Markisebutik Anmeldelser 65

4,9

Alt var som det skulle være hurtig levering de rigtige farver og Ivan var super hjælpsom over telefonen jeg fik ovenikøbet lov til at låne ekstra beslag så jeg kunne finde ud af hvad der passede bed... Se mere

Vi startede med en anbefaling fra een af vores naboer. I hele bestillingsflowet havde vi god sparring med Ivan fra Markisebutik.dk. Vi var omkring deres showroom/lager for fremvisning af stofprøv... Se mere

rigtig go service og hjælp lige fra start da mit markiseprojekt var lidt anderledes fordi markisen skulle stå på et fladt tag., ikke lofthøjde nok. Efterfølgende opringning fra Ivan Om det fungerede... Se mere

Har netop købt tre store markiser, og er særdeles tilfreds med forløbet og resultatet: Meget kompetent og proaktiv service ( også udenfor normal arbejdstid), markiserne er af god kvalitet, står flot... Se mere

4,9

Ja stjernerne fortæller alt

Ja stjernerne fortæller alt. 👍🏼
Valgte selv at hente markisen, men fik så den helt store instruktion i hvordan jeg skulle monterer og hvad jeg skulle være obs på. 😉
Top top, så fedt og vi bruger den hver dag over vores altan med en terrassevarmer, ja selv helt frem til slut nov. har vi kunne side ude om aftenen. 👍🏼 Det er guld værd for vores lejlighed, et ekstra værelse. 🤗
Køb uden skrupler, altanbutikken funker bare. 💪🏼

1. december 2021

Service på et helt anden plan!

Service på et helt anden plan!

prøver at gøre den kort.
havde bestil markise med logo fra et andet sted, 4dage før den store åbningsdag for jeg så at vide af den ene efter den anden undskyldning at de ikke kan leverer.
skynder mig at google, og finder markisebutik.
ringer ind med det samme for at høre om de kan nå at leverer Asap. for at vide det kan de 90%, fortæller dem hvor vigtig det er for mig at den kommer til tiden osv osv. jeg vælger at køre bestilling igennem.
planen er at den skal sendes med ekstern fragtmand dagen efter.

dagen efter.
fragtmanden dukker ikke op.
jeg for et opkald fra markisebutik, hvor han beklager først og fremmest, dernæst begyndte de selv at finde alternativer med bla. taxe osv ( på deres bekostninger osv). hvilket heller ikke kunne lade sig gære der da ikke var nogen taxaer der var stor nok.. han lovede så at han vil gøre alt for at den komme til tiden.( det søndag kl er ca 18:45)

her sidder jeg og tænker fu.. den når ikke at komme. (skal bruge den mandag kl 08:00)

hvordan og hvorledes formår de at finde en andet fragtmand (søndag aften efter kl 22:00) der kan komme tidligt om morgen og hentet markisen og køre direkte mod mig(vi befinder os i horsens)

mandag kl 07:45 ankommer fragtmanden og har markisen med. STÆRKT!.

det korte og det lange.
hvis du leder efter markiser i top kvalitet til erhverv eller privat, hvor du også vægter høj service!! så det helt klart her du skal handle.
waow!!

de bedste anbefalinger
Macro Meal ApS
8700 Horsens

8. juli 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (65 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto