Jeg skulle for første gang i mit pensionistliv besøge Materialepladsen i Vordingborg. Første gang man prøver noget nyt, kan være udfordrende. Jeg fik hægtet traileren på og debuterede med mini-front... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Fiskerhusvej 23, 4700, Næstved, Danmark
Meget fint koncept, stort udvalg, rimelige priser, overskueligt, døgnåbent og gratis mini-læsser.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Første gang derude - super oplevelse. Irriterer mig over jeg ikke har kendt til det tidligere. De havde hvad jeg skulle bruge, fair priser konceptet taget i betragtning, og mega smart med minilæsseren man kan låne. Helt sikkert en del af mange fremtidige projekter!

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
God plads og fedt der er maskiner til rådighed 😁

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Vi har brugt Materialepladsen siden de åbnede ved Roskilde. Der er fri adgang døgnet rundt, også til mini læsseren. Bark, flis, pyntesten, grus, granit mm.
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Det er super nemt og dejlig lokalt. Det bedste er næsten at man kan hente sine materialer døgnet rundt

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Dejlig nemt selv at hente materialer på alle tider af døgnet, lige når man har brug for det. nem ind- og udkørsel med vægt og betalingsanlæg, og altid et nødnummer hvis man har problemer.
gratis lån af minilæsser. lige til at gå til.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Genialt med en døgnåben plads hvor man kan hente lige hvad man mangler når konen finder på et nyt projekt i haven.
Ekstra genialt med gratis læssemaskine så man spare ryggen når traileren skal fyldes.
Min varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Jeg synes, at det altid er en rigtig god oplevelse, at komme på Materialepladsen i Næstved.
Der er pænt og rydeligt, og det at man kan få lov at låne en minilæsser kvit og frit er fantastisk.
Jeg kunne ikke drømme om at købe mine materialer andre steder.
Torben.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Pladsen er overskuelig, ren og brugervenlig. Priserne er rimelige.
At der så også er en minilæsser gratis til rådighed gør kun oplevelsen bedre.
Jeg kommer gerne igen og henter materialer.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Enestående koncept. Døgnåbent, pænt rytteligt, overskueligt.
Nemt at benytte, vej før og efter.
Kan sågar låne frontlæsser, så man slipper for skovleri.
Og Gode priser.
Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Super dejligt,at der altid er åben, og det er fantastisk at kunne låne en læssemaskine u b
En plads jeg kommer til at bruge meget fremover

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Det er en fantastisk mulighed med 24 timers selvservice.
Det eneste negative der er at sige er prisen, den er for høj desværre, med er meget glad for stedet

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Det er nemt og med kortet til pladsen kan man låne læssemaskine gratis som igen gør det nemmere og hurtigere 12 min. Fra indvejning til udvejning, masser af materialer nemt at gå til.
Kan varmt anbefales

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Jeg kunde selv læsse mit Muldjord, som kostede kun 0,55 kr pr kg købte 890kg som blev 486 kr
Brugte læsse maskinen det gik fint.
Kan anbefale andre at handle her på alle tider af døgnet

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Det nemt at bruge minilæsseren, og det er godt for ryggen.

Pladsen i Greve er helt fantastisk 👍
Alt fungerede perfekt, super koncept 😉

Besvarelse fra Materialepladsen A/S
Nemt og hente de forskellige materialer man skal bruge og fin maskine til at læsse med