Wat een leuke webshop! Dit is de eerste keer dat ik hier kom maar beslist niet de laatste. Heel mooie kaarten, prachtig inpakpapier. Wat een feestje! En dan is de eigenaresse ook nog eens heel vriende... Se mere
Virksomheden har svaret
Meer dan tevreden! Snel bezorgd (de volgende dag al) en hele mooie kaarten van goede kwaliteit! Ze waren netjes verpakt, de setjes ook in plastic en er waren mooie boekenleggers bij gedaan. Twee kaart... Se mere
Virksomheden har svaret
Er staan recent een paar negatieve beoordelingen , maar deze zijn verkeerd geplaatst, deze mensen hebben bij Marceline schoenen besteld en nooit gekregen helaas....maar ze hebben geen inpakspullen of... Se mere
Virksomheden har svaret
Helaas gaan de negatieve reviews over een andere webshop. Over marcelina ben ik niks anders dan positief! Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikel... Se mere
Virksomheden har svaret
Website in kaarten, sieraden, accessoires en meer. Kort samengevat: een cadeautjeswebshop! :)
de horst 8, 8309CK, Tollebeek, Holland
Hele leuke webshop met leuke christelijke kaartjes en cadeaus.

Besvarelse fra Marcelina
Super leuke spullen. En snelle reactie op je bericht

Besvarelse fra Marcelina
Super fijn contact en staat paraat voor vragen. Heel groot assortiment van prachtige artikelen. Snel verzonden en liefdevol ingepakt!

Besvarelse fra Marcelina
Meg leuke cadeauzakjes en stickers besteld. Het kwam als een echt cadeautje bij mij thuis. Echt superleuk. Er zat zelfs een leuk cadeautje bij. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Besvarelse fra Marcelina
Leuke webshop waar ik wel eens kaarten en inpakmateriaal koop. Snelle bezorging en snelle reactie via Instagram.

Besvarelse fra Marcelina
De beste webshop voor al je kaarten, inpakproducten en meer. En ook nog eens voor een lage prijs! Nergens krijg je het zo goedkoop voor goede kwaliteit! Wordt altijd snel bezorgd en wordt gerund door een vriendelijke dame!

Besvarelse fra Marcelina
Ze maakt echt werk van je pakketje, is een feestje in de brievenbus.

Besvarelse fra Marcelina
Prachtige spullen. Het een nog mooier dan het andere.
En hele leuke prijzen.
Ook is de service heel goed!
Heel blij met mijn aankoop bij Marcelina. Ik kocht hier kadootjes voor anderen, maar het pakketje voelde ook als een geschenk voor mij.
Geeft snel reactie! Super snelle bezorging! En gewoon fantastische spullen!🤍
Super leuke en mooie producten. Moet mij vaak inhouden om niet te vaak te bestellen. Wordt supersnel bezorgd en er zit altijd een leuk persoonlijk kaartje bij.
De kaarten waren op tijd en er was veel aandacht aan besteed. Een mooie kaart cadeau gekregen. Ik ben erg tevreden en zsl in de toekomst zeker nog eens mijn kaarten bestellen bij Marcelina

Besvarelse fra Marcelina
Hele fijne webwinkel. Het fijnste vind ik het persoonlijk contact met de verkoopster. Alles is in overleg mogelijk.
Bedankt voor het presentje!

Besvarelse fra Marcelina
Snelle levering en super leuk verpakt! Mooie spullen voor een goede prijs.

Besvarelse fra Marcelina
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.