Ja det er nok lidt for tidligt at…
Ja det er nok lidt for tidligt at anmelde Mass-Zone, da jeg ikke har modtaget pakken endnu,men jeg tænker de har gjort hvad de kunne. Det tog fra den 2 marts 2022 til den 7 marts at komme fra Polen til Danmark med bil, det er faktisk OK,- men så opstod problemet Post Nord,i Danmark
for det første mente de at pakken skulle toldbehandles og jeg skulle betale et gebyr for at få den,- Jeg henvendte mig til told og fik at vide at det skulle jeg IKKE,- så ændrede POST NORD mening og sendte Brevet / Pakken til deres Terminal i Ringsted og der har den så ligget fra den 7 marts og idag søndag har vi så den 13 marts- og jeg har IKKE fået min forsendelse endnu- men det kan Mass-Zone jo ikke gøre noget ved. Iøvrigt var det komplet umuligt at komme i kontakt med PostNord- heller ikke selvom jeg opgav mit tlf nr der hvor de sagde de ville ringe-de ringede bare ALDRIG. Så alle derude undgå PostNord der hvor I kan.
Jeg følger op her på siden.
ENDELIG KOM POSTNORD MED PAKKEN HER DEN 14.MARTS 2022-Der står tydelig afsender Polen på pakken.og jeg kan se at tolden har smidt den tilbage til PostNord uåbnet.
Varene jeg købte er perfekte og jeg vil absolut handle hos Mass-zone igen, og så håbe PostNord er vågnet til den tid..

Besvarelse fra Mass Zone