Martens Køreskole Anmeldelser 6

4,1

4,1

God

Rikke har været helt fantastisk og uden…

Rikke har været helt fantastisk og uden hendes helt særlige måde at håndtere vores 2 unge mennesker med udfordringer på, var det ikke lykkes for dem at få kørekort. Det er tydeligt at Rikke har viden om deres udfordringer og hun har en evne til at læse de unge og ved præcis hvordan de hver især skal tackles, så de får mest mulig ud af undervisningen. Rikke har hele vejen igennem forberedt dem, fulgt op og støttet, alt har været forudsigeligt præcis som behovet er hos de 2 unge mennesker. Hun har formået at opbygge tryghed og en god relation på kort tid❤️ Vi kommer igen når den yngste skal have kørekort. Vi giver Rikke de allerbedste anbefalinger.

23. april 2026

Rikke er en kørelære der går op i at…

Rikke er en kørelære der går op i at klæde folk på.
Hun har især en passion for at folk med udfordringer kan få en god oplevelse, men også være gode billister efterfølgende.

Hun engagere sig meget, fordi hendes elevers succes betyder næsten lige så meget for hende, som det betyder for eleverne.
Det betyder at det kan være vigtigt at man snakker om, hvordan det fungerer bedst for en selv.

Jeg havde behov for, at vi tog feedback om kørsel efter køreturene. Vi har haft mange lange gode snakke. 😊

Hun tager imod konstruktiv kritik på en god måde og udvikler sig både som kørelærer og menneske. Hun er virkelig dygtig og imødekommende.

Jeg har fået mit kørekort, teori i første hug og køreprøven i første hug.

Jeg føler mig så godt klædt på. Jeg har virkelig fået meget igennem hendes teori og køretimer.
Jeg føler virkelig at jeg kan køre her efterfølgende og sikkert.

Rikke holder en sindsyg god struktur og teorien er faktisk hyggelig. Kan varmt anbefales herfra.
Jeg har virkelig fået en success oplevelse.
Tak Rikke. 😊

14. august 2025

Rikke Martens overtog mig som elev…

Rikke Martens overtog mig som elev efter en række ubehagelige køreoplevelser hos andre kørelærere. Jeg har noget angst, som stak hovedet frem under bilkørsel. Rikke formåede at skabe et læringsrum, som både hjalp mig som elev, med de udfordringer jeg har, og fokuserede på den konkrete læring jeg havde brug for i mit forløb. Hun er teknisk og fagligt dygtig men besidder også en stor menneskelig rummelighed.

Når man klamrer sig til rattet og hjertet er ved at stikke af, er det svært at lære noget. Jeg lagde mange timer inden jeg skiftede, men føler egentlig at jeg først begyndte mit kørekort hos Rikke. Hun har et pædagogisk håndelag, som burde være fagstandard. Alle fortjener at have et trygt fundament for læring, uanset hvilket udgangspunkt man har og det får man her

1. april 2025

Kan i hvert fald ikke anbefales ved…

Kan i hvert fald ikke anbefales ved angst/ ADHD der mangler hun noget fintfølelse til hvordan man kommunikerer ved fejl. Med mindre man (også) kunne tænke sig at give 44 K for et kørekort, hvor der ikke undervejs blev kommunikeret ud hvor dyrt det er ved at blive.

22. november 2024

Dårlig køreskole..

Dårlig køreskole..
Opkræver 600kr for et videre forløb på anden køreskole.
Plus for en besked fra køreskolens fb side om hun synes det er noget sludder om hva jeg skrev
Dårlig information når man skal til teoriprøve
Blev varsel 1 dag før jeg skulle op
Billeder kan fremsendes med pb til mig
God aften

13. september 2021