Fantastiske billeder
Martin og Christian (der var vikar for en højgravid Louise) tog de mest fantastiske billeder til vores bryllup den 6. september 2014.
Under planlægningen af vores bryllup, var vi meget i tvivl, om vi ville have professionelle fotografer, eller om vi ville bruge venner og familie til at tage billeder af vores store dag. Alt vores tvivl blev skudt til hjørne, da vi mødte Martin og Louise.
De er super behagelige og rare mennesker, med en fantastisk form for humor, og de er professionelle til fingerspidserne.
Vi holdt et møde med dem, hvor vi talte om, hvad vi gerne ville have osv., og de var rigtig gode til at komme med input og ideer, vi ikke selv havde tænkt på. Vi fik desuden gennemgået dagen med dem, og vi fik en god snak om, hvad der var med i prisen.
Vi havde dem med hele dagen, fra forberedelserne og frisøren om morgenen og til brudevalsen om aftenen. De fik taget noget skønne billeder og har fanget nogle fantastiske situationer. Der er taget flere billeder, hvor man slet ikke har bemærket fotografen.
Efterfølgende har det været hurtig ekspedition med vores billeder og udkast til fotoalbum osv, og de er og har været utrolig behagelige at have med til brylluppet. Det har desuden altid været nemt at komme i kontakt med dem, og de har gennem hele processen været meget villige til at svare på alle mulige spørgsmål.
Vi kan derfor kun give Martin og Louise (og Christian) de varmeste anbefalinger med på vejen, og opfordre til, at man booker dem til at forevige bryllupsdagen.
26. september 2014