Trods illusionen om et danske firma ligger dette i Holland. Flydende dansk og dansksproget kommunikation. Flere andre lignende sites med danskklingende navne har samme varer, samme opbygning og fører... Se mere

Har set program der hedder dr kontant med det firma her svindel og bedrag de burde bures inde og betale stor sum penge til dem har betalt overpris for dårlig vare fra Kina det udenlandske personer stå... Se mere

Mareno Aarhus' varer viser sig at komme fra Kina. Jeg bestilte mine lamper og fik hurtigt et trackingnummer. Men man kan altså ikke følge pakken. Troede aldrig jeg ville modtage noget, men i går m... Se mere

Hvis du vil købe billige dårlige kinesiske varer der ikke virker, eller er godkendt skal du handle her. Du får oven i købet lov til at give vilde overpriser for produkter der ikke kan returneres. De h... Se mere

1,4

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Produktet og returprocessen er klart…

Produktet og returprocessen er klart utilfredsstillende, og kan ikke erstattes af en meget venlig og forstående tone i mailkorrespondancen.
Vi har oplistet sagsgangen, som vi har præsenteret for virksomheden - og har fortalt, at vi ville offentliggøre til Trustpilot, når vi nåede en slutning.

Sagsgangen i vores mellemværende:

2/11 Vi bestiller sengelamper og får bekræftet ordre
Vi rykker for modtagelse
Vi kommenterer skriftligt, at vi ikke kan se hvor varen kommer fra
Vi modtager lamperne
Vi opsætter lamperne
Vi konstaterer at der er forskel på de to lamper ved samme indstilling og opladning
Vi kontakter jer om problemet
Vi sender jer et billede af problemet på jeres opfordring
Vi konstaterer at opladningstiden er meget kort selv efter lang tids opladning – og beslutter os for at returnere pakken som følge af for mange problemer med produktet
Vi kontakter jer for at få returseddel
30/11 Vi må rykke for returseddel
2/12 Vi følger returproceduren og må konstatere, at vi ikke kan anvende den returadresse i angiver – da den er for lang til at bestille frankering
Vi henvender os fysisk til postafsendelsen for at få hjælp
2/12 Vi kontakter jer for at få angivet en kortere og mere præcis adresse, der er plads til at skrive da vi skal betale porto
3/12 Vi tager billeder af pakken og returseddel – med angivelse af track and tracenummer – lamperne sendes retur
Vi ønsker nu pengene retur – men har en oplevelse af, at vi først får pengene, når pakken er modtaget på jeres lager
Vi modtager i perioden jeres forstående mails, hvor I beklager vores oplevelse
Pris ved indkøb: kr. 449,- Direkte omkostninger ved returnering: kr. 150,-
Vi må så antage, at beløbet vi får retur modsvarer besværet og oplevelsen
Vi modtager svar 13. december med besked om at de retursendte lamper ikke er modtaget på lager
31/12 Rykker vi igen for status på sagsforløbet.
10/2 Orienterer vi virksomheden om, at vores tålmodighed ikke er længere, da der fortsat ikke er sket noget.
Vi orienterer om, at vi ikke har betalt for track and trace, da det ville have fordyret det fejlslagne køb yderligere.

10. februar 2025

Absolut 0 stjerner

Absolut 0 stjerner, hvis dette kunne gives!!!
Bestilte 3 stk Amsterdam lamper i nov - leveringstid ca 4 uger.
Det viste sig, at 2 af lamperne var defekte, da de endelig ankom.!
Jeg fik at vide af firmaet, at returfragt var på min egen regning til KINA.
Efter MANGE mails frem og tilbage, indrømmede kundeservice, at lys tiden i lamperne kun var det halve af det lovede på deres hjemmeside!!!
Platfirma, som kalder sig Mareno Århus - retur adressen er KINA!
Fraråder på det kraftigste at handle med dette firma!

31. december 2024

0 stjerner hvis det kunne gives

0 stjerner hvis det kunne gives.
Skulle have læst anmeldelserne på trustpilot inden køb.

Varen kommer fra Kina ikke Århus . MEGET LANG leverings tid
Returnering/tilbagebetaling er nærmest umulig.
Gør dig selv en tjeneste og lad værd med at købe fra dette firma.

18. december 2024

ADVARSLE ADVARSEL!!

ADVARSLE ADVARSEL!!! jeg købte to lamper hos dem,den ene virkede fint den anden kunne ikke holde strømmen mere end 2 timer, de påstår at de kun er designet til at holde strøm i tre til 4 timer, selvom den ene holder strømmen i minimum to dage. De bliver ved med at bede om billeder videoer gang på gang selvom jeg har sendt til dem flere gange. jeg har mail med dem i flere omgange og uanset hvad jeg skriver er det de samme svar jeg får sendt billeder og videoer så jeg kan hjælpe dem, med at finde problemet.

13. januar 2025

Reklamation over defekt lampe

Har købt 6 lamper og den ene lampe virkede ikke. Når den blev opladet, så begyndte den umotiveret at lyse. Den ikke slukkes igen, men slukkede først når det genopladelige batteri var tomt igen.
Prøvede at reklamere over lampen, men blev henvist til at jeg skulle sende video af hvad der ikke virkede. Efter købeloven er det virksomheden som skal dokumentere at lampen ike er defekt, men åbenbart er firmaet ligeglad med købeloven. Har dags dato forsøgt mig med at sende endnu en video, hvor det dokumenteres at lampen ikke virker. Der er IKKE tale om et dansk firma, idet det ikke har noget dansk cvr.nr. Varerne ser ud til at komme direkte fra KINA !
Køb endelig ikke hos det firma, det er rent fup.

27. december 2024

🚨🚨🚨🚨 Hold jer langt væk 🚨🚨🚨🚨

🚨🚨🚨🚨 Hold jer langt væk 🚨🚨🚨🚨

Jeg er normalt meget forsigtig med handel på nettet, og undersøger website meget nøje, før jeg opretter en ordre.. men her har jeg da fuldstændig været blåøjet 🙈

Bestilte væglamper 12/11-24 - Fik besked d. 13/11-24, at forsendelsen var på vej. Pengene blev trukket få dage efter. Fik besked igen d. 19/11-24 at varer var på vej.

D. 27/11-24 sender jeg mail, da jeg stadig ikke har modtaget varerne. Kundeservice svarer, at de har kontaktet transportør for at få en opdatering.

D. 7/12-24 rykker jeg igen for et svar, og Kundeservice svarer d. 8/12-24 - at såfremt varer er gået tabt, om de skal sende nye varer eller jeg ønsker refusion. Jeg beder så om at få pengene retur.

D. 9/12-24 - svarer Kundeservice, at de vil undersøge status med transportør (igen) og hvis varer er gået tabt, så vil jeg modtage refusion hurtigst muligt.

10 dage efter har jeg stadig intet hørt, og sender nu igen en "rykker" til dem.

Samme dag d. 19/12-24 svarer Kundeservice - at de beklager (igen) og de har anmodet deres betalingsteam om at sende refusion til mig.

Fredag d. 3/1-25 har jeg stadig ikke modtaget mine penge og jeg skriver til dem igen - og oplyser dem, at jeg selv har erfaring i mit eget job vedr. håndtering af refusion fra website - så jeg kender til ekspeditionstiden.

Igår 6/1-25 fik jeg endelig en bekræftelse og kvittering på refusion var på vej - og idag kan jeg se, at penge er landet på min bank konto...hurra!!

Så mit råd til jer - gå langt uden om denne virksomhed!

Har siden fundet ud af flg.:
Det er ikke en dansk ejet virksomhed - intet dansk cvr at finde på deres website. Til gengæld et hollandsk cvr - men det tvivler jeg på er korrekt. Har google det og der advares osse mod scam

7. januar 2025

Svindel svindel useriøs fake…

Svindel svindel useriøs fake aarhusfirma som er kinesisk ,min kæreste købte 2 Amsterdam lamper ,den ene er defekt ,de bad os sende video af den defekte lampe ,aligevel vil de ikke senderen ny .normal pris 1000 tilbud 500 ,så lad være med at handle med dette firma ,vh Ketty rasmussen

6. januar 2025

0 stjerner hvis det kunne gives

0 stjerner hvis det kunne gives.
Varen kommer fra Kina og det er bestemt IKKE et firma i Århus. Varen er helt urimeligt længe undervejs, er af dårlig kvalitet og lever bestemt ikke op til beskrivelsen på hjemmesiden. Returnering/tilbagebetaling er nærmest umulig. Kundeservice er ikke eksisterende, samme auto generede svar hele tiden.
Dette er et fup firma! KØB IKKE HERFRA!

3. januar 2025

Kunne jeg give 0/5 stjerne havde jeg…

Kunne jeg give 0/5 stjerne havde jeg gjort det.
Lamperne der kom er i sindssyg dårlig kvalitet, lyset lyser ikke som det skal, den tænder og slukker som den vil. Det koster 400kr. At returnerer da det skal til Kina og nu svarer de ikke på mine mails. Jeg ville ønske at jeg ALDRIG havde købt fra dem. Hold jer væk. Ærligt!

12. december 2024

Lang leveringstid

Lang leveringstid: 28 dage det er ikke ok, men mine 2 væglamper kom da frem...
Så til lamperne: de er flotte og sidder fint på vægen, meeen de kan ikke holde strøm op til 24 timer, man skal være heldig hvis de holder 10-12 timer, ja selvfølgelig de sidste timer på svag blus.
2 stjerner er fordi de er flotte....

27. december 2024

Kina varer med lang leveringstid

Dansk hjemmeside som ikke på noget som helst tidspunkt indikerer at det hele tager 3 uger om at komme fra Kina.
Jeg kunne selv have købt nøjagtig den samme lampe til den halve pris og haft den hjemme på den halve tid.
Når det så er sagt, så ser lampen fin ud og virker som den skal.
Men der var en som måtte vente en uge efter jul på sin julegave.
Jeg kommer aldrig til at handle her igen.

30. december 2024

FUP og FIDUS

Jeg har betalt for en vare i starten af december - for pokker….- hvorfor tjekkede jeg ikke på Trustpilot først😡
Det er et FUP-“FIDUS”

28. december 2024

Snyd snyd snyd!

Snyd snyd snyd!!
Det er et fup firma! Varerne er over en måned om at blive leveret og kommer fra Kina! Kundeservice er ikke eksisterende, samme auto generede svar hele tiden.

KØB IKKE HERFRA!

23. december 2024

Fra Kina

Varen bliver sendt inden for 24 timer. Godmorgen 🤔efter 25 dage har varen endnu ikke forladt Kina. 🫤 Hjemmesiden ser flot og fornuftig nu, men afsendes fra Kina... Ikke det jeg så komme .
Håber på pengene retur,

23. december 2024

Ærgerligt man ikke kan give minus…

Ærgerligt man ikke kan give minus stjerner , virkelig useriøs firma , mit barnebarn ville købe en julegave til hans mor og får mig til at bestille , vi bestiller en lampe på deres side d 30/11 2024 og penge bliver trukket d 3/12 2024 og i dag skriver vi d 22/12 2024 og stadig ikke modtaget noget , men kan se det muligvis kommer fra Kina , magen til useriøs firma skal man hvis lede længe efter og det skulle være lagervare med 1 til 2 dages levering 😡😡😡

22. december 2024

Varer sendes direkte fra Kina

Varer sendes direkte fra Kina. Har indtil nu kun modtaget del 1 af min ordre. Aner ikke hvor del 2 er. Penge er trukket. Jeg vil returnere. Klip fra returfommular:

"Send en kopi af den udfyldte returformular, et foto af den returnerede pakke og track & trace-nummeret eller kvitteringen til vores kundeservice-e-mail (teamATmareno-aarhus.com).

Husk også, at du er ansvarlig for returudgifterne som angivet i vores returpolitik. Returforsendelser til en anden adresse accepteres ikke.

Vi kan kun give dig en tilbagebetaling, efter at vi har modtaget din pakke og kontrolleret, om varerne stadig er i en ren og tilfredsstillende stand."

Jeg opgiver!!!!

20. december 2024

Kina fup

Det rene fup. Levering tog 27 dage og varen kommer ikke frem som forventet. Derudover så var papkassen ordren kom i komplet smadret og det er heller ikke muligt, at kontakte kundeservice. Et godt råd ville være at undgå al handel med hjemmesiden.

29. november 2024

FUP firma en glitterudgave af TEMU

Bestilte 3 opladelig lamper beskrevet som udendørsbrug... det er de så ikke ! Men til gengæld er de fra Kina.Elendig kundeservice. Mailen virker ikke og det er umuligt at få fat i dem. Returreglerne er helt til grin og man må nok konstatere at firmaet er FUP

18. december 2024