Manuka Doctor Anmeldelser 630

4,3

Top producten!de manuka honin is echt premium en de vitamine d en appelcider azijn passen perfect in mijn dagelijkse routine.Alles snel geleverd en netjes verpakt.zeker een aanrader!👌

Ik ben zeer tevreden over alles van : A tot Z , dat wil zeggen vanaf de HELDERE , OVERZICHTELIJK en PRAKTISCH site Tot Aan THUIS bezorging van PAKKET. ALLES IS ZOALS IK HAD VERWACHT & INGESCHAT ,... Se mere

Something went wrong with the delivery. It wasn't. Thats the problem. I received a message that my order had been delivered to a DHL pick up point which required my signature but when I went there I w... Se mere

1. Helse- og skønhedsbutik

Onze Manuka Honing wordt geoogst en verpakt in Nieuw-Zeeland. Je bent verzekerd van originele Manuka Honing van Manuka Doctor uit Nieuw Zeeland.

4,3

Ik gebruik jullie honing al jaren…

Ik gebruik jullie honing al jaren iedere ochtend een houten thee lepel in lauw water
Ik geloof er 100% in dat het goed is voor je gezondheid en goed voor je immuunsysteem

21. oktober 2025

Besvarelse fra Manuka Doctor

Wat fijn te horen dat onze honing al jaren deel uitmaakt van uw ochtendritueel! We zijn blij dat u vertrouwen heeft in de positieve effecten op uw gezondheid en immuunsysteem. Dank voor uw mooie feedback.

Manukahoning

Lijkt goed en snelle levering

13. oktober 2025

Besvarelse fra Manuka Doctor

Fijn dat alles naar wens is en de levering snel was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

betrouwbare verkoper

Perfect in orde, snelle verzending, goede verpakking

12. november 2024

Besvarelse fra Manuka Doctor

Fijn om te horen dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback over de verzending en verpakking.

Een buitengewoon betrouwbaar bedrijf dat ik iedereen zou aanraden!

Ik ben ontzettend tevreden over de service en de kwaliteit. Alles verloopt soepel — van bestelling tot levering — en de communicatie is duidelijk en professioneel.
Dit bedrijf laat zien dat klanttevredenheid echt prioriteit heeft, iets wat tegenwoordig zeldzaam is.
Zonder twijfel een bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen. Ik zal het zeker aanraden aan vrienden en familie!

4. november 2024

Besvarelse fra Manuka Doctor

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en kwaliteit! We zijn blij dat alles soepel is verlopen en dat u onze communicatie waardeert. Bedankt voor uw aanbeveling!

Snelle levering, lekkere honing!

Snelle levering, goed verpakt. Lekkere honing!

Besvarelse fra Manuka Doctor

Wat fijn dat de honing en levering goed bevallen zijn! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Manuka honing 40 mgo

Wel fijn dat het was afgeprijsd zodat ik het kon uitproberen. En eerlijk het is een heerlijke honing. En ik had een fikse griep te pakken. Ik had 2 potjes besteld en 1 aan mijn dochter gegeven en ook zij is een fan. Dankjewel Manuka doctor

2. oktober 2025

Besvarelse fra Manuka Doctor

Fijn om te horen dat de afgeprijsde honing in de smaak viel, vooral tijdens de griep! We zijn blij dat u en uw dochter ervan genieten. Dank voor de positieve feedback.

Lekkere honing

Erg lekkere honing en hopelijk zien we er baat bij

Besvarelse fra Manuka Doctor

Fijn om te horen dat de honing smaakt! We hopen dat u er veel baat bij zult hebben. Dank voor de positieve feedback.

De Daad bij het woord voegen .

Tot Aan THUIS bezorging van PAKKET.
ALLES IS ZOALS IK HAD VERWACHT & INGESCHAT , TOP GEWOON .
ik zal GEEN MOMENT TWIJFELEN OM OPNIEUW bij : MANUKA DOCTER TE BESTELLEN .( GOED BEZIG , PERFECT )

30. september 2025

Besvarelse fra Manuka Doctor

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw ervaring, van de website tot de bezorging. We zijn blij dat alles aan uw verwachtingen voldeed en danken u hartelijk voor uw positieve feedback en vertrouwen in ons.

Special Star for customer support🌟

Ik heb zo’n fijne ervaring gehad met Manuka Doctor! Hun klantenservice is echt de beste die ik ooit heb meegemaakt – super snelle reacties en oprechte betrokkenheid. Ik had een onverwachte reis en moest mijn bestelling snel ontvangen, en ze waren zó behulpzaam om dat te regelen.

Een extra ster voor het klantenserviceteam – ze geven echt om hun klanten!
En natuurlijk is de honing gewoon buitengewoon lekker – heerlijk en van topkwaliteit.
Ik kan Manuka Doctor echt van harte aanraden! 💛🍯

Besvarelse fra Manuka Doctor

Wat fijn dat onze klantenservice zo goed heeft kunnen helpen! We zijn blij te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad en dat je de honing heerlijk vindt. Bedankt voor de aanbeveling!