Snelle levering, maar vooral fantastische producten, danzij de drie sticks zie ik er op 'n hele simpele, vlugge manier stralender uit. Voordien gebruikte ik nooit blush of highlighter, maar dit blend... Se mere
Se, hvad kunderne siger
helemaal fantastisch, goed product kleur zoals staat afgebeeld. levering gaat perfect met vooraf bericht vn vervoerder. kleuren zijn prachtig en je bent lekker snel klaar ‘s ochtends, wel zo prettig... Se mere
Super fast delivery, very nicely packed making the experience even nicer. Who doesn't like a pretty package😉 I bought two sets of makeup sticks, one for winter complexion and one for summer complexio... Se mere
Ik ben zelf geen held in het opmaken, en met de op de website opgegeven instructies zijn deze 3 sticks ideaal. Hele mooie passende kleuren. Mijn bestelling bleef hangen bij de vervoerder, maar na het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Marbl. Cosmetics is opgericht met een duidelijke missie: vrouwen van 45 jaar en ouder op een natuurlijke manier laten stralen en zich zelfverzekerder voelen. Bij ons draait het om de kracht van pro-age beauty. We geloven dat schoonheid niet gebonden is aan leeftijd, en dat elke vrouw, ongeacht haar levensfase, haar natuurlijke uitstraling verdient te vieren. Onze zorgvuldig samengestelde producten zijn ontworpen om binnen slechts 3 minuten een frisse, stralende look te creëren – zonder ingewikkelde routines of compromissen.
Kontaktoplysninger
Blankenstein 660H, 7943 PA, Meppel, Holland
- info@marblcosmetics.com
- marblcosmetics.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Goede communicatie. Top product!
Zeer tevreden over Marbl
Zeer tevreden over Marbl! Je hebt een leuke make-up in amper 3 minuten en zoals ze zeggen kruipt het niet in je dunne lijntjes. Ik krijg enkel maar complimentjes hoe goed ik er uitzie! Aan mij hebben jullie alleszins een trouwe klant erbij!
Frisse look
Sinds een paar maanden gebruik ik de sticks. Ik wissel 2 tinten af en dat bevalt zeer goed. Ik ben 58 en met de sticks ziet mijn huid er fris uit.
Ik ben heel blij met de sticks
Ik ben heel blij met de sticks. De oneffenheden werk ik netjes weg en heb een natuurlijke glow op de wangen!
Makkelijk te gebruiken
Makkelijk in gebruik. Goed uit te smeren. Mooie glans. En de bestelling was echt heel snel geleverd.
Zuinig, snel en blijft mooi
De sticks zijn niet alleen zuinig, maar vooral enorm makkelijk in gebruik. Ondanks m’n drukke en onregelmatige job kan ik me snel opmaken en de make-up blijft een ganse dag mooi. Met de moederdagactie heb ik m’n mama ook kennis laten maken en ook zij is fan!
Ik vind de sticks perfect
Ik vind de sticks perfect! Het blijft de hele dag zitten zoals ik het ‘s morgens heb opgebracht. Ik gebruikte altijd tan drops maar ben nu helemaal fan van de sticks! Super mooie kleur en subtiele glans
Sticks
Ik vind de producten super. Sinds ik de sticks gebruik, blijft de foundation in mijn kast liggen..
Heel fijn product!
Heel fijn product!
Leuk dat ik door de actie ook mijn dochter kan laten proberen👍
Sinds een aantal maanden gebruik ik de…
Sinds een aantal maanden gebruik ik de sticks van Marbl. Inmiddels de moederdagactie ook besteld in een andere tint. Heel blij mee en wissel de tinten af. Product doet wat het beloofd, makkelijk te bestellen, snel in huis. Inmiddels vertrouwen om binnenkort de blurring primer ook uit te bestellen en te proberen.
Met de moederdagactie 1+1 gratis toch…
Met de moederdagactie 1+1 gratis toch ergens iets fout gelopen in mijn online winkel kar een mailtje gestuurd en toch het gratis setje na gestuurd gekregen dankjewel hiervoor het product zelf ben ik heel tevreden
Snelle levering, en een probleem door mijzelf veroorzaakt werd snel opgelost!
Producten zijn wat ik had verwacht.
Eerste keer gebruikt
Eerste keer gebruikt, mijn look was perfect, niet te opvallend en naturel. Iedereen vond dat ik er goed uit zag. Ben niet gewoon van make up te dragen maar dit zou ik alle dagen kunnen dragen.
Heel fijn product
Heel fijn product, doet alles wat ze beloven
Wordt ook snel bezorgd na bestelling geplaatst te hebben
Ik heb mijn 2de set al binnen een de speciale actie is ook fijn zodat ik een vriendin ermee kon verrassen
Product is goed
Product is goed, voor zover ik het al gebruikt heb. Een week geleden ontvangen. Ik kreeg een verkeerd product en heb meteen de klantenservice gemaild, reageren iedere keer snel en kreeg snel het juiste product opgestuurd. Het lijken alleen wel producten uit China, de verpakking oogt alsof het van Shein oid komt.
Fijn product
Fijn product, handig in gebruik en binnen een paar minuten klaar om met een frisse blik de deur uit te gaan. Enorm blij mee. Daarnaast een hele vlotte levering.
Kortom: een aanrader!
Snelle levering,goed verpakt
Snelle levering,goed verpakt. De sticks hebben een fijne textuur.
Goed en snel bezorgd
Goed en snel bezorgd. Vind de sticks wel klein. Net minis maar de actie 2 voor 1 maakt het dan weer goed. Mooie kleuren.
Wel wennen om geen foundation te gebruiken. Maar in de zomer lijkt me dat heerlijk.
Superzacht en gezonde flow..
2 weken geleden gekocht na verscheidene keren de promofilmpje te hebben gezien, en nu met de moederkesdag actie meteen bijbesteld, het is zo'n makkelijk product om te gebruiken, het lijkt of je helemaal geen make-up ophebt terwijl je er toch superfris en gezond uitziet, gewoonweg zalig en dit in enkele minuten!!!
Hier kan ik oud mee worden
Het was heel eenvoudig om te bestellen, en de moederdagdeal (2 voor de prijs van 1) maakte dat ik het toch ben aangegaan. Ik gebruik nooit veel make-up en was ook wat sceptisch, maar de filmpjes van gebruikers, in combinatie met de mooie deal, trokken me toch over de streep. Ik ben de sticks nog aan het uitproberen, maar ben al heel enthousiast over hoe ze voelen. Geen vettige laag, niet het gevoel dat mijn huid onder de make-up zit, maar licht en toch aanwezig. Ik denk dat ik hier oud mee kan worden ;-)
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.