Marinelas Movement

Lækreste, blødeste og mest behagelige træningstøj nogensinde! Super funktionelt og dejligt at have på under træningen! Jeg har nu: Sassy Blaze Tights, Kiki Mesh Tights, Skyler Pocket Tights og Grac... Se mere

Fantastisk at handle hos MARE. Lynhurtig levering, meget rimelige priser - og det lækreste træningstøj. Her kommer jeg til at købe alt mit træningstøj i fremtiden.

God kvalitet og bootylicious pasform! Er helt vild med Marinelas træningstøj :) Mare kan bruges til al træning, da det sidder rart og ikke flytter sig mens man træner.

Hurtig levering. Lækkert tøj - super kvalitet. Pasform perfekt og træningselastik er det bedste jeg har brugt - glider ikke - men bliver siddende. Kan klart anbefales ❤️

1. Sportstøjbutik

Træningstøj til kvinder

Andre kiggede også på

👍🏼

Super pasform str passer, lækkert stof, smuk indpakning, hurtig levering

23. januar 2021

Besvarelse fra Marinelas Movement

Tak for de rosende ord :-)

Gode kvalitetsprodukter

Super god kvalitet på mine træningstights som sidder super godt! Elsker lommen til min iPhone.
Burning Glute Bands kan varmt anbefales - god og kraftig kvalitet.
Super service og hurtig levering.

4. januar 2021

Besvarelse fra Marinelas Movement

Tusind tak for den positive anmeldelse :-)

Det mest komfortable tøj

Det mest komfortable tøj til træning.
Træningstøj i høj kvalitet. Jeg er så glad for det at jeg også bruger det når jeg ikke træner. Jeg har meget forskelligt, men det her er topscorer. Jef giver mine varmeste anbefalinger.

8. december 2020

Meget tilfreds

Fantastisk service, hurtig levering og enormt lækkert træningstøj - kan helt klart anbefales.

7. december 2020

Fedt træningstøj

Fedt træningstøj, super lækker kvalitet og virkelig hurtig levering.

2. december 2020

VILD MED MARE MOVEMENT WEAR

Fik mine produkter indenfor en utrolig kort periode og kvaliteten er bare i top. Er helt vild med mine leggings!!!

25. november 2020

Besvarelse fra Marinelas Movement

Det er vi så glade for at høre. Tak for den positive anmeldelse :-)

Jeg er kæmpe fan

Er meget begejstret for mine nye træningstights fra MARE Movement Wear. Det er de bedste tights jeg nogensinde har haft og jeg har haft mange.
De er super lækre at have på og så er de pæne. Det er virkelig value for money... jeg er kæmpe fan 🤩

19. november 2020

Besvarelse fra Marinelas Movement

Gør os så glad at læse <3 Tusind tak for den positive anmeldelse :-)

Lækreste

Lækreste, blødeste og mest behagelige træningstøj nogensinde!
Super funktionelt og dejligt at have på under træningen!
Jeg har nu: Sassy Blaze Tights, Kiki Mesh Tights, Skyler Pocket Tights og Grace T-shirt og INTET af det skal man rette på mens man træner; det SIDDER bare. Så lækkert! Elsker elsker elsker og skal helt sikkert købe mere træningstøj fra Marinella!

18. november 2020

Besvarelse fra Marinelas Movement

TUSIND Tak for den positive anmeldelse :-)