade en stor beställning på lamellgardiner, metallpersienner och rullgardiner. Nu är allt levererat och sitter uppe. Levereringen var krånglig och tog tid med paket från olika tillverkare och med olika fraktfirmor - men Maxgardiner har hela tiden svarat på mail och hjälpt att spåra när paketen dröjt.
Metallpersienner och rullgardiner: fin kvalitet, måtten stämmer perfekt.
Lamellgardiner: Det framgick inte tydligt på hemsidan att lamellerna bara är 89 mm breda (de färgprover vi fick var 127 mm breda - standardbredd för lamellgardiner och det vi ville ha). Det var vi lite ledsna över eftersom det blir många lameller som tar en del av utsikten. Utöver detta fungerar lamellgardinerna fint, det var lätt att montera dem och det ser fint ut när de hänger. Alla beslag kom sorterade i småpåsar, det var till stor hjälp. Tack för bra jobb Maxgardiner!

Väldigt seg
La min order den 9e June och har inte fått min beställning än. Verkar som att den snart är här, men att det tog över en månad känns lite för långt att vänta. Anledningen var tydligen pga "semester ledigt" personal.

Besvarelse fra Maxgardiner
4 veckor efter beställningen har inte…
4 veckor efter beställningen har inte produkten kommit men fakturan ja

Väntade två månad
Väntade två månad. Sen sa det att det det hade hänt ett tekniskt fel och att jag skulle få beställa manuellt.
Ingen ursäkt kompensation eller något, då var jag även i kontakt med dem för 3 veckor sedan. Sämst, avbryt min beställning. Köp inte här.

Besvarelse fra Maxgardiner
Ingen info om att det var slut
Ingen info om att det var slut. Fick höra a av v mig själv.

Besvarelse fra Maxgardiner
Bra upplevd kvalité och mått stämde…
Bra upplevd kvalité och mått stämde perfekt.
Dock så var justeringskedjan alldeles för kort och jag upplevde inte att det var tydligt vid beställning att man måste ange det i ett separat mail. Jag önskar att det hade varit mer tidligt vid beställning

Köpte 3 rullgardiner med rullkedja
Köpte 3 rullgardiner med rullkedja. Beställde 2 höger och 1 vänster men fick 3 höger. Efter diverse korrespondens blev jag lovad en ny gardin från fabriken. Fick efter en tid ett förslag från fabriken att man kunde bygga om gardinen från höger till vänster. Valde det istället för att vänta flera veckor. Sedan rullade den upp väven snett och det blev ny korrespondens. Blev sedan ombedd att lägga tejpremsor på rullens ena sida för att få den att fungera och rulla upp väven rakt. Produkten OK men kluddigt och köparen måste vara händig. All korrespondens signerades med Maxgardiner, inga namn? Blev erbjuden 5% avdrag för allt kludd som jag tog som ett dåligt skämt. Avråder från köp.

ett riktigt bottennapp
Trustpilot
ett riktigt bottennapp, företaget borde utplånas och jämnas med marken
beställde 9st olika måttanpassade rullgardiner (2st ej mörkläggande samt 7st mörkläggande)
endast dom 2 ej mörkläggande levereras
har pga. av detta tvingats sova under "bar himmel" då 2 av dom mörkläggande var avsedda för sovrummet, godkänd kortreklamation via banken för ej levererade varor
uppdatering:
Beställningen gjordes 2025-03-03
och 2 första levererades inom några veckor
2025-04-21 förfrågan skickas om de resternade 7 rullgardinerna, erhåller svar med spårnings nummer till en av dom redan levererade rullgardinerna
2025-05-06 kortreklamation läggs på brevlådan
2025-05-12 Order No: XXXXXXXXX Tillverkning startad
2025-05-13 Hej igen,
Tack för ditt tålamod.
Tyvärr har kuriren meddelat att de inte kunnat lokalisera ditt paket. Vi beklagar verkligen detta.
Vi kommer nu att återskapa din order och se till att den skickas ut till dig så snart som möjligt. Du får en ny spårningslänk så snart paketet har lämnat lagret.
Vi återkommer med uppdatering så snart vi har mer information om din nya leverans.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor under tiden!
2025-06-11 Nordea: Hej, Vi har hanterat ditt ärende och sätter in reklamerat belopp på 8664,42 kronor på det konto som ditt kort är kopplat till
2025-06-18 meddelande med spårninglänk från DPD för dom resterande 7 rullgardinerna
2025-06-25 anländer hos det lokala postnordombudet och hämtas ut, försändelsen innehåller de resterande 7 rullgardinerna
Summering: för att handla av Maxgardiner behöver man tålamod av stål
kalkylera med kanske 6 månader om ni beställer av maxgardiner
Passade perfekt!
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.