Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Showroom kast besteld. Stond in de showroom volledig, helaas kwam hij niet volledig bij mij thuis. Heb dat via een formulier aangegeven en werd later gebeld dat ik al korting had gekregen!!!!! Ja maar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op zoek naar nieuwe matrassen, juiste en kundige uitleg gehad. Advies gekregen dat het verstandig was om te bestellen zodat er nog een prijsvoordeel aan zou zitten. Hele fijne matrassen ontvangen, zel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer hier nieuwe matrassen gekocht voor thuis, dit keer een boxspring. Topservice en alles netjes afgeleverd, de eerste nacht heerlijk geslapen na een goed matras advies van Willem in Z... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Matras service is behoorlijk slecht. Ze houden zich niet aan de afspraken. Ik had topservice erbij genomen, maar daar werdt niet aan voldoen. Matras werdt niet geïnstalleerd, niet uitgepakt en verpakk... Se mere

3,2

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Prima winkel, nette prijzen

Goed advies. De man neemt de tijd. Kast, matras en kussens gekocht. Nette prijzen voor goede producten. Met hun bus mochten we de goederen zelf ophalen dat is nog eens een gemak.

29. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de 3e keer hier nieuwe matrassen…

Voor de 3e keer hier nieuwe matrassen gekocht voor thuis, dit keer een boxspring. Topservice en alles netjes afgeleverd, de eerste nacht heerlijk geslapen na een goed matras advies van Willem in Zwolle.

Naast de matrassen voor thuis ook al 2 keer een topper gekocht voor in de caravan, echt superscherpe prijs en goede kwaliteit.

Wij hopen hier over een jaar of 10 a 15 nog steeds te komen!

7. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte kwaliteit en erbarmelijke service

Wij hebben twee Pocketvering Matrassen 5000 Comfort Deluxe gekocht. Binnen anderhalf jaar laten de foamlagen binnenin het matras los waardoor deze in elkaar zakt. Uiteraard een klacht hierover ingediend bij dit bedrijf en foto's toegevoegd. De enige reactie is letterlijk "Dit zou je zelf weer aan elkaar kunnen vast lijmen". Ik heb vervolgens gevraagd of het de bedoeling is dat wij dit zelf op eigen kosten moeten oplossen. En of de levensduur van de matrassen slechts ca. 2 jaar is. Maanden later nog geen reactie. Koop hier geen matrassen. De matrassen zijn van slechte kwaliteit maar de service is nog slechter...

1. maj 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel

Heel internet afgezocht naar een matras stopper, zodat het matras niet meer naar achter glijdt, als ik het hoofdeind omhoog heb staan. Nergens te vinden, behalve bij de Matrasconcurrent. Voor de zekerheid gebeld of ze dit op voorraad hadden.. Ja hoor, ze zouden er twee voor mij apart houden. Wel een hele reis vanaf Tilburg naar Rogat, maar geen moment spijt van gehad. Ik werd met koffie met iets erbij ontvangen, alsof ik thuis kwam… De matras stoppers zagen er heel degelijk uit. En mooi ook. Mooie passende hoezen erbij uitgezocht en terug naar Tilburg. Met de adviezen die ik had gekregen van het personeel, had ik ze in een halfuurtje gemonteerd en ze zijn perfect! Mandy en collega’s: super bedankt!!
Ik had ze natuurlijk ook thuis kunnen laten bezorgen, maar dan kom ik bij enkele verbeterpunten, waarvan ik zeker weet, dat ze daarmee aan de slag gaan.
Ten eerste zou ik dan € 6,95 verzendkosten moeten betalen, terwijl op hun site staat, dat bestellingen boven de € 35 gratis worden bezorgd. Dat klopt natuurlijk niet. Ten tweede lukte het me niet, zelfs na meerdere pogingen, om met achteraf betalen van Klarna af te rekenen. Dat zou vanwege technische redenen zijn. En dit gold ook voor gespreid betalen met SprayPay. Als ik daarvoor koos, kwam ik in een iDeal omgeving van. Buckaroo uit. Jammer, want ik wilde het product eerst zien en voelen, voor ik ervoor betaalde. Dus toen maar op en neer met de auto en er een uitje van gemaakt, waar ik zoals gezegd, geen moment spijt van heb gehad.
Al met al heel tevreden en nog bedankt voor de heerlijke cappuccino en gezelligheid in Rogat.

Uiteraard vijf sterren. Dik verdiend.

21. april 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en vriendelijk personeel

Bij Matrasconcurrent in Rogat een matras gekocht. Omdat ik veel last had van mijn rug naar deze winkel gegaan en Peter heeft mij heel goed geadviseerd en kreeg een kop koffie aangeboden met iets lekkers. Het matras was binnen een week al bij mij thuis geleverd.

21. april 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geen goed idee

Toch nog 2 sterren omdat de terugbetaling na heel veel bellen uiteindelijk netjes geregeld is door een begripvolle dame. En omdat je koffie en tijd/aandacht krijgt als je naar de winkel gaat. Verder is mijn advies: Hier niet kopen. Bij verkoop is het veel geblaat. Bij levering/ logistiek en als het op kwaliteit aankomt weinig wol.

17. marts 2023

GEEN TWEEDE KEER

Zeer slechte service, en niet te bereiken per mail en telefoon. Heb je ze eenmaal aan de lijn alles behalve vriendelijk.

9. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze vinden het gek als je na een maand…

Ze vinden het gek als je na een maand wachten ze al te hebben gezegd dat dat ze het artikel al 3 keer te hebben verstuurd en een klanten service wie je onbeschoft te woord staat en nooit terugbelt als ze dat beloven Koop hier niks want ze belazeren de kluit

17. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas niks geleverd tot nu toe....

Begin februari 2 sets matrasstoppers besteld. Tot op heden niks ontvangen. Al enkele keren gebeld en uiteindelijk werd 1x de telefoon opgenomen. Er kon niets beloofd worden omdat ze zelf ook niks ontvingen van hun leverancier. Als het echt allemaal nog veel langer zou gaan duren zou ik mijn geld terugkrijgen. Helaas kan ik geen contact krijgen.

16. marts 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en kennis v zaken

Na een lange zoektocht hadden we eigenlijk de hoop opgegeven, we reden naar huis maar zagen inneens het pand waar matrasconcurrent in zit. Toch maar naar binnen. We werden gelijk vriendelijk begroet! Door een zeer enthousiaste man. Zo vind je ze nog zelden. Ondanks dat we niet de enige in de winkel waren kregen we gelijk allerlei nuttige informatie. Je merkt gelijk dat Willem weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar gewoon eerlijk. Door de rondleiding weet je precies wat er is. Er staan geen 100en bedden maar gewoon een goede selectie van voordelig tot luxe. We hebben een prachtig bed uitgekozen. Doordat de focus niet ligt op; betalen betalen betalen, krijg je een heel vertrouwd en welkom gevoel. Wat ook super handig is, is dat er vervoer beschikbaar is zodat we daar niet zelf achteraan hoefden. Wij raden deze winkel zeker aan aan anderen.

10. februar 2023

Oplichters

Hoe schofterig!!!!!!!
Ze zouden de oude matras meenemen en hem tot 4 hoog leveren!!!!!
Oude matras wilden ze niet meenemen en ook niet naar 1 hoog brengen. Hiervoor heb ik betaald dus heb de matras en alle toebehoren geretourneerd!!!!!!
Hoe kun je zo met mensen omgaan. Geldwolven. Wel betalen voor extra diensten en je gewoon in kou laten staan. Bied het anders niet aan op de site. Bah 🤢
Bedriegers.
Of je stuurt iemand die mijn opdracht correct uitvoert waar ik voor betaal of haal het van de site

8. januar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte producten en advies en geen garantie?

Ik heb een aantal slechte producten ontvangen en daarover geklaagd maar ik wordt nu genegeerd door Matrasconcurrent.
 Het gaat o.a. om een Nasa traagschuimtopper die na enkele weken al kuilvorming vertoont. Ik krijg daar veel rugpijn van en slaap erg slecht.
Daarnaast heb ik twee boxsprings gekocht waarvan er een al snel kapot bleek te zijn aan de onderkant (zakte door). Dit is gerepareerd maar nog steeds hangen ze erg door, en is bij de andere het hout nu ook doorgebroken aan de onderkant.
Ook de 2 matrassen die ik nu heb zijn niet goed en te zacht waarschijnlijk verkeerd geleverd zoals eerder met artikelen gebeurd.

Ik wil alle producten retourneren en mijn complete aankoopbedrag terug zodat ik ergens anders een goed bed kan kopen en weer normaal kan slapen.
Ik ben al meer dan anderhalf jaar bezig met Matrasconcurrent en heb vele malen ondeugdelijke producten ontvangen op basis van slecht en tegenstrijdig advies, of verkeerde leveringen. Uiteindelijk heb ik steeds nieuwe en duurdere producten moeten kopen op hun advies (nieuwe boxsprings, duurdere matrassen en extra een topper) maar hier ben ik niks mee opgeschoten.
De laatste keer werd mij op een boze manier te verstaan gegeven dat ze niks meer met mij te maken willen hebben omdat ze mij beu zijn. Maar de klachten heb ik niet zelf niet veroorzaakt, die komen door slecht advies en slechte kwaliteit of kapotte producten!
 Ik ben meer dan 1200,- euro lichter en ik slaap nog steeds heel slecht (terwijl ik midden in een burn out zit), ik heb hevige rugpijn (en ben een bult geld aan de fysio kwijt) en heb er ook enorm veel stress van. Voor de duidelijkheid ik ben 65 kilo en slaap alleen in het bed en doe er niks raars mee. De artikelen zijn gewoon van zeer slechte kwaliteit (eigen producent) en aan juist advies ontbreekt het daar! Matrasconcurrent reageert niet meer op mijn mails en fotos over de kapotte artikelen, en ik weet niet meer wat ik moet doen. Ik ben helemaal ten einde raad! Ik heb toch garantie als betalende klant!!!
 Voor nieuwe kopers: alsjeblieft bespaar jezelf geld en stress, en een slechte behandeling, en ga niet naar Matrasconcurrent.

1. juni 2022

Nooit meer...

Nooit meer.... nemen telefoon niet op en als je ze aan de lijn hebt zeer onbeleefde klantenservice!

3. september 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top geholpen door Willem.

Het bed wat we hadden besteld kwam wat later dan gepland.Prima opgelost door deze firma.Gratis thuis afgeleverd en gemonteerd.Verkoper Willem heeft alles netjes geregeld en opgelost top zo als het hoort.

6. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte - eigenlijk geen - service.

Ik had via de website een matras gekocht. Levertijd 3 tot 6 werkdagen. Ze bieden op hun website aan dat je aan kunt geven wanneer je thuis bent voor leveringen, maar houden hier vervolgens totaal geen rekening mee. (ik was t/m 26 januari beschikbaar en anders na de 30e weer - matras werd de 29e geleverd, maar niet thuis (duh), dus ging het door naar een ophaal punt van PostNL)

Ook zijn ze niet bereid je tegemoet te komen als je erover belt, terwijl de oplossing mega voor de hand ligt; verstuur het matras een rit later - het was op het moment van bellen nog in hun bezit tenslotte.

Er wordt niet erkent dat zij fout zitten, er wordt zelfs geen excuses gemaakt.
Het enige wat ze bieden is dat ik het matras niet ophaal bij het ophaal punt waar het bezorgd is, dat het dan aan hun retour gaat en dat zij het dan weer naar mij toesturen... levertijd onbekend.

4. februar 2022

Matrasconcurrent weigert tijdig…

Matraconcurrent weigert tijdig geannuleerde transactie bij financierings maatschappij Sprapay te annuleren alhoewel dat wel hun plicht is en SprPay erop zit te wachten.

3. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte service en lang uitblijven terugbetaling

Twee maal een matras besteld in Corona-tijd. Bij het retourneren worden extra kosten in rekening gebracht die teruggevraagd dienen te worden. Zowel op deze extra kosten als de kosten van het matras lang moeten wachten. Vanaf januari 2021vele malen per telefoon en e-mail verzocht om desbetreffende bedragen over te maken. Steeds werd er beloofd dat het teruggestort zou worden. Telefoniste die zegt dat ze geen tijd voor dit soort dingen heeft en de hoorn erop gooit. Per e-mail wordt er daarna niet meer gereageerd. Andere medewerker vanuit magazijn telefonisch gesproken die beloofde alles die dag af te ronden, tevergeefs. Uiteindelijk medio mei 2021 (na vijf maanden!!) de totale kosten terug ontvangen, in verschillende bedragen (administratie is duidelijk niet dekkend). Matrasconcurrent geeft aan dat betaling is gestagneerd door storing van Mollie (betalingssysteem). Mollie geeft aan dat er geen sprake van een storing is geweest.

Anyhow: veel valse beloftes, tegenstrijdige berichten en verklaringen vanuit uiteenlopende medewerkers en slechte (en zeer onvriendelijke ) service.

19. maj 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.