Marketingbaas Anmeldelser

3. Marketingvirksomhed
  4. Virksomhedskonsulent
  5. Webhostingvirksomhed

Skrevet af virksomheden

Marketingbaas maakt snelle websites voor zelfstandigen en kleine bedrijven in Vlaanderen en Nederland die online slecht of helemaal niet gevonden worden. Wij werken anders dan de meeste webbureaus. Voordat u iets beslist, bouwen wij gratis een voorbeeldwebsite met uw eigen naam, kleuren, diensten en foto's. U klikt er doorheen zoals uw klanten dat straks doen. Pas daarna beslist u of u verder wilt. Geen verkoopgesprek van een uur en geen offerte met een bedrag waar u van schrikt. Zegt u ja, dan staat uw website binnen 72 uur online. U betaalt bij ons geen opstartkosten van duizenden euro's, maar een vast bedrag per maand waarin alles zit: de website zelf, de hosting, het onderhoud, de beveiliging en de aanpassingen. Het pakket Website kost 59,95 euro per maand excl. btw, Website Plus 99,95 euro en een volledige webshop 249,95 euro. Kleine wijzigingen zoals een tekst, een foto, een openingsuur of een prijs doen wij gewoon voor u, zonder bijkomende factuur. Onze garantie is concreet. Elke website die wij opleveren haalt minimaal 90 op alle vier de onderdelen van Google PageSpeed: snelheid op mobiel, SEO, toegankelijkheid en best practices. Halen wij dat niet, dan lossen wij het kosteloos op. Bij webshops garanderen wij de Core Web Vitals van Google, gemeten bij oplevering: een LCP onder 2,5 seconden, een INP onder 200 milliseconden en een CLS onder 0,1. Dat is geen technische franje. Een trage website kost u klanten: meer dan de helft van de bezoekers haakt af als een pagina langer dan drie seconden nodig heeft om te laden. Daarom bouwen wij zonder zware paginabouwers en zonder overbodige scripts. Wij werken voor vakmensen en lokale ondernemers. Onder onze klanten en sectoren vindt u garages en schadeherstelbedrijven, elektriciens en installateurs, dakwerkers, schilders, schrijnwerkers, loodgieters, tuinaanleggers, kappers en schoonheidssalons, rijscholen, bakkers en slagers, restaurants en frituren, en webshops in alle sectoren. Ons werkgebied is heel Nederlandstalig Belgie en heel Nederland, onder meer de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant, en in Nederland Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht, Overijssel, Friesland, Groningen en Drenthe. Wij werken volledig online, wat betekent dat afstand geen rol speelt en u niet betaalt voor verplaatsingen. Naast de website beheren wij ook uw Google-bedrijfsprofiel, verzamelen wij Google-reviews voor u en plaatsen wij een AI-assistent op uw site die de veelgestelde vragen van bezoekers beantwoordt. Deze diensten kosten elk 19,95 euro per maand. Wat van u is, blijft van u. Uw domeinnaam staat op uw eigen naam en niet op de onze, en wordt aan kostprijs doorgerekend. Stopt u bij ons, dan krijgt u de website als bestanden mee. Wij houden niets vast waar u later voor moet betalen om het terug te krijgen. Marketingbaas is een handelsnaam van Manufakt, ondernemingsnummer BE 0772.333.596.

Kontaktoplysninger

0,0

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ingen anmeldelser

Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.