Wie zijn we? Wij zijn ontstaan uit pure liefde voor onze twee honden: Max, onze relaxte Franse Bulldog die het liefst in de zon ligt te chillen, en Willow, de slimme en energieke Border Collie die dol is op avontuur. Zij zijn de reden waarom we deze webshop begonnen zijn. We weten hoe bijzonder de band is tussen mens en dier. Daarom vind je bij ons geen massaproductie, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment van meer dan 1.000 artikelen. Stuk voor stuk gekozen op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak – voor jouw hond of kat én voor jou als baasje. Of je nu op zoek bent naar een fijn speeltje, een stijlvolle hondenmand of natuurlijke verzorging: we helpen je graag iets te vinden waar jullie allebei blij van worden. Groetjes, Youssoun Oprichter van Max & Willow Petshop
Lostraat 14, 8600, Diksmuide, Belgien
- +32487190482
- info@maxandwillowpetshop.be
- maxandwillowpetshop.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Snelle levering vanuit Belgie/hoop op PAPAYA smaak in assortiment
Snelle levering vanuit Belgie, NATUA valt goed in smaak. Hoop de blikjes mat PAPAYA erin in het assortiment tegen te komen… die schijnen erg lekker gevonden te worden. Dus Youssef… maak ons 🙂
Rapide et efficace

Vriendelijke benadering.
Vriendelijke benadering.
Het pakketje was kwijtgeraakt bij de DPD maar de verzender is er goed op in gesprongen en nu toch bezorgd.
Bedankt

Besvarelse fra Max and Willow Petshop
Snelle en goede levering mijn katjes…
Snelle en goede levering mijn katjes zijn er heel blij mee

Besvarelse fra Max and Willow Petshop
zeer snelle levering van bestelde…
zeer snelle levering van bestelde kattenbakken
goede prijs

Besvarelse fra Max and Willow Petshop
Betrouwbare lokale handelaar met groot…
Betrouwbare lokale handelaar met groot hart voor viervoeters…