Viborg Bilcenter ApS Anmeldelser 41

4,0

TYVEKNÆGT SOM ER FULD AF LØGN. Tilbageholdt informationer om bilens stand omkring buler og dårlig lakering , men i stedet beskrive bilen som “i særdeles god stand”. Da jeg kører fra Sjælland for at... Se mere

Jeg har handlet en Mercedes gennem Dennis, hvor han samtidig tog min Ford Mondeo i bytte. Selve handlen forløb uden problemer og til fuld tilfredshed og jeg fik endda lov til at hente bilen et par... Se mere

Har for første gang handlet med Gerd som ejer virksomheden på baggrund af en anbefaling. Bilen blev købt serviceret fra Tyskland før levering i DK - de fejl og mangler som var er 100 % blevet rettet a... Se mere

4,0

God

TYVEKNÆGT SOM ER FULD AF LØGN

TYVEKNÆGT SOM ER FULD AF LØGN.
Tilbageholdt informationer om bilens stand omkring buler og dårlig lakering , men i stedet beskrive bilen som “i særdeles god stand”. Da jeg kører fra Sjælland for at afslutte handlen kan jeg ved selvsyn ikke genkende den bil jeg var blevet beskrevet. Fyldt med buler og ridser som “han ikke lige havde set”.Da jeg vil annullere handlen bliver jeg truet med retsag om kompensation på 37.000 og må indgå forlig på 10.000 kr. alt fordi jeg er udsat for en skruppelløs sælger uden moral. I øvrigt den Mercedes han har til salg pt på bl.a. Bilbasen. Hold jer langt væk fra disse svindlere.

30. maj 2020

Fuld tilfredshed og god service ved køb af Mercedes C220

Selve handlen forløb uden problemer og til fuld tilfredshed og jeg fik endda lov til at hente bilen et par dage før det lovede leveringstidspunkt.
Eneste minus var, at Mercedesen blev leveret med dæk der i bedste fald netop lige var med lovligt mønster, men heldigvis mødte jeg fuld forståelse hos Dennis og fik skiftet de to mest slidte dæk.
Nu har jeg tegnet værkstedsaftale på bilen også, og jeg håber værkstedet lever op til det serviceniveau jeg ellers har oplevet!
Jeg kan sagtens anbefale at handle bil hos Viborg Bilcenter.

18. januar 2020

Fin vejledning og utrolig god service

Fin vejledning og utrolig god service, det eneste jeg kan kommentere negativt, var lidt trist at hente sin nye bil på aftalte tidspunkt og der så ikke var gjort noget ud af det, hverken kørt ud af garage eller andet. Men ellers alt tip top 👍🏼

3. december 2019

Jeg konstaterede at bundpladen under… ø

Jeg konstaterede at bundpladen under motoren manglede skruer. Plasticpose hætter til hjul lå i bagagerum frem for sat på hjul. Jeg bad om at man de fik registreret det anhænger der blev monteret så vogntog var på 3500 kg. Jeg fik at vide det kunne man ikke og jeg skulle kører bilen til syn. Hos syn spørger man hvorfor bilforhandlere ikke bolt registrerede den mindre vægt da man registrerede anhængeryrækket. Så jeg måtte betale for et unødvendigt syn. Derudover fik jeg at vide at bilen have dansk navigation selvom den kun taler engelsk. Jeg fik at vide at den adaptive fartpilot kunne følge skiltene, selvom det først er gældende fra næste bilmodel. På min slutseddel stod der at min gamle bil kun delvis hævede fulgt de autoriserede service eftersyn men i da bilen kom til salg var den med fuld serviceeftersyn og til en pris der var 10.000 kr højre end det sælgeren sagde han kunne sætte den til salg til.

9. oktober 2019

God, kompetent behandling

Vi blev taget imod af Michael, som var rar og venlig og svarede på alle vores spørgsmål. Michael er tydeligvis en bilentusiast, og vi følte os i gode hænder. Vi endte med at købe den bil, vi gerne ville have med det samme, og vi fik de rettelser med i prisen, vi syntes var retfærdige.

27. september 2019

Jeg har købt min Audi A3 ved Viborg…

Jeg har købt min Audi A3 ved Viborg bilcenter. En behagelig atmosfære og imødekommende forretning/personale. Jeg blev betjent af Christian Vestergaard, som udviste en virkelig god kundebetjening og service. Det vi havde aftalt omkring klargøringen af bilen blev opfyldt og stod klar til afhentning til det aftalte tidspunkt. Der var ingen problemer hele vejen igennem forløbet og han sidder klar ved telefonen og hjælper hvis der skulle være noget.
Det er ikke sidste gang vi vil bruge Viborg Bilcenter til vores fremadrettede bilkøb.

Tak for det!

21. juni 2019

Super oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med vores seneste bilkøb. Valget faldt på Viborg Bilcenter som havde lige den bil som vi søgte. Her fik vi virkeligt god behandling helt fra start til slut. Det er ikke sidste gang vi handler her. Kan varmt anbefales. Flotte biler til gode priser :-)

14. maj 2019
Viborg Bilcenter ApS-logo

Besvarelse fra Viborg Bilcenter ApS

Hej Mette,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, som vi sætter meget pris på!
Vi håber at se jer igen næste gang der skal handles bil, og håber at I er glade for jeres nye familiemedlem.

Christian Vestergaard

Vi har lige købt en Volvo XC 60 hos…

Vi har lige købt en Volvo XC 60 hos Viborg bilcenter. Det var Dennis vi handlede med og det var en rigtig god oplevelse. Ved afhentningen blev vi grundigt instrueret i bilens mange funktioner. Så det kan ikke være mindre end 5 stjerner vi giver.

13. maj 2019
Viborg Bilcenter ApS-logo

Besvarelse fra Viborg Bilcenter ApS

Hej Niels,

Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi meget pris på.
Vi er glade for at I følte jer godt instrueret i jeres nye bil og håber at se jer igen næste gang der skal sparkes dæk.

Christian Vestergaard

God og effektiv service

God og effektiv service, fik bilen før aftalt tid og bilen blev leveret ny serviceret.
Helt sikkert at jeg vil kigge forbi her næste gang jeg skal handle bil.

15. april 2019

Klamphugger!!!!

Klamphugger!!!!
Købte i efteråret 2018 en Audi ved Gert Vestergaard. Under købet påpegede jeg nogle ting, såsom ridser og øvrige ting som skulle udbedres ved handel, hvilket Gert tog som en selvfølgelighed.
Bilen havde også kørt 120.000km hvilket ville sige at denne skulle have lavet stort service, som sælger skulle stå for.
Da jeg afhenter bilen efter en uge, er bilen på ingen måde klargjort, hverken støvsuget eller vasket, og ingen af de påpegede ting under handelen var udført. Gert får bilen tilbage, for at polere ridser, samt klargøre bilen. Da jeg afhenter bilen, er ridser dog udbedret, men bilen er stadig ikke klargjort og jeg må selv støvsuge bilen for slibestøv, samt øvrig rengøring.
Nu kommer det groveste så... Gert Vestergaard påstår så at bilen har fået foretaget stort service, og at bilen jo har digital servicebog, så jeg ikke behøver papir dokumentation på dette....Jeg finder dog selv adgang til den elektroniskeservicebog, og ser at der ikke er noteret noget ved 120000km. Da Gert bliver konfronteret med dette siger han at det kun er lille service de laver, og derfor ikke skifter gearolie. Jeg har stadig ikke modtaget nogen form for dokumentation, og jeg har selv fået foretaget service hos Audi(9.500,-) , da jeg faktisk ikke tror der er foretaget nogen form for servicearbejde overhovedet... Så jeg vil da opfordre alle som har købt bil hos Gert Vestergaard til at tjekke service, da denne mand ikke tager det seriøst.!!! (motorolie og gearolie har stor betydning for levetiden på din bil)
Vi kan alle lave fejl, og Gert du har haft alle chancer for at rette op på tingene.....

10. april 2019

Bilkøb hos Viborg Bilcenter

Min kæreste og jeg har lige købt en brugt bil hos Viborg Bilcenter. Vi blev betjent af Dennis. Han har været tålmodig og hjælpsom hele vejen igennem, uanset hvor mange spørgsmål vi havde. Derudover var det også muligt at forhandle med ham, og lave en god aftale. God oplevelse og en klar anbefaling herfra!

4. marts 2019