1. Uddannelse og undervisning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi udbyder ansvarlig og professionel vejledning i matematiske (og flere matematikbeslægtede) fag på alle niveauer og helt op til kandidatstudium niveau, MathEksperten lægger hovedvægten på høj faglighed og høj undervisnings kompetence på vores side, ud fra den alment anerkendte præmis at undervisningen aldrig kan blive bedre end underviseren selv ...

4,6

Andre kiggede også på

Super dygtig, klart anbefalelsesværdig underviser

Super dygtig underviser. Jeg læser matematik på KU og fik hjælp i Lebesgueintegralet og målteori. Han har virkelig styr på stoffet og er især god til at forklare svære og abstrakte emner på en måde, så det faktisk giver mening. Meget pædagogisk og nem at følge med hos. Kan klart anbefales.

1. februar 2026

Basismat2 tutor

Steffan var god til at forklare komplekse emner på en forståelig måde og tog sig tid til at sikre, at alle var med. Forløbet gav mig både større selvtillid og en bedre forståelse af stoffet. Undervisningenformen er af den "gamle skole", men det tager ikke væk fra at udbyttet stadig er stort.
Kan klart anbefales til andre, der har brug for ekstra støtte i matematik!

13. december 2024

Kompetent og engageret tutor

Jeg har Steffan som tutor i anvendt lineær algebra, og jeg er tilfreds med hans undervisning. Han har en stor faglig forståelse og er dygtig til at forklare teorien bag faget på en klar og forståelig måde. Det er tydeligt, at han brænder for sit fag og gerne vil sikre, at man forstår stoffet.

Steffans undervisningsmetoder er meget grundige og detaljerede, selvom de kan virke en smule traditionelle/gammeldags.

P.S. Jeg fik 7 i eksamen.

16. maj 2024
MathEksperten-logo

Besvarelse fra MathEksperten

Tak for din anmeldelse, Greg.
Jeg er først og fremmest optaget af, at min undervisning bibringer indsigt og forståelse for faget, snarere end at den skulle være moderne. Der er heller ikke meget, der tyder på, at de yngre generationer har lært bedre Matematik vha den moderne pædagogik og didaktik!
Derudover er fjernundervisning i høj grad betinget af mediets beskaffenhed, og de anvendte redskaber giver den faktisk visse tekniske fordele, der i hvert fald ikke kan beskyldes for at være for gammeldags...
Du havde jo ikke haft den store baggrundsviden til faget, og din hensigt var først og fremmest at bestå faget. At du ovenikøbet har opnået en hæderlig karakter er den største tilfredsstillelse for mig som tutor.
Tillykke med det - og jeg håber at du også har revideret din måde at lære på, så den bliver meget mere essentiel og engageret, med fokus på forståelse og ikke på overfladisk gennemgang.
Dette er jo noget man kan bruge til langt mere end blot til de matematiske fag!

Held og lykke med dit videre studium.

Københavns Universitets student

MathEksperten er en fremragende ressource for alle, der kæmper med matematik på universitetsniveau, især når det kommer til svære og abstrakte koncepter. Han er enestående i sin evne til at gøre komplekse emner forståelige og tilgængelige. Gennem undervisningen har han hjulpet mig med at forbedre mine matematiske færdigheder markant og udviklet en effektiv strategi til at løse matematiske opgaver. Hans tilgang er både tålmodig og detaljeorienteret, hvilket sikrer, at jeg ikke kun lærer at løse opgaver, men også forstår de underliggende principper. Hans støtte har været uvurderlig i min akademiske rejse, og jeg kan varmt anbefale MathEksperten til enhver, der søger en dygtig og dedikeret matematiklærer.

11. januar 2024

Super dygtig lærer

Super dygtig lærer! Meget kompetent og fantastisk dygtig til at forklarer selv de mest besværlige koncepter på en meget forståelig måde. Jeg har nydt meget af at gennemgå opgaver og teori med ham. Kan varmt anbefales for andre DTU studerende!

6. december 2023

højt fagligt niveau

højt fagligt niveau, god til at formidle svære koncepter og i stand til at tilgå mange forskellige universitets kurser i STEM områderne. Vil klart anbefale for elever som ønsker at forstå deres materiale i dybden.

1. november 2022

Hjælp til matematiske fag som studerende på DTU

Højt fagligt nivieau i både matematik og naturvidenskab og meget fleksibel mht. undervisning i forhold til mine behov; emnemæssigt og tidsmæssigt. Det er IKKE hurtige tricks til eksamen, men reel forbedring af ens matematiske og naturvidenskabelige evner. Resulterede i overaskende gode eksamensresultater.

5. august 2021

Undervisning til UG

Undervisning til UG.
Da jeg havde brug for hjælp til et kursus i matematik på universitet, søgte jeg en underviser med et særligt fagligt højt niveau indenfor matematik. Dette fandt jeg hos MathEksperten. Underviseren har en stor viden indenfor mange forskellige matematiske områder, så til trods for at underviseren ikke havde hovedkompetence indenfor det specifikke kursus jeg havde brug for hjælp til, kunne underviser på baggrund af hans høje kvalifikationer indenfor matematikken sætte sig ind i kurset og give en super dybdegående undervisning.
Underviser er en meget fleksibel, professionel, engageret og rar person. Det har været lærerigt og hyggeligt på samme tid.
En super god oplevelse med MathEksperten :-) Det har levet fuldt op til mine forventning, så kan kun give de bedste anbefalinger herfra👍🏼 Vender helt sikkert tilbage, hvis jeg får brug for hjælpe til matematik igen.

6. februar 2021
MathEksperten-logo

Besvarelse fra MathEksperten

Mange tak Louise - og i lige måde, det har været rart at have dig som studerende!

Jeg kan varmt anbefale MathEksperten

Jeg kan varmt anbefale MathEksperten: jeg får hjælp til et kursus i matematik på universitetsniveau, hvilket betyder, at jeg har brug for hjælp fra en underviser med en meget høj faglig matematisk viden, der inkluderer flere niveauer af matematisk analyse, abstrakt algebra, mm. Hos MathEksperten har jeg netop fundet en underviser med disse høje kvalifikationer, der dækker et bredt spektrum af matematiske områder. Samtidigt føler jeg, at underviseren ikke kun har alsidig men også rigtig dyb indsigt i de nævnte matematiske områder. Undervisningen foregår over Skype - og det fungerer rigtig godt: underviseren gennemgår materialet på en struktureret og effektiv måde, hvor jeg undervejs får mulighed for at stille uddybende spørgsmål. Bagefter får jeg billeder af udførlige noter på e-mail, så behøver jeg ikke at tage noter undervejs, men kan koncentrere mig fuldstændigt om forståelsen af det gennemgåede emne. Super hjælp!

10. maj 2020

Solid faglig undervisning

MathEksperten leverer god og faglig kompetent undervisning, som er tilpasset den enkeltes behov.
Hvis du har svært ved matematik eller ønsker videre fordybelse, så har du fundet den rigtige løsning!

23. januar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)