Fik prøvet måltidskassen, levering var fint, vi fik sms fra Gordon Delivery hvornår ca. kassen blev leveret og så kan man følge leveringen. Forskellige retter er sat i forskellige papir poser så... Se mere

Med mindre du er småt spisende, så er der ikke nok mad til 4 personer i kasserne. Man skal lige vænne sig til, at det hele er tyske/hollandske varer - ikke at der behøver være noget galt med det, me... Se mere

1. Online madbestilling

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wij zijn Marley Spoon We geven je tijd voor leuke dingen – zoals koken! Zonder het zoeken naar recepten en de stress van het boodschappen doen heb je ineens tijd om iets anders te koken, zonder dat het veel moeite kost. Dat zeggen onze klanten tenminste. Probeer het zelf eens uit! Passioned chefs Ontdek onze passie voor koken/ Onze chef-koks willen jou iedere keer weer verrassen met een lekker en bijzonder recept. Ze experimenteren graag met verse, hoogwaardige ingrediënten en laten hun creativiteit de vrije loop. Zo kook je weer eens wat anders. Fresh source We werken samen met lokale producenten/ Wij werken uitsluitend met producenten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en het milieu. Wij kunnen je altijd vertellen waar onze producten vandaan komen. Door onze korte supply chain zijn de ingrediënten die je van ons ontvangt verser en sneller in jouw keuken! Sustainability Duurzaamheid is voor ons belangrijk. Onze box zit vol met eerlijke, duurzame producten. We brengen de porties in de juiste hoeveelheid bij jou thuis. Dit is niet alleen makkelijk voor jou, hiermee gaan we ook voedselverspilling tegen. En: onze verpakkingen kunnen gerecycled worden, zelfs het verpakkingstape is op basis van papier. Koken was nog nooit zo makkelijk. Ervaar het zelf!

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Super lækre og nemme retter

Vi har prøvet flere forskellige måltidskasser, og Marley Spoon har ubetinget de lækreste retter og de er også nemme. Der mangler intet i kasserne, og man kan selv vælge mellem mange forskellige typer af retter inden levering. Der er ikke så stor valgmulighed for antal personer pr levering, men det er intet problem, da man så kan vælge en større portion, som kan spises som restemad en af de dage, der ikke er levering. Den eneste kritik er, at det ikke er hovedsageligt danske varer der leveres, og der er ikke fokus på økologi. Der er dog virkelig mange veganske retter og fiskeretter at vælge imellem. Vi er mere end tilfredse.

23. juni 2023

Varerne kom først ved 1930 tiden om…

Varerne kom først ved 1930 tiden om mandagen. Der stod de kom mellem 13 og 18. Så havde egentlig regnet med at vi skulle spise den første ret. Fik dog en besked om at leveringen var forsinket. Det endte med vi spiste noget andet. Varerne ser dog fine ud på nær et råddent æble.

12. juni 2023

Hej Tanja,
Tak for din bedømmelse. Mens vi er glade for at høre, at du nød kvaliteten. Beklager, vi at du havde problemer med vores leveringspartner, og at du havde et råddent æble. Hvis du stadig ikke har gjort det, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via e-mail, chat eller på telefonen, så vi kan finde en løsning til dig. På forhånd tak!

Vi er ret glade for marley Spoon

Vi er ret glade for marley Spoon. De laver gode opskrifter, og som det eneste selskab vi har kunnet finde, er der ikke hvide kulhydrater i alle måltider. Vi har haft problemer et par gange, men kundeservice har været mega behjælpelige hver gang.
Vi har også været kunder hos hello fresh, men vi har skiftet til marley Spoon, og det har vi ikke fortrudt. Der er større portioner, flere opskrifter at vælge imellem, bedre kundeservice og sundere opskrifter.

2. oktober 2022

Rådne råvarer ad flere omgange - det bliver et nej tak herfra.

Vi nåede at abonnere på Marley Spoons måltidskasse i to uger. Den første uge modtog vi rådne Pac Choi og røde pebre som var bløde eller frostskadet. Til aften var den til retten hørende revne ost grøn af mug, hvilket vi opdagede for sent og måtte smide alt ud. Desværre har min datter nået at spise lidt af osten. Jeg har selvfølgelig øjeblikkeligt opsagt mit abonnement. Vi har gode erfaringer med måltidskasser fra Skagen Food og Hello Fresh, men kvaliteten hos Marley Spoon er så langt under niveau, at de simpelthen ikke kan være det bekendt.

9. august 2022

Hej Lars,

Tak for dit feedback!

Jeg er virkelig ked af at høre at der var et problem med kvaliteten af ingredienserne. Vi vil gerne undgå, at den slags sker igen, og vi arbejder derfor tæt sammen med vores Indkøbs- og produktions afdeling for at kunne sørge for, at du ikke oplever lignende problemer fremover, især eftersom god kvalitet er en af de ting, som er vigtigst for os at kunne byde dig!

Tak for at lave mad med os!

Dårlig service
Jeg så et godt tilbud fra Marley Spoon, og besluttede mig til at prøve det. Det var ikke nogen god oplevelse. Jeg sad og ventede hele dagen men Måltidskassen udeblev.Da kassen heller ikke var dukket op næste dag, kontaktede jeg Marley Spoon, Uden held. På et tidspunkt lykkedes det mig at komme igennem på telefon, men blev mødt af en meget lidt engelsk talende person. Kan ikke anbefales

26. juli 2022

Dårlig service

Jeg så et godt tilbud fra Marley Spoon, og besluttede mig til at prøve det. Det var ikke nogen god oplevelse. Jeg sad og ventede hele dagen men Måltidskassen udeblev.Da klokken er syv om aftenen fik at vide at min pakke var indleveret en tøjforretning i Faxe. Jeg kunne ikke hente den efter som der var lukket. Jeg forsøgte at komme i kontakt med Marley Spoon, Uden held. På et tidspunkt lykkedes det mig at komme igennem med en mail. Jeg skrev til dem at jeg ikke havde nogen intentioner om at hente en pakke med gammel mad. Jeg krævede mine penge tilbage som de allerede havde havde hævet 14 dage før levering, og samtidig opsiger jeg mit abonnement. Jeg hørte intet i fem dage, men fik så besked fra UPS at min pakke var til afhentning i omtalte tøjforretning. De må jo ikke være rigtig Kloge. Jeg har ikke lyst til at hente en pakke der har stået en tøjforretning i fem dage. Marley Spoon Kan ikke anbefales.

19. juli 2022

Umuligt at få kontakt til

Utroligt at man ikke kan få kontakt til jer.
Jeg har opsagt min måltidskasse torsdag d.23 juni, 8 dage før min levering af næste måltidskasse skulle ankomme.

Jeg modtog en mail, hvor i skrev at i ville vende tilbage vedrørende min mail inden for 48 timer. Jeg har intet hørt. Jeg rykker derfor for manglende svar, mandag d.27 juni, forsat inter svar. Jeg er d.d blevet trukket for den kommende uges måltidskasse, hvilket jeg på ingen måde synes er i orden, når jeg netop havde opsagt mit medlemsskab via e-mail inden for de 7 dage, som i har beskrevet som krav i jeres retningslinjer.

Jeg har nu ringet på alle tider i løbet af dagen, hvor jeg blot får afvide at det er uden for åbnings tid. Men man kan sjovt nok ikke finde jeres åbningstider nogen steder.

Virkelig ringe service og oplevelse!
Kan på ingen måde anbefales, hvis dette er service niveauet

29. juni 2022

Nul stjerner

Jeg opsagde mit abonnement allerede efter min første kasse.
Jeg har i over et år været kunde hos Hello Fresh, som jeg har været meget tilfreds med, men jeg var nysgerrig og ville prøve noget nyt. Marley spoons opskrifter så lækre og indbydende ud på de billeder, der var, da jeg skulle vælge mine måltider, så de blev “solgt” godt og jeg blev lokket til at prøve. Nøøøøj, hvor blev jeg skuffet, da jeg modtog min kasse.
Til de tre måltider jeg havde valgt var der nærmest ingen form for krydderier, alt var bare en fersk omgang uden smag. Til en af retterne var det eneste krydderi sennep, som jeg selv skulle have udover kassen.
Det var kedelige basale råvarer af dårlig kvalitet, som jeg aldrig i mit liv ville servere for mine gæster.
Jeg regnede på, hvad et af måltiderne ville koste, hvis jeg selv skulle købe ind til det og et slag på tasken er omkring 50kr. Jeg smed noget af maden væk den første dag, fordi det var kedeligt og kvalmende. Og et af måltiderne har jeg slet ikke lyst til at lave. I to af måltiderne var hovedingrediensen et hvidt flute som på ingen måde er nærende. Til de tre måltider var de eneste grønsager, der ikke skulle tilberedes en agurk og en grøn chili til en salsa, som også næsten var uspiselig, så altså der var stort set ingen næring at hente på den konto. Som de fleste ved er friske uforarbejdede grønsager det sundeste.
Deres mælkeprodukter kommer helt fra Belgien. Fair nok at de ikke er økologiske. Men fra Belgien???
Jeg kan ikke forstå hvis der står madconnaiseurer bag de opskrifter.
Jeg plejer at glæde mig til at komme hjem til et godt måltid mad, men jeg er lige kommet hjem nu og jeg skal igang med én af deres andre retter og det skal bare overstås.
Jeg skal igennem to retter og så er jeg tilbage hos Hello Fresh.
Jeg kan sagtens lave mad selv og jeg er meget kreativ i mit køkken.
Grunden til at jeg har været så glad for måltidskasser før er; at jeg lider af kroniske smerter, som desværre gør at jeg ikke kan stå ret længe op i et køkken og desuden er det er rart for mig at få varerne bragt, så jeg ikke skal slæbe. Så for mig handler det ikke om at jeg ikke kan finde ud af at lave mad, men at det har lettet madlavningsprocessen for mig.

Derudover synes jeg det er dårlig service at man som kunde ikke kan få et begrænset leveringstidspunkt på dagen, så man skal sætte en hel dag af, hvor man skal være hjemme, især når deres politik foreskriver at måltidskassen ikke må sættes, men skal modtages.
På trods af denne politik var det ikke mig, selvom jeg var hjemme, der åbnede op for budet og min kasse blev derfor bare sat i opgangen uden for min dør.
Jeg kan ikke lade være med at bruge Hello Fresh som sammenligningsgrundlag; de pakker maden på en meget smartere måde, så hver måltid er separat og er meget nemmere at gå til.
Jeg går ind for at spare på indpakningsmateriale, hvis det er derfor, de ikke pakker måltiderne separat, men der må alligevel kunne findes en smartere måde, der gør deres mad nemmere at gå til. Lige nu er det bare en stor rodebunke af alle måltiderne i kassen.
Ligesom Hello Fresh bruger de Gordon som leverings”bud”, men de bruger ikke køleelementer, som Hello Fresh gør. Det kan godt være at Gordon har kølebiler, men gad vide om det er godt nok, når jeg ved at min mad bliver pakket om morgenen og potentielt først bliver leveret hos mig hen på aftenen?
Bonusinfo, som jeg lige har fundet ud af. Dette er en opdatering. Måltidskassen fra Marley spoon bliver fragtet helt fra Holland😱 Hello fresh kommer fra Sverige en times kørsel fra Kbh.

24. juni 2022

Uduelig service og uansvarlig omgang med mad

Havde givet 0 stjerner, hvis jeg ku’.
Har netop modtaget en mail fra UPS om at jeg kan hente min mad i silvan. ER det en JOKE??? Vi har været hjemme, så det er da det dummeste jeg har hørt. Det er vores 3 levering fra jer af denne omgang og må ærligt indrømme at jeres service er fuldstændig uduelig! Første gang havde maden kørt rundt i 24 timer inden vi fik den. 2 gang var noget af maden over dato og nu det her. Hvad foregår der egentlig? Maden ligger nu i Silvan, som er lukket. Sikke et spild af mad.
Har skrevet intet mindre en 4 mails uden svar. Jeg har også snakket med jeres kundeservice, søde mennesker, men ikke meget hjælp. Hvordan får jeg fat i nogen, der kan tage noget f**ng ansvar? Med venlig hilsen Sara

13. juni 2022

Marley Spoon - for lidt dansk

Har købt Marley Spoon nogle måneder og noget er godt noget skidt. kasserne er rodede, så det er svært at se hvad der hører til hvilken meny. Nogle ingredienser, feks forårsløg, er en lille ubetydelig vissen ting - andre er store. ALT kommer fra Holland - også gulerødderne. Irriterende i moderne tider. Kød er af dårlig kvalitet og med ekstremt højt fedtindhold. Derfor blev det et nejtak herfra. Men når det er sagt er menuerne meget mere afvekslende og spændende end feks Hello Fresh, som er det samme hele tiden.

20. marts 2022

Værste oplevelse

Jeg har prøvet at kontakte kundeservice i 3 dage nu pr telefon og mail. Når man ringer til dem får man at vide det er uden for åbningstid på trods af man har ringet morgen, middag, aften… åbningstiderne oplyser de IKKE og man kan heller ikke finde dem på deres hjemmeside/app.
Har kontaktet dem på mail, hvor de skriver at de svarer inden for 48 timer, men som regel før. Nu på tredje dagen, har jeg stadig intet hørt!!

Grunden til jeg vil snakke med dem, er fordi jeg har lavet leveringsdagen om fra søndag til mandag, hvilket så åbenbart resulteret i, at jeg så får mad både søndag og mandag, altså mad til 5+6 dage, som skal nå at spises på en uge, inden det bliver for gammelt! Jeg opdagede det først fredag morgen, og det gjorde så at jeg ikke kunne slette ordren, da der står de er igang med at pakke begge.

Så hvis man vil bestille mad derfra, så skal man ikke regne med kundeservice og for guds skyld lad vær med at ændre leveringsdatoen!!!

20. februar 2022

Dårlig kvalitet og kedelige retter

Vi har fået 2 måltidskasser fra Marley Spoon og generelt er varerne af dårlig kvalitet. Ofte bliver flere af varerne dårlige kun få dage efter vi har fået det leveret. Retterne er kedelige og noget man sagtens selv kunne have sammensat.

24. juni 2021

Jeg har brugt Marley et par måneder

Jeg har brugt Marley et par måneder. Jeg elsker de nye forskellige smage med krydderier og retter jeg aldrig har smagt.
Men jeg er utilfreds med portionsstørrelserne hvilket jeg har klaget over flere gange, der sker bare ikke noget.
Det afhænger af hvad retten består af. Hvis tilbehøret er mættende er det fint nok, men der er for lidt kød.
Vælger jeg retter der ser spændende ud, men hvor tilbehøret ikke er mættende, så er jeg nødt til selv at supplere med noget extra.
Der skulle jo gerne være nok indenfor den pris man betaler.
Varerne er friske når de afleveres.
Bæredygtig emballage er godt .
Marley vil gerne have man kommer med kritik til retterne, men det hjæler ikke meget, for der sker ikke noget.
Er der brød med er det altid hvidt brød, hvilket er hul i hovedet, når vi spiser så meget fuldkornsbrød i Danmark og som er det sundeste. Der burde være tilvalg af groft brød.

21. juni 2021

Første kasse var nogenlunde men nummer…

Første kasse var nogenlunde men nummer 2 dukkede aldrig op men pengene blev trukket fra kontoen.
Kundeservice har ikke været særligt gode.

18. maj 2021

Besvarelse fra Marley Spoon

Hej Rene og tak for din anmeldelse,

Jeg er rigtig ked af at høre om dette problem med din kasse der ikke dukkede op. Det er jo selvfølgelig ikke noget der burde ske.

Hvis du ikke allerede har gjort dette, så vil jeg stærkt anbefale dig at tage kontakt med vores kundeservice så de kan sætte tingene på rette plads og kompensere for dette.

Jeg beklager denne oplevelse!

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller bemærkninger, så må du endelig altid kontakte os.

Mvh
Karsten fra Marley Spoon

Jeg har modtaget en kasse til 5 dage…

Jeg har modtaget en kasse til 5 dage hvor ingredienserne ikke kan holde hele perioden. Havde en kylling der kunne holde sig 2 dage. Har henvendt mig til kundeservice og fået at vide at de har 4 dages holdbarheds garanti, som betyder at de ikke kan garantere at varerne er friske hele perioden

19. april 2021

Hej Cecilie,

Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse til os og jeg beklager meget for den oplevelse du har haft.

Det er korrekt at vores garanti er i det mindste 4 dage, men ingredienser, korrekt opbevaret, ville sagtens kunne holde sig længere.

Angående kyllingen, så vil jeg gerne undskylde for at holdbarhedsdatoen kun var 2 dage. Dette er ikke op til vores standard og jeg har fuld forståelse for din kommentar om dette.

Jeg kan forstå at du har haft kontakt med vores kundeservice. Dette hjælper også os rigtig meget, da denne feedback derved er kommet videre til vores leverandør og produktionscenter omkring dette.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller andre bemærkninger, så må du endelig kontakte vores kundeservice igen!

De bedste hilsner,

Jeg giver 2 stjerner

Jeg giver 2 stjerner, fordi min første kasse var fin, dog alt for lidt mad til to personer.

Efter første kasse har det været dårligt. Manglende varer (hvorpå jeg ringer ind og får bekræftet at åh, ja det stemmer vi manglet den ingrediens. Ville være fedt om marley spoon tog sig tid til at informere mig om det når de alt var klar over det, ikke at jeg skulle være nødt til at ringe ind). Så har nærmest alt grønt været uspiselig. Råddent og muggent og jeg bliver igen igen nødt til at gå i supermarkedet, hvilket var meningen at slippe for med en måltidskasse.
Kompensationen for manglende ingredienser og uspiselige varer? Jo den bliver indsat på min marleyspoonkonto, hvilket betyder at jeg betaler dobbelt for varene jeg køber ekstra og at jeg skal bestille flere kasser for at få “tilbagebetalt” det jeg går i minus. Win-win for Marleyspoon, men ikke køber.

16. april 2021

Hej Christine

Tak for at tage dig tid til at anmelde vores produkt og jeg er rigtig ked af at høre om din dårlige oplevelse.

Disee problemer er selvfølgelig ikke noget der burde ske og det er enormt skuffende at du har oplevet dette, dog er jeg glad for at du har haft kontakt med vores kundeservice omrkind dette allerede, da denne feedback er enormt vigtig og altid bliver delt med de afdelinger der er tale om.

Jeg kan måske i dette tilfælde anbefale at skrive ind til kundeservice en gang mere og bede om en refundering af den kompensation du har modtaget, da dette altid kan lade sig gøre!

De bedste hilsner,
Karsten fra Marley Spoon

Første, eneste og sidste gang!

Første og bestemt også sidste gang vi modtager måltidskasse herfra!
Vi har bestilt mad til 2 personer. Men ud fra mængden, er der kun mad til én person. Rugbrød og havregryn er derfor et must at have i huset, til at spæde op med efterfølgende.
Maden er usmagelig og jeg føler mig ærlig talt fuldstændig til grin. Jeg har måtte ringe til kundeservice, som består af engelsktalende medarbejdere. Stort set alle grøntsager var for gamle. Disse penge vil vi så få retur. Men det er en ringe trøst når alt er så kritisabelt.

Jeg vil på ingen måde anbefale Marley Spoon.

12. april 2021

Hej Malene,

Mange tak for dit feedback og jeg er ked af at vores portionsstørrelse ikke levede op til dine forventninger.

Her hos Marley Spoon sætter vi altid meget høje standard for os selv, og det gør mig meget ondt at disse ikke blev mødt i tilfredsstillende grad.

Jeg har videregivet dit feedback til vores kulinariske afdeling, så de også kan blive opmærksomme på dette og tage det op til evaluering.

Det er selvfølgelig heller absolut ikke noget der burde ske, at du modtager ingredienser der ikke lever op til vores standard og jeg er glad for at du har haft kontakt med vores kundeservice omkring dette og at der blev uddelt kompensation! Du kan altid komme til at snakke med en dansker selvfølgelig, her skal du blot bede om dette. Det er ikke påtvunget at snakke engelsk.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller bemærkninger eller andet feedback så skal du endelig kontakte os!

Mvh