Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Andra gången jag beställer ifrån dem och allt fungerade klockrent förra gången och hur de hanterade det då när det var fel på en liten grej. Köper gärna igen av dem. Tydliga och bra i leveranser och... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Varning för detta företag! Beställde en hissgardin den 22 december 2025. Har ännu inte fått någon leverans, trots ett flertal påstötningar. Kundtjänst svarar att de kontaktat fabriken, men därefter hä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin kvalité på rullgardinerna och måttet stämde exakt. Ett par ändkåpor i plast saknades men kundtjänsten svarade snabbt och skickade ersättning. Fel kan det bli överallt men det är hur det hanteras s... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rullgardinen passar perfekt i fönsternischen och ser mycket bra ut! Jag hade ett problem med leveransen. Leveransen gick med DHL. Jag fick aldrig något meddelande om att paketet kunde hämtas. Efter at... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Persiennebutik

Skrevet af virksomheden

MaxGardiner tillverkar måttbeställda rullgardiner lamellgardiner, persienner mm av hög kvalité till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fantastiskt fina rullgardiner

Fantastiskt fina rullgardiner, passade perfekt i alla förnster. Lätt att beställa, bra instruktioner för hur du mäter. Jag är mer än nöjd, tack!

5. november 2023

Hej Kicki,

Tack för din fina recension.

Vi är väldigt glada över att du blev så nöjd och hoppas på att ha kvar dig som kund framöver.😇😇

Bästa hälsningar

Bra bemötande

bra bemötande, snabb leverans

12. november 2023

Hej Ewa,

tack för din recension,
Skönt och höra att du är nöjd hos oss.

Vi är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss.
😀😀
Bästa hälsningar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick gardinerna levererade snabbare…

Vi fick gardinerna levererade snabbare än vad det stod i beställningen. Super nöjda med gardinerna.

3. november 2023

Hej Aldina,

Vad kul att du är nöjd med oss, vi är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss. 😀😀

Rekommenderas

Rekommenderas! Mycket bra hela vägen från beställning till leverans. Rejäl och fin rullgardin.

10. november 2023

Hej Anna,

Vi tackar väldigt mycket för din fina recension och är väldigt glada över att ha dig som kund hos oss.

Med bästa hälsningar
Reza på MaxGardiner 🎉😀

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

väldigt bra produktutbud men jag valde…

väldigt bra produktutbud men jag valde i slutänden att köpa från en annan leverantör. Men en annan gång kommer säkert välja något härifrån.

7. november 2023

Hej Stefan!😃

Tack för dina fina ord. Du är varmt välkommen att beställa från oss i framtiden!

Tova på MaxGardiner⛄

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nöjd med min lamellgardin!

Beställde delad lamellgardin till mitt egna första boende!
Är supernöjd, ger rummet, det enda jag har, en trevlig känsla. 😊👌

8. november 2023

Hej Fredrik!😇

Grattis till ditt första egna boende. Det är en ära att du valt en lamellgardin från MaxGardiner!

Superbra rullgardiner!

Verkligen så bra, våra måttbeställda rullgardiner sitter som en smäck, snygga och robusta är dom också, kommer att hålla länge!

2. december 2023

Hej Louise!😃

Gud va kul att du är nöjd med dina rullgardiner - vi är väldigt glada att ha just dig som vår kund!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra och tydlig info på webbsidan

Bra och tydlig info på webbsidan, lätt att få fram priset.
Snabb leverans.

7. november 2023

Hej Elisabeth! 🌸

Vad kul att du är nöjd med oss - det blir vi så glada över!

Tova på MaxGardiner⛄

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Uselt svårt att montera

Uselt svårt att montera, ingen instruktion

5. november 2023

Tack för ditt omdöme.
Vad tråkigt att du inte fick med några instruktioner i ditt paket - det ska det självklart finnas och det ber vi om ursäkt över!😕

Vi har monteringsanvisningar på vår hemsida för alla våra produkter, om det mot förmodan inte skulle inkluderas från start.

Ha en fin dag!

Utmärkt

Det blev mycket bra

12. oktober 2023

Hej Göran,

Tack för ditt fina omdöme! 🤩

Med vänlig hälsning,
Hanna på MaxGardiner

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fanns inga skruvar med till de två…

Fanns inga skruvar med till de två rullgardinerna som jag beställde.

7. oktober 2023

Hej Linn,

Tack för ditt omdöme!🌷🌺

Det stämmer - skruvar ingår inte i några av våra paket då alla har olika monteringsunderlag. Det är ett av våra sätt spara på klimatet!🌳

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enkelt att beställa utan krav på att…

Enkelt att beställa utan krav på att skapa konto eller liknande och snabbt utskick av persiennprover

5. oktober 2023

Tack för dina fina ord om MaxGardiner 💐

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En täcklist kom med leveransskada

En täcklist kom med leveransskada, mailade kundtjänst och vips kom en ny.
Jalusierna är snygga och hyfsat lätta att sätta upp
Jättenöjd

8. oktober 2023

Hej Vivvi 😊

Tack för ett fint omdöme! 🌻🌺

Leverans och kvalitet

Var lite orolig för leveransen, men det kom fram välpackat, och väl märkt med all info/instruktion man behöver. Man får bra Kvalitet för pengarna.

6. oktober 2023

Hej Damir! 😊

Tack för dina fina ord - vi är glada att ha dig som vår kund!

Perfekt 👍👍👍

Perfekt 👍👍👍, jag är så nöjd kund. Perfekt färg och passform 😊

9. september 2023

Besvarelse fra Maxgardiner

Vad kul att du känner dig nöjd med oss och din beställning 🤩

Hälsningar,

Kvaliteten på produkten

Kvaliteten på produkten, noggrannheten i mätningarna och hastigheten för att svara på eventuella frågor

11. september 2023

Besvarelse fra Maxgardiner

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du känner dig nöjd och att ha dig som kund 🌷

Hälsningar,

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.