Marskandiseren Anmeldelser

4,9

Super venlig og gæstfri. Butikken er virkelig et besøg værd for alle der kan lide spændende og anderledes ting, samt en god historie til kaffen! Stor anbefaling herfra

Rigtig god oplevelse at handle med Peter. God og hurtig kommunikation. Man kan mærke, at Peter virkelig brænder for sit arbejde, og de varer han køber og sælger.

Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Se mere

Vi købte en skænk og lampe hos Marskandiseren. Vi oplevede en god service og et imponerende udvalg af spændende antikviteter og flotte, unikke møbler. Han åbnede butikken op for os en lørdag udenfor... Se mere

1. Genbrugsbutik
  2. Antikvitetshandel
  3. Butik med havemøbler
  4. Borydning
  5. Butik med genbrugsmøbler

Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com

Venlig og troværdig!

Første gang jeg handler hos Peter - og det bliver IKKE sidste gang! Han er venlig og hjælpsom - og varerne er hvad de udgiver sig for at være. Jeg var i den fysiske butik - men man kan roligt handle med Peter over nettet.

16. juli 2025

Kære Holger,
Tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har brugt tid på at lave en anmeldelse af din handel hos os.

Mange hilsner

Imødekommenhed fra sælger

Imødekommenhed fra sælger. En̈ god ting til en god pris. Kan anbefales på alle måder

26. juni 2025

Kære Niels Erik Høybye,
Tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive at lave anmeldelsen.

Mange hilsner

Altid troværdig

Nu har jeg handlet her en del gange, og er super tilfreds. Altid hurtig levering, hurtig kontakt og troværdig betjening . Jeg giver mine bedste anbefalinger .

14. juli 2025

Kære Ane,
Mange tak for at bruge din tid på at lave en dejlig og positiv anmeldelse og anbefaling.

Tak for handlerne.

Peter

God service og gode varer

God service og gode varer. Hyggelig mand med fair priser.
Finder løsninger.

2. juli 2025

Kære T,
Tusind tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel. Fin vare, fair pris. Vi kommer igen..

3. juli 2025

Kære Hampeter,
Tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse på Trustpilot. Det sætter jeg stor pris på.

Tak for handlen.

I skal være velkomne igen.

Peter

Virkelig hurtig og venlig service og…

Virkelig hurtig og venlig service og produkterne vi købte i top :-)

28. juni 2025

Kære Julie,
Mange tak for at bruge tid på at lave en fin anmeldelse på Trustpilot. Det betyder meget for mig.
God sommer!

Rigtig god service

Rigtig god service og Peter er god til at finde en løsning der passer. Vi fik et par fine solsenge leveret indenfor et par timer. Det er bare god service.

21. juni 2025

Kære Olav,
Det er en ren fornøjelse at handle med kunder, som jer.

Tusind tak for, at I også tog jer tid til at lave en flot anmeldelse på Trustpilot.

Vi er meget taknemmelige.

Peter

God og hurtig venlig ekspedition.

God og hurtig venlig ekspedition.

20. juni 2025

Kære Lars,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave en fin anmeldelse på Trustpilot.

Venlig og fair handel

Venlig og fair handel - hurtig levering

10. juni 2025

Kære Ina,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave den fine anmeldelse på Trustpilot.

Det betyder meget for os.

Havebord

Vi var meget tilfredse da vi købte vores havebord. Alt levede helt op til forventningerne. Flot bord, fair pris, billig levering og ikke mindst en god dialog. Bedste anbefalinger herfra.

16. maj 2025

Kære Lars,
Det er en stor glæde at få den slags beskeder.
Tusind tak for, at du tog dig tid til at lave din fine anmeldelse.
Og mange tak for handlen.

Fuldt ud tilfreds

Super oplevelse. Nemt, hurtigt og god kommunikation ⭐️

6. juni 2025

Kære Sara,
Tak for, at du brugte din tid på at skrive en fin anmeldelse.
Tak for handlen!

Peter

Jeg vil til enhver tid anbefale Marskandiseren til andre!

Havde en rigtig god dialog med Peter fra start til slut.
Jeg har allerede anbefalet Marskandiseren til 4 andre, der kom forbi mens jeg stod og samlede vores nye flotte havemøbler.
Det er svært at begrænse sig til 1 ting, når man først begynder, at kigger udvalgte af varer igennem.
Jeg vil til enhver tid anbefale Marskandiseren til andre.

30. maj 2025

Kære Frans,

Tak for din fine anmeldelse og alle anbefalingerne.

Det er en fornøjelse at have så tilfredse kunder.

Vh.

Supertilfreds

En hurtig handel og straks levering. Håber at kunne lave flere forretninger med marskandiseren.

29. maj 2025

Kære Pia,

Tak for anmeldelsen.

Du skal være velkommen til endnu flere forretninger hos mig.

Vh.

Kan kun anbefales!

Stor og flot behandling hele vejen gennem køb. Kan kun anbefales.

26. maj 2025

Kære Jørn,

Tusind tak for, at du gav dig tid til at lave en anmeldelse her. Den betyder meget for mig.

Peter

Super god service og spændende udvalg

Peter, som ejer stedet, er en rar og fair købmand, som går op i at gøre kunden tilfreds. Med ærlighed og humor finder man hurtigt fælles fodslag. Varerne er af høj kvalitet og derfor også prissat derefter. Jeg købte en super flot bænk, som Peter tilbød at hjælpe med at bære ud i bilen.

22. maj 2025

Kære Michael,
Din anmeldelse betyder meget for mig. Tusind tak!

De gladeste hilsner

Virkelig god service

Virkelig god service, meget hjælpsom, det bliver ikke sidste gang, vi handler med marskandiseren

18. maj 2025

Kære Lene,

Tak for jeres fine anmeldelse.

Vi håber, I bliver glade for produktet.

I skal altid være velkomne tilbage som kunder.

Alt vel

Alt vel! God service. Har dog ikke pakket produktet ud endnu, men det ser fint ud!

17. maj 2025

Kære Jacob A,
Vi håber varen lever op til forventningerne, når du pakker den ud.
Tak for din fine anmeldelse

Fantastisk service

Det var en god oplevelse fordi Peter virkelig gjorde alt for at jeg kunne handle selv om forretningen ikke var åben. Mit problem var at jeg kun var på Sjælland en dag og det var ikkeen åbningsdag. Det blev fikset, god service. Hyggelige samtaler frem og tilbage. Det var som om man havde kendt hinanden i længere tid. Super!

9. maj 2025

Kære Jette,
Tak for hyggelig snak og handel.
Det er altid godt med tilfredse kunder. Det sætter vi stor pris på.
Tak for din gode anmeldelse.