Var til et arrangement i pakhuset( Home start Århus) . Virkelig lækker mad , kødet var som smør og særligt desserten var fantastisk -sød og syndigt. Sødt personale.
En dårlig oplevelse blev nærmeste smittet ud fordi vi ville bestille to varme kakao og to kage men tjeneren mente man skulle også bestille mad hvis man skulle sidde derinde. Det synes jeg var okay... Se mere
Sødt personale ! God mad ! God vin!(ikk tag den uden alkohol) 👀🤣🤣 Gode folk ! Hyggelig stemning 🤣👌🏽 Kæmpe anbefaling! Jatjak! De tryller her 🥳💃🏻
Julemenuen hos Johan R i Musikhuset var en dårlig oplevelse. Forretterne OK. Hovedretterne rimelige. Desserter uspiselige. 750 kroner for to for en dårlig oplevelse - dont do it D... Se mere
MIB er et aarhusiansk madunivers hvor grundlaget er helhedsoplevelser med mad som det bærende element. MIB er både for private og virksomheder. Vi har bagerier, restauranter og madmarkeder, og så afholder vi skræddersyede fester ud af huset og i vores mange festlokaler rundt omkring i Aarhus. Til virksomheder leverer vi frokostordning, catering, mødeforplejning og diverse firmafester.
Mariane Thomsensgade 1-4 st., 8000, Aarhus C, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Sødt personale.

Sødt personale ! God mad ! God vin!(ikk tag den uden alkohol) 👀🤣🤣
Gode folk ! Hyggelig stemning 🤣👌🏽
Kæmpe anbefaling! Jatjak! De tryller her 🥳💃🏻

Det synes jeg var okay

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Vi var til Vi spiser sammen. Det var en dejlig oplevelse sødt personale, rigtig dejlig mad til prisen. 125kr.. hyggeligt snak

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
God madoplevelse med præsentation af retter.
God mulighed for at være social med andre gæster.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
MIB Trøjborg er for mig gang på gang en skuffende oplevelse - både i forhold til bagværk, pris og hygiejne. Generelt føler jeg at pris og kvalitet ikke stemmer overens hos MIB. Flere gange har jeg fået meget tørre boller samt bagværk med hjem i posen, som ikke kan have været friskbagte. Det gør mig skuffet når jeg bruger penge på noget, jeg forventer er af god kvalitet.
Derudover har jeg tidligere været i direkte kontakt med MIB, da jeg i butikken på Trøjborg ser at plastikhandsker ikke udskiftes mellem hver kundebetjening. Det vil sige at personale betjener kasseapperat, går i baglokalet og kommer tilbage med samme handsker på, betjener mobil telefon, går i køleskabe, betjener siddende cafegæster og tager ved både brød og kager med de samme handsker på - sikkert i troen om at handsker er renlige. Det er bare en fejl, da bakterier sætter sig på handsken, som så spredes til resten af butikken og på de kager de tager ved og giver til kunden = hvorfor så overhovedet bruge handsker? Det er uappetitlig, uhygiejnisk og jeg mister fuldstændig lysten til at spise. Derfor skriver jeg nu en anmeldelse, som jeg håber kan bruges til at rette lidt op på en særdeles bedre kvalitet for jeres kunder. Jeg er desværre stoppet med at komme i butikken!

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Købte fastalavn boller med chokoladeglace i dag på Trøjborg.
Super lækkert, men virkelig ærgeligt, at vi fik dem i pose og ikke æske..
De betød desværre at halvdelen af glacen sad på indersiden af posen og udseendet var derefter.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Vi havde bestilt 4 vegetarmenuer. Maden var fantastisk, det er hævet over en hver tvivl, derfor de to stjerner, men tilberedningen var et mareridt. I beskrivelsen stod det noget med minimal forberedelse. Det var på ingen måde vores oplevelse. Vi fik udleveret fire kasse og fire poser. Et sæt pr gæst. I hver kasse talte vi cirka 50 bokse, der skulle sorteres, åbnes og forholde sig til. Det tog oseaner af tid. Alene at få et overblik tog tid. Hver ret det samme, en masse kasser med de samme ting. Overblik, anretning, spise og så i gang med næste ret. Vi havde bestilt mad ude fra, for at det skulle være nemt, men det var der overhovedet ikke for os.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Booking via portal var fin, bortset fra at tilgang til menu ikke var mulig. Dermed kunne opfordringen til at bestille menu forlods ikke følges.
Venligt personale som umiddelbart var tilstrækkelig i antal. Personale led dog under en total mangel på styring og demonstrerede manglende overblik. Der er således behov for at MIB ser på nuværende arbejdsprocesser. Dette medførte at at ikke bare vi men flere gæster oplevede at skulle rykke for at bestille, samt rykke for servering af såvel mad som drikkevarer. Maden var OK, men i forhold til det serverede i den høje ende af prislaget.
Alt i alt, vil vi nok vælge en anden restaurant i Aarhus forud for fremtidige forestillinger i musikhuset.

Nytårsmenu 2025
Fantastisk menu. Rigtig godt pakket, gode råvarer, udførlige og lette opskrifter. Vi nød det i fulde drag men man skal være indstillet på at man skal i køkkenet mellem hver ret, men det er jo prisen hvis det skal være lækkert og smukt anrettet. Vi vil bestemt bestille igen😋

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Virkelig gennemført nytårs menu med varierende smagsoplevelser. 5 retter ( snacks, appetizer + 3 regulære retter ) hvor det kulminerede med “best dessert ever”. Vi kommer igen næste år.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Julemenuen hos Johan R i Musikhuset var en dårlig oplevelse.
Forretterne OK. Hovedretterne rimelige. Desserter uspiselige.
750 kroner for to for en dårlig oplevelse - dont do it
Dessert:
Ost med balsamico - balsamico var sort og brændt smag
Risalamande med kirsebærsauce - almindeligt kogte hårde ris med gammel/muggen smag sovset ind i en sød hvid chokoladecreme der ikke passede til og heller ikke hjalp på “gammel ris” smagen.
Dårlig håndtering af klage i retning af: “maden er OK og sådan skal den være”
NEJ Johan R
Uspiselig mad er ikke OK
Brug ikke penge på Johan R.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Vi benytter os af frokostordningen på min arbejdsplads, og kvaliteten af maden er mildest talt trist. Særligt de varme retter. Det sker ofte at kødet er fyldt med fedt stykker, brusk, tørt, sejt eller generelt utiltalende. Der er altid enorme mængder overskydende fedtstof i gryderetter som ikke ser særligt appetitligt ud når man åbner en kasse med mad. Det sker også relativtr ofte at vi får paneret mad, som er langt fra sprødt efter at have tilbragt et par timer i en indelukket varmekasse.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Havde bestilt to kagemænd til kl 7:30. De var ikke klar til tiden, og de havde ikke ringet til mig på forhånd. Spurgte om jeg kunne få noget andet kage med der var i butikken, men nej.
Endte med at vente i 1 time og 40 minutter, og kom for sent på arbejde.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Jeg bestilte en kogekone for en måned siden for min datters fødselsdag. Derfra fik jeg bekrælsen på min email at jeg skulle hente i dag. (den 24/10)
Jeg skrev at jeg ikke ønskede at have slik ovenpå kagen. Da jeg hentede så jeg Der var slik alt over kagen.
Jeres medarbejder ville hellere ikke tilbyde anden ting for kompensation. Jeg kørte hele vejen fra drjusland til godsbane Århus. Men så fik jeg ikke kagen i anledning min datters fødselsdag i morgen.
Mvh Vera

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Fik en laksesandwich der var fyldt med sand og jord. Pillede de store salatblade ud og kunne se det ikke var vasket og var fyldt med jord. Jeg har naturligvis taget billeder af det. Føj :(

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Personalet har gennem hele forløbet været tryghedskabende, fleksible, autentisk engageret og de havde helt styr på tingene fra start til slut.
Menuen kunne vi helt selv bestemme og sammesætte som vi ville, og alt taget i betragtning, så det det også der fik mest værdi for pengene.
NB maden var noget af det bedste bryllupsmads vi har prøvet.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Æbler i flæskestegssandwich, knap så fedt når man er allergisk overfor æbler.
Sandwich kun halvt fyldt. Ikke en god oplevelse

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Martin Ib tog imod med veloplagt smil og kolde bobler i Pakhusene på Aarhus Ø og førte topprofessionelt 85 feststemte mennesker igennem en helt utrolig velkomponeret og fornøjelig teambuilding med efterfølgende dejlig middag. Alle, der deltog, roste arrangementet og var tydeligt begejstrede. Så tag roligt dine kolleger under armen - skynd jer ned i Pakhusene og lad jer underholde - MIB sørger garanteret for, at I går glade og veltilfredse hjem.

Besvarelse fra MIB - martinib.dk
Vi holde den 7.6.2025 Bryllup på Restaurant FEAST - FANTASTISK oplevelse. ALT fra planlægning med skønne Tina Apollo til mad og vin var fantastisk. Dagen var mere end hvad vi havde forventet og personalet er meget professionel. Vores STØRSTE anbefalinger!!!