Ville ikke sende erstatningsvarer
Leverancen blev ødelagt, hvilket Maxasport selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. Jeg skrev til dem d 8/10 at de skulle sende varen igen og videresendte mailen fra Bring. D. 9/10 bekræftede de at de ville sende igen. Alt er stadig godt. D. 14/10 skriver jeg at jeg ikke har modtaget den nye pakke. D. 15/10 rykker jeg og spørger hvornår den kommer. D. 20/10 skriver de at de først vil sende varerne når de har modtaget de gamle retur. De siger at det er sendt med DHL. Jeg skriver at de har sendt med bring og spørger om de overhovedet har kontaktet bring for at behandle reklamationen. De skriver at de har sendt med DHL, som overdrager til bring i Danmark og at de altid går gennem DHL. Jeg skriver at de ikke svarer på mit spørgsmål om de har kontaktet dem (jeg skriver kun dem. Jeg nævner hverken Bring eller DHL fordi jeg er ligeglad hvem de kontakter. Jeg vil bare gerne vide om de er ved at behandle min sag med transportøren). De svarer: "Nej vi kontaktar inte bring eftersom det inte är dem som är ansvarig för frakten från vår sida det är DHL. Så svar på din fråga, vi har inte kontaktat Bring." Ingen yderligere information om min reklamationsbehandling. Ubehøvlet kundeservice. Det ser dog ud til at mine penge er på vej retur 🤞🏻

Besvarelse fra Maxa Sport Sverige