Martinrahr Anmeldelser

1. Plakatbutik
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Plakater med et touch af 80- og 90-erne, med et legesygt twist. Der er knald på farverne og eksklusivitet. Kig forbi og find plakaten der passer til dig!

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

O stjerner

O stjerner
Helt umulig at få hvad man betaler for har skrevet ringet mm.ingen svar. HVORFOR Lukkes denne weebshop ikke man bliver skuffet og vred når man betaler for noget man ikke får .......

8. februar 2025

Plakat aldrig modtaget til trods for betaling

Vi bestilte en plakat hos Martin (ikke så Rahr). Vi har aldrig modtaget plakaten, selvom pengene er trukket. Vi har henvendt os til ham ad flere omgange på forskellige platforme - mail, sociale medier, hans egen hjemmeside mm., men der er intet svar. Det er nu en måned siden, at pengene blev trukket, og vi kan derfor kun se det som svindel.
Derudover virker hans telefonnummer på hans egen hjemmeside heller ikke.
Rigtig ærgerlig oplevelse...

27. december 2024

Alt gik perfekt

Mega flot byplakat
Der er ikke rigtig noget at komme efter alt går som det skal
Det tager ca 10 dage inden man modtager pakken

29. november 2024

Dårlig oplevelse og ingen stjerner herfra

Hvad f…en er det der foregår.
Jeg har den 8/9. Bestilt og betalt en plakat.
Har siden fået en mail, efter at have kontaktet virksomheden via deres kontaktformular, og fik besked på at jeg ville modtage en plakat onsdag. Nu sidder jeg her onsdag aften og har ingen plakat som er en fødselsdagsgave til min datter.
Jeg er vred men også ked af det.
399,- kr smidt ud af vinduet og nu står jeg uden gave til hende.

8. september 2024

Ingen anbefaling herfra

Ingen anbefaling herfra.
Jeg bestilte d. 5/3-22 en ‘Amager’ plakat. D. 16/3-22 blev pengene for plakaten trukket på min konto, men er ikke sendt afsted. Jeg har endnu ikke modtaget plakaten - og har flere gange forsøgt at skrive og ringe, men forgæves. Ingen svarer eller tager telefonen. Desværre er 350kr smidt ud af vinduet.

22. april 2022

Plakat aldrig modtaget

Jeg bestilte en plakat ved Martin Rahr den 4/3, og jeg har endnu ikke modtaget den. Jeg har rykket flere gange, men jeg har aldrig fået noget svar på mine henvendelser.

20. april 2022

Dygtig grafiker, elendig til at drive forretning

Bestilte en plakat 12.2 og fik ordrebekræftelse med det samme.
D. 28.2 ringer jeg til firmaet, fordi jeg stadig ikke har modtaget og hverken får svar på mail eller Messenger.
Jeg får en forklaring om at de har skiftet lager og min ordre derfor ikke er blevet ekspederet.
Han fortæller mig at plakaten vil blive sendt hurtigt og jeg vil modtage efter et par dage.
En uges tid går og den dukker stadig ikke op. Jeg ringer derfor igen og får samme undskyldning.
Igen beklager han og siger plakaten vil blive sendt og jeg vil modtage efter et par dage.
Det er nu en uge siden og jeg har stadig ikke modtaget.
Heldigvis er pengene heller ikke trukket, så på det punkt er det fint.
Men jeg ville da gerne have haft plakaten 🤷🏻‍♀️ Det var jo derfor jeg bestilte den.
Jeg undrer mig over skift af lager betyder at ordrer ikke sendes afsted og at Martin ikke reagerer på henvendelser.
Virkelig sær måde at drive virksomhed på og jeg fraråder klart at bestille noget der

11. marts 2022

Ingen kontakt fra virksomheden.

Ingen kontakt fra virksomheden.
Fik en rigtig fin plakat i julegave, dog i den forkerte størrelse. Der stod på siden at der er fuld returret indenfor to uger fra man har fået den, men det svært når det er umuligt at få fat i virksomheden og derfor ikke muligt at returnere plakaten...

10. januar 2022

Flot plakat!

Har netop modtaget en virkelig smuk Kjellerup plakat! Glæder mig til at vi får den op og hænge!

Leveringstiden var noget lang, uden at jeg hørte noget til/om det. Men det går nok 😊

24. september 2021

Ingen kontakt

Jeg havde været så "uheldig" at få 2 ens plakater i julegave. Kontakter derfor firmaet på IG, derefter hjemmeside og derefter Facebook. Første besked sendt 27.december 2020. Fik svar lørdag den 2.januar om at jeg ville blive kontaktet mandag den 4.januar når de var ved computeren. Har stadig intet hørt angående hvordan jeg skulle sende retur. Så nu har jeg solgt den til anden side.
Plakaten fejler intet men kontakten burde der absolut gøres noget ved.

8. januar 2021

Virkelig smukt kvalitetsprodukt!

Virkelig smukke, unikke illustrationer med dybde! Et gennemarbejdet detaljearbejde, med stor kælen for hver lille dekorative detalje på bygningerne. Så smukt lys, dybde og farvespil - især når man ser billedet i virkligheden. Lyset og farverne spiller virkeligt smukt og harmonisk sammen, og skaber en særlig stemning over hver en by, som er tegnet.

Man kan altid få god assistance, med telefonisk hjælp at hente til sit køb. Papirkvaliteten har en god tykkelse med lækker overflade og samme er farverne, så godt gengivet i trykket. Hurtig og gratis levering!

Alt i alt et kvalitetsprodukt med et stort arbejde bag, både i research af hver by og nærstudie af den arkitektur som tegnes. Særligt den interaktion Martin har med indbyggerne via fb-grupper mm. og besøg til byen, er noget af det der gør at man som køber føler at det er et hjerte-produkt.

Kun en varm anbefaling herfra!

28. september 2020

Misvisende Annoncering og dårlig kundehåndtering

Hr. Rahr sletter negative reviews ved sine facebook annoncer. På dette tidspunkt er annoncerne et misvisende billede af produktet. Misvisende da værkerne er afbilledet med tilhørende ramme. Når man så kommer ind i webshoppen, er virkeligheden dog en anden.
Grundproduktet, til 250 kr, er så lille at man nærmere skal bruge lup for at nyde alle detaljerne. Værket man får er nemlig i størrelsen A3. Ikke noget jeg associerer med en plakatstørrelse. Samtidig får man heller ikke den afbillede ramme med, men skal købe den ved siden af.
Det gjorde jeg så opmærksom på, hvorefter jeg blev tilsvinet af Hr. Rahr selv, der slutteligt kaldte mig en “nærigrøv”. Dog svarede jeg bare på hans annonce (en annonce som jeg ikke bad om at modtage), og klargjorde mit problem med produktet og de misvisende omstændigheder.
Jeg synes faktisk ikke det var okay at modtage en målrettet annonce der lover og fremviser flere ting om produktet, som herefter viser sig at være usande, når man klikker videre til webshoppen.
Herefter sletter Hr. Rahr så systematisk tråden. Det gør han for at opretholde illusionen af at han kun får positiv feedback på sine produkter. Noget som jeg jo var bevis på at han ikke gjorde. Denne adfærd indikerer en useriøs forretningsmodel. Han søger at skabe et misvisende billede af hans produkt og sin virksomhedsprofil, ved at slette de negative reviews.
Pas på med butikken Martinrahr, deres online færden, og deres webshop.

Jeg anerkender de mange mandtimer der ligger bag det originale værk, dog ikke printermaskinens mandtimer.
Derfor er jeg heller ikke interesseret i prisforskellen på de forskellige størrelser. Samtidig med at jeg var blevet lovet anderledes i annoncen. Jeg synes dog at det kreative i værket selv var flot. Det er dog stadig et udprintet stykke A3 katon og ikke et malet værk man modtager, hvilket ikke retfærdiggør prisen og prisforskellen i størrelserne, for mig.

2. september 2020

Nu har jeg siden fredag sidste uge(Uge…

Nu har jeg siden fredag sidste uge(Uge 30) skrevet til Kundeservic, har skrevet 3 mails da der er sket en fejl vi gerne vil have rettet op på. Vi troede vi havde bestilt 1 plakat + 1 ramme, men der er kommet 2 plakater i stedet for, og ingen ramme.. Kan se på vores bestilling, at vi åbenbart ikke har fået bestilt en ramme men 2 plakater, og har derfor skrevet til dem, om de vil være behjælpelig med at fortælle hvordan vi får sendt den ene plakat tilbage og istedet få tilsendt en ramme da det jo ikke er en billig plakat...Nu er der torsdag(uge 31)og stadig intet svar. Ualmindelig dårlig service.

30. juli 2020

Er dette din virksomhed?