Markus Pizza Anmeldelser 45

3,2

Havde hørt godt om Markus pizza så ville give det et forsøg, men blev ret skuffet. Til Markus' forsvar bliver jeg skuffet mange steder. For det første burde være standart service niveau, at beklage v... Se mere

Pizzaerne var virkelig dårlige Der var en stor fed kant med brød og papirs tynd midte. Vi købte pizzaer for over 400kr og ingen blev mætte.

Jeg bestilte i aftes, fra Markus Pizza's hjemmeside, 4 pizzaer og 2 x tzatziki med brød til levering. Jeg havde dårligt nok afgivet min bestilling, før telefonen ringede. "Vi har desværre ikke... Se mere

3,2

Middel

Rigtig god oplevelse

Jeg var der for første gang igår på anbefaling af en ven som også var med. Det bliver ikke sidste gang 🙂. Pizzaen smagte fantastisk og Limone drikken var frisk. Meget venlig betjening og god atmosfære. Restauranten ligger desuden skønt på hyggelige Trøjborg.Kommer igen 🙂

30. august 2025

Dårlig og dyr oplevelse!

Har været fast kunde hos jer i mere end 25 år! Altid fået gode pizzaer til rimelige penge. I plejer at lave de glutenfri så man næsten ikke kan smage at det er en glutenfri bund. I dag har jeg fået den dårligste glutenfri pizza nogensinde. Meget tyk (købe)bund, ingen sprøde kanter og ingen smag. Øv. Og så til en pris på 149 kr! Det er fair nok det skal koste lidt ekstra for en glutenfri bund - men 40 kr. ekstra og så en dårlig købe pizza bund! Vi har desværre købt vores sidste pizzaer hos jer!

8. maj 2025

Havde hørt godt om Markus pizza så…

For det første burde være standart service niveau, at beklage ventetiden når ens kunde står i restuaranten og venter i 20 min. Selve pizzaen havde gode råvarer, men dejen var blød og sej. Kommer ikke til bestille der igen.

4. april 2025

Vi har spist pizza rigtig mange gange…

Vi har spist pizza rigtig mange gange på Marcus Pizzaria med stor fornøjelse, MEN i aftes var pizzaerne kolde, da de blev serveret. Desuden trænger serverings brædderne (som anvendes i stedet for tallerkener) i den grad til at blive skiftet ud. De er mega slidte og dermed meget uhygiejniske

11. december 2024

Har bestilt pizza fra Markus Pizza i…

Har bestilt pizza fra Markus Pizza i flere år med stor tilfredshed, men efter at have fået pizza fra dem her til aften, kommer jeg aldrig igen. Først og fremmest var pizzaerne kolde, da vi afhentede dem. Derudover var kvaliteten af pizzaerne super ringe. Mindst 50% af selve pizzaen bestod af skorpe, og de var vanvittigt tørre med stort set intet fyld. På den ene pizza var der 6 stykker pepperoni på... Kan ikke anbefales.

6. december 2024

Chefen trak ned i oplevelsen for en dejlig pizza

Jeg vil starte med at sige, at den pizza fik smagte dejligt. Medarbejderne har været søde og smilende.
Til gengæld håber jeg deres chef er mere lydhør Overfor medarbejderne end han er for kunderne.
Jeg bestilte en pizza med oksemørbrad eller kebab og tre gange tilbehør. Jeg kommer hjem med en pizza med tre gange tilbehør og ingen oksekød.
Da jeg ringer for at sige det får jeg chefen og han lytter overhovedet ikke til hvad det er man siger. Jeg fortæller ham at jeg har fået en pizza der smager dejligt men der er ingen oksekød på som jeg havde forventet. Jeg skal åbenbart vide at jeg skal nævne i kommentarfeltet hvad jeg gerne vil have på min pizza. Herefter bliver han ved med at sige det samme igen og igen. Jeg behøver ikke få at vide ti gange at jeg selv skulle have skrevet det. Jeg fortæller ham at jeg synes det blot er tarveligt at de ikke lige skriver en parentes at man lige skal nævne det i kommentarfeltet at man gerne vil have oksemørbrad. Han var helt umulig at snakke med og han vil helt klart have gavn af et kursus i aktiv lytning.
Jeg tror helt han valgte at overhøre jeg rent faktisk fortalt ham at pizzaen smagte dejligt for han var fra start meget offensiv, hvilket det ikke var nogen grund til. Jeg opgav samtalen.

17. juli 2023

Vi har købe pizzaer der for noge år…

Vi har købe pizzaer der for noge år siden og der var det bare rigtig godt.
Så vi tænkte at prøve igen og det var en fejl.
Vi bestilt pizzaer til kl 17,30 men fik først leveret dem kl 17,52 og de kom var de også helt kolde.
Og chaufføren mente også han skulle have 40 kr Ekstra for levering ud over de 39 vi har betalt i forvejen.
Handler der aldrig IGEN

10. december 2021