Werkt gewoon goed, geen strepen of vlekken, makkelijk aan te brengen en blijft zo 5 tot 6 dagen goed zichtbaar , en groot bijkomend voordeel, het ruikt niet dus blijf je je frisse zelf, mooi toch !!!!... Se mere

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Se mere
De mousse smeert lekker uit, is snel droog, geen vlekkerig resultaat (wel even extra uitkijken bij enkels en ellebogen) en ruikt heerlijk naar de zomer!
Marc Inbane gebruik ik al verschillende jaren, er is naar mijn idee geen enkele zelf bruiner die kan tippen aan dit merk.. mousse, druppels, spray, I love ❤️ it all Even sprayen en hup klaar voor ee... Se mere

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

Goirkekanaaldijk 211- 04, 5048 AA, Tilburg, Holland

Det tager typisk over 1 måned at svare
Heel fijn in gebruik natuurlijke kleur geweldig product

Besvarelse fra MARC INBANE
Heel fijne producten, snelle levering en een website die goed informatie geeft

Besvarelse fra MARC INBANE
Heel gebruiksvriendelijke website, makkelijk af te rekenen, heel goed producten, vooral die nieuwe borstel, leuke promo's en de beste resultaten,
Supersnelle levering.

Besvarelse fra MARC INBANE
Impeccable comme d'habitude très satisfaite du produits solaires.

Ik houd van dit merk
Alles is even geweldig. ik gebruik de drops, het schuim, de bodymilk en de gekleurde dagcrème. Als er een totale gezichtsverzorging lijn zou zijn ( cleaners, nachtcrème, serum) zou ik niet twijfelen an alles gelijk gaan gebruiken

Besvarelse fra MARC INBANE
Ik gebruik dit product al jaren. Krijg veel complimenten over mijn stralend uiterlijk.
Zelfs vriendinnen zijn het product gaan gebruiken. Ben super tevreden over het product en de snelle levering. Super!

Besvarelse fra MARC INBANE
Zeer mooi en egaal bruin kleurtje. Beste product ever❤️