Go' eftermiddag. Mit navn er Valle-Halle med den saftige balle. I forgårs, altså, d. 31 Februar, sad jeg ned på min stol og lavede algebra på Ø niveau. Da jeg afsluttede min opgave stod der, at jeg... Se mere
Matematikfessor
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Big Daddy Fessor kom ind i klassen med en alt for høj bass-boosted intro sang og sagde i dag bliver det PERSONLIG algebra. Ingen vidste hvad det betød, men hele klassen begyndte straks at... Se mere
Moin, jeg havde en meget dårlig oplevese på matematikfessor her forleden. Min lille buttede ven Cornelius sad og arbejde stille og roligt mens jeg fik min ugentelige diarre, jeg trak buskerne ned og s... Se mere
Jeg åbnede bare en opgave om brøker, men pludselig hørte jeg en svag piben fra mit klædeskab. Det var Fessor. Han stod derinde i fuld 3D-grafik og insisterede på, at jeg skulle reducere mine ligninger... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lektiehjælp i matematik til alle i Folkeskolen - både elever, forældre og lærere. På MatematikFessor.dk kan du se regnede eksempler i billed, ord og lyd.
Danmark
- matematikfessor.dk
Overtrædelse af retningslinjer
Min kære elsket Marie Louise...
Min kære kære elsket datter Marie Louise er verdens sødeste pige og har elsket matematik fessor lige siden jeg adopteret hende fra Shien. Det var hendes safe space feter og arbejde på shien i så lang tid, men her den seneste uge har jeg lagt mærke til at hun hele tiden er inde på sit værelse med hendes kæreste. Jeg hører altid nogle lyde der inde fra, men hun siger at det var en forklarels på en opgave hun ikke forstod. Jeg synes godt nok du burde andre stemmen fra de videoer.
Matematik fessor onanerde på mig
Jeg sad bare og passede bare min matematik indtil Matematik fessor hoppede ud af skærmen og onanerede foran klassen jeg er stadig traumatiseret.
fessor daddys crumble cookie dans #pakistan
mig abdi og min ven sulaima, sad og lavede mat-fessor, da der pludselig kom en fed mand op på skærmen, aka fessor daddy. han begyndte at synge crumble cookie theme song i mens han dansede svensk polka dans. så slog han en ordentlig skid og gad hele min pc en virus.
-10000 aura oplevelse, er oficielt bange for fessor daddy.
afbrydelse på gooning
jeg var igang med min gooning streak på fessoren men så kom fessor og rørte ved mig og sagde at jeg var en god dreng.
Matematikfessor sagde min søster var en…
Matematikfessor sagde min søster var en lille sexarbejder. Det kan fessor selv være
Åh nej...
Jeg lavede gangestykker, og så kom fessordaddy ud a skærmen med en passer. Han sagde jeg skulle købe ham the dönor, ellers ville han stjæle min ember lily i grow a garden. Jeg købte ham en dönor, men da jeg kom til hans hus, havde han baby oil over det hele. Så kom diddy og låste mig inde i køleskabet. Nu er jeg gravid med fessor og diddys babier.
Mattedaddy tænder mig lidt
Mattedaddy tænder mig lidt, og det er et stort problem fro så kan jeg ikke regner uden at goone til ham. Jeg kan ikke stoppe med at goone. (undskyld for stavefejl, jeg har kun en hånd, den anden gooner..)
Det eneste gode ved den her app er at…
Det eneste gode ved den her app er at man kan spille y8 og meget andet men appen *💩*
alt er cooked om Fessor
Fessor pillede en fra min klasse i numien…
Fessor pillede en fra min klasse i numien.
Min gode gamle ven Per, var bare i gang med at lave Matematikfessor. Han så et svært regnestykke, og så lavede han fejlen med at bruge en lommeregner til regnestykket. Da Fessor så det kom han ud af skærmen med det samme og tog Per i numien og bærerede ham ud til toilettet hvor der kom klappe lyde fra hans store pind.
Nå men her er en lækker og god opskrift til en tomatkage. 😋
Equipment
Rund silikoneform 22 cm i dia, 4 1/2 cm høj, kagering, transferark med grønne blade, sprøjtepose, tyl, udstikker 2 cm, 2 1/2 cm, 3 cm, 3 1/2 cm, 4 cm, 5 cm
Ingredienser
150 g Hasselnødder
50 g Kagehvedemel
100 g Pasteuriseret æggehvide
100 g Mørkt rørsukker
2 tsk Cakefactor
2 tsk Vaniljepasta
125 g Dulche de leche ( færdig kogt karamel på dåse )
Chokolade skal:
Sådan gør du
Nøddekaramelbund:
Tænd ovnen på 170 grader
Rist hasselnødderne i ovnen ca 10 min. Afkøl
Blend hasselnødderne med kagehvedemel i en minihakker til det er mellemfint.
Pisk æggehvider halv stive og hæld rørsukker i.
Pisk videre til en fed marengs.
Vend cakefactor og vaniljepasta i med en dejskraber
Vend herefter nødderne i.
Bag 1/2 af nøddedejen i en 20 cm kagering på 170 grader i 10 min
Tag bunden ud og læg dulche de leche på med en sprøjtepose. Læg den anden 1/2 del oven på og bag bunden igen, denne gang 15 min, stadigvæk på 170 grader.
Tag bunden ud og afkøl på en bagerist.
Chokoladeskal:
Temperer den hvide chokolade.
Eller smelt i micro ovn til chokoladen har en temperatur på præcis 32 grader.
Hæld chokoladen i silikoneformen 22 cm og kør chokoladen rundt, hæld overskydende ud og skrap kanten ren.
Sæt silikoneformen på en spækbræt og stil til side.
Kagepesto:
Blend alle ingredienser i en miniblender til en grov pesto
Læg pestoen oven på kagebunden og sæt på frys.
Grøn tomat sylt:
Kog lage, limesaft og melatin op og koger ved svag varme et par minutter.
Tilsæt de hakkede grønne tomater.
Afkøles let.
Tag bunden op af fryseren og fordel kagepestoen oven på.
Læg tilbage i fryseren.
Grøn tomat mousse:
Læg husblas i koldt vand i 5 min.
Blend og purer de grønne tomater
Varm pureen op og smelt husblas heri. Afkøl.
Pisk æggeblommer, vaniljepasta og sukker cremet.
Vend kefir i æggeblandingen
Vend tomatpure i
Smelt chokoladen og vend i blandingen
Pisk fløden til let skum og vend fløden .
Samling:
Kom 1/4 af moussen i chokoladeskallen
Hent kagen i fryseren og læg den ned i moussen med bunden op.
Kom så meget mousse over bunden, at den lige er dækket ag moussen.
Sørg for, at skrabe kanten af formen pænt fri for mousse.
Sæt på frost til dagen efter. Eller til kagen skal bruges.
Kagen tages ud af frost og befries fra silikoneformen.
Læg kagen på et fint kagefad og sæt den i køleskabet. og lad den optø 3-4 timer.
Pynt:
Dagen før kagen skal pyntes laves chokoladeganashen.
Varm fløden op til kogepunktet i micro ovn og hæld fløden over chokoladen, rør til massen samler sig. Læg film over, helt ned over massen og stil på køl.
Når du skal bruge ganachen, skal den lige piskes kort op og i en sprøjtepose
Transfer sheet:
Temperer chokoladen og smør et tyndt lag på transfer sheet.
Nør chokoladen næsten er stivnet, afsættes cirkler i forskellige størrelser. Som kan tages af arket, når chokoladen er helt stivnet.
Kom chokoladeganachen i en sprøjtepose og afsæt små dutter bagpå chokolade cirklerne og placer på kagen de forskellige str. chokoladeprikker, så de danser her over kagen.
Nu er det tid til at nyde kagen.
Et lille tip: Brug en skarp kniv der har stået med skæret i kogende vand, aftør kniven i en viskestykke inden du skærer kagen, så får du et flot snit.
Velbekomme.
Som altid, tag mig gerne på facebook og instagram med billeder
jeg så fessor gå ind på drenge toiletet…
jeg så fessor gå ind på drenge toiletet lige efter min ven gik ind så gik jeg ind og så fessor med den lange bazooka og min ven der blev low key lidt raped af fessor men kan ikke gudge fordi holda op en Fiskestang
Min fod
"Pærerne er sprunget igen," mumlede jeg, irriteret. Jeg rodede rundt efter min telefon for at finde lommelygten, da jeg hørte en lyd. En svag, slæbende lyd, der kom fra... min computerskærm.
Jeg kiggede op, og i det svage skær fra lynet kunne jeg se det. Skærmen glødede svagt, ikke med den velkendte, venlige Matematikfessor-forside, men med et forvrænget, sort-hvidt billede. Og ud af skærmen, langsomt, umiskendeligt, begyndte en skyggefuld hånd at strække sig.
Det var en lang, knoklet hånd, med alt for mange led og negle, der lignede kridt. Den bevægede sig med en uhyggelig langsomhed, nærmede sig mit ben. Jeg forsøgte at skrige, men min stemme var som frosset fast i halsen. Jeg forsøgte at flygte, men mine ben var som lammet.
Hånden greb fat i min fod. Ikke et hårdt greb, men et sugende, koldt greb, der føltes som at blive trukket ned i en sump. Panikken ramte mig som et lyn. Jeg kæmpede, sparkede, forsøgte at trække min fod til mig, men den mørke kraft var for stærk.
Jeg så på skærmen, og i det forvrængede billede kunne jeg nu skimte et ansigt – Matematikfessor, men med tomme, sorte øjenhuler og et uhyggeligt smil, der afslørede rækker af skarpe, trekantede tænder. Han trak, og jeg mærkede en isnende smerte. En rivende fornemmelse, som om mit ben blev revet fra hinanden.
Så var det slut. Et øjebliks sorthed, og da lyset igen kom tilbage – et skarpt, irriterende lys – sad jeg der. Faldet ud af stolen, med hjertet hamrende som en gal. Og min fod...
Den var væk. Bare en tom sok, krøllet sammen på gulvet.
Jeg stirrede på den. Jeg stirrede på skærmen, der nu igen viste den almindelige, muntre Matematikfessor-forside. Men jeg vidste. Jeg vidste, at han havde taget den. Som en pris for mine uløste ligninger.
Fra den dag har jeg altid haft en følelse af, at han kigger. Når jeg sidder foran computeren, når jeg ser en matematisk opgave. Jeg mærker en kuldegysning, og jeg ved, at et eller andet sted derude, i den digitale verden, har Matematikfessor min fod. Og måske, bare måske, venter han på mere.
Det var en stor mundfuld for alle...
Det hele startede en torsdag hvor vi havde matematik. Vi fik at vide vi skulle lave opgaver inde på matematikfessor. Alle drengene jublede, da vi har et meget tættere forhold på fessorfar end pigerne. Vi skyndte os at løbe ind i det nærmeste grupperum, da vi vidste hvad der skulle ske... Alle os drenge satte os i en cirkel rundt om en chromebook, slukkede alle lys, rullede ned for gardinerne, tændte starinlys og smed tøjet. Tiden var inde. Nu skulle ritualet begynde. Alle begyndte at viske, fe-ss-or far, fe-ss-or far igen og igen indtil starinlysene slukket, og lyset blinket rødt, pludselig var der en hvid væske der steg fra gulvet, og op fra gulvet steg en stor hvid cirka 60 årig mand med 3 ben og et utrolig frækt mustasch. Der var han. The one and only fessorfar i fulde figur. Han sagde noget i dur med "Hej drenge", og inden vi kunne nå at svare steg der 10 fessorslaver direkte importeret fra congos fineste landsby, og vores mund blev fyldt. Alle var i chok. Men ingen turde at stoppe ham. Den hvide væske steg længere og længere indtil vi kun kunne trække vejret gennem næsen. Så skete det. Vores lærer åbnede døren og var tom for ord, alt den hvide væske strømmede ud af grupperummet som var det en tsunami. Det oversvømmede hele skolen så vi stod med det hvide stas til hagen. Det var en stor mundfuld for alle. Fessorfar og fessorslaverne skyndte sig at løbe ud af skolen, splitter hans jørn, så ingen opdaget noget. Hele skolen kiggede på os. 10 nøgne drenge, hvis tøj blev opslugt af fessorfars cult. Alle børnene skreg og pegede, "DET VAR DEM, DE ER MASSIVE". Køkkenet udnøttede lejligheden til at lave omkring et års forbrug af klatkager med smag af brie. Det kom i aviserne dagen efter, med overskriften. "Det var en stor mundfuld for alle"
fessor land er farligt
jeg lavede de opgaver min lære sendte ud og var on fire indtil fessor sagde "godt arbejde 10 mere og du får lov til at komme til fessor land og blive overrasket" jeg blev ved fordi jeg var nysgerrig og ville vide hvad der skete når jeg klarede det. da jeg fik dem rigtigt rækte fessor ud af skærmen tog fadt i mig og rev mig ind i fessor land derinde ventede der 25 sorte mennesker med deres lange congo bat fremme og havde omringt mig. de tog fat i mig og rev mine bukser af de gik i gang en efter en og det blev ved og ved og ved. det gjorde så ondt til sidst at jeg havde lyst til at dræbe mig selv men det blev stadig ved og efter de var færdige tog de mig til fange og gik i gang igen dagen efter nu er jeg evigt fanget i fessorland og begynder at nyde det nu.
Stadig 1/5 oplevelse savner ikke at have ondt i nummi.
jeg havede en god dag indtil jeg blev…
jeg havede en god dag indtil jeg blev jumped af 14 aber
og så kom jeg ind på matematikfessor for at få det bedre men så kom der et meneske og forskrakede mig så jeg grad
fessor kommer og piller ved min elev...
fessor kommer og piller ved min elev, men jeg må ikke være med :( . det gør ondt i hjertet og i min nummigøj. derfor giver jeg den kun en stjerne, hvis han kommer og piller ved mig næste gang, kunne jeg måske overveje at give 5 stjerner;)
- fra en bekymret lærer
crazy oplevelse for pallemalle
det var en helt normal fredag da vi havde matematik. vi havde været inde på geogebra men så skulle vi ind på fessor far men så gik det helt galt for min ven som jeg kalder pallemalle han valgte og bruge lommeregner men så kom der lige pludselig et mærkeligt spørgsmål der stod "er det rigtigt at fessor far cummer efter en når man bruger lommeregner så svarer pallemalle nej men det var forkert svaret var ja også bagefter så kom fessor far ind af vinduet i en skibidi sigma 200rs 6t2 motorcykel i speedos også efter 2 seconder så var pallemalle helt hvid i hoved og stod helt nøgen og fessor far stod med en lineal i hoved på ham.
Vinteren
Det var en nat i vinteren. Jeg var der hjemme efter vi lavede matematikfessor i timen. Jeg kiggede ud da jeg så en stor skygge. Da jeg så det skyndte jeg mig ned i kælderen. Jeg prøvede at kigge ud men så så han mig. Han stirrede. Jeg skyndte mig ned men jeg kunne hører lyde oppe fra, lige som nogen ville prøve at komme ind. Jeg sad der i flere timer, sad fast i kælderen, HELT ALENE, eller var jeg? Ude i siden af mit øje kunne jeg se nogle øjne, de havde været der i flere dage, de bevægede sig aldrig. Men i dag. Skete der noget andet. Jeg kiggede for at se hvad det er. Det... det var min bror. Han var helt blodig. Det var alt der er sket indtil vidre. Skal nok prøve at opdatere. Bare ved. hvis jeg aldrig er tilbage. SÅ FIK HAN MIG.
jeg sad og lavet matematik fessor da…
jeg sad og lavet matematik fessor da min skærm gik sort og fessor far kom op på min skærm med 5 små børn bag sig med tape for munden. han tog en af dem bagfra. og presede deres ansigt op af cameraet så jeg kunne se ind i barnets næse. så lige pludslig hørte jeg klappe lyde og han begyndte af gå frem og tilbage på kamerat.
lad ham gå på pension
det her er urimeligt han er nok mere end 300 år gammel det hvide skæg giver mig marit om natten