Fandt den smukkeste balkjole, helt vild kvalitet, og den bedste og mest opmærksomme service fulgte med. Det kan godt betale sig at spendere her, kjolerne er af fantastisk kvalitet!
Helt igennem fantastisk forretning samt medarbejdere! Jeg var med min plejesøster i Mannequin Shop, fordi hun skulle bruge en kjole til Miss Danmarks charity dinner 2018. Vi har aldrig stået og... Se mere
I Mannequin Shop sælges de smukke kjoler fra Tatjana Design.
Hyskestræde 3, 1207, København K, Danmark
- info@wilen.dk
- mannequin-shop.dk
Fandt den smukkeste balkjole
Ikke nok med at jeg fandt “kjolen”, så fik jeg også den sødeste og bedste service. Tusind tak for god behandling. Kh Mette

Besvarelse fra Mannequin Shop
Tusinde tusinde tusinde tak til…
Tusinde tusinde tusinde tak til Københavnsk bedste kjole butik! Ikke nok med at de har de smukkeste kjoler, så har de også den bedste kundeservice! Jeg kom for lidt siden ned i panik, 30 minutter senere gik jeg derfra med to kjoler, en taske, øreringe og et kæmpe smil på læberne. Tak til jer🙏🏼

Danmarks bedste kjoleforretning
Efter at jeg blev finalist i Miss Danmark, har en helt ny verden åbnet sig. en verden jeg aldrig nogensinde har været en del af og ikke rigtig har vidst noget om. Derfor var det også en helt fanatstisk oplevelse, da jeg for første gang trådte ind i Mannequin Shop. Alle var så åbne og hjælpsomme. Med god vejledning fra butikkens medarbejdere, fandt jeg den smukkeste, mest unikke kjole, til god pris.
Mannequin Shop, vil i fremtiden være mit fortrukne valg, hvis jeg igen skal have en kjole. De får derfor mine varmeste anbefalinger.
Et besøg værd!
Helt igennem fantastisk forretning samt medarbejdere!
Vi har aldrig stået og skulle have sådan en fin kjole før, og var derfor helt på bar bund. Vi blev mødt med åbne arme af de hjælpsomme medarbejdere, der gjorde ''kjoleprøvningen'' til en oplevelse i sig selv.
Vi kom ikke bare hjem med en glamorous kjole, vi kom også hjem med en god oplevelse. TAK for det <3
Den smukkeste kjole og fantastisk…
Den smukkeste kjole og fantastisk hjælp!
Jeg besøgte Mannequin fordi, at jeg skulle bruge en kjole til et bryllup jeg skal til. Det er mit første bryllup og min første rigtig fine kjole, så havde ikke rigtig nogle ideer om, hvad det var jeg var ude efter.
De fandt hurtigt den smukkeste kjole til mig! Den sad perfekt, smukke farver og den gav mig en følelse af, at være rigtig fin og prinsesse-agtig. Glæder mig virkelig til at få den på!
Oveni var prisen på kjolen rimelig overkommelig.
Senere skrev jeg om råd til makeup og hår, for at høre om de havde nogle gode ideer til mig, da det ikke er min stærke sider. Fik hurtigt en fin mail med gode råd og forslag, som jeg helt klart vil tage med mig!
NU kan det bryllup bare komme an!
Tusind tak for en fantastisk oplevelsee :D

Fantastisk oplevelse
Havde ikke set frem til dagen hvor en gallakjole skulle findes da jeg bestemt ikke er til kjoler, men besøget hos Mannequinshop var en fantastisk oplevelse. Ekspedienten hørte lidt om hvad jeg havde af ønsker og hvad jeg skulle, hvorefter hun i første hug fandt den smukkeste kjole og smykker. En stål fast ekspedient der var så dygtig. Kan varmt anbefales og meget mere til.
Kjole til bryllup 💕💕💕💕💕
Var i lørdags i Mannequin Shop og finde kjole til mit bryllup 💕❤💕, fik den bedste service og drømme kjolen er i hus, den sidder som en drøm er en meget lykkelig kommende brud 💕💕💕 ❤
Den. Suveræne butik at købe kjole i , de har alt hvad hjertet begærer 👌, min mor og datter fik også lige klaret fest kjolen ...
Kan på det varmeste anbefales til UG 👌👌👌
Er ikke sidste gang jeg handler der, det er helt sikkert ❤❤💕💕
På glædeligt gensyn Til Marianne ❤❤❤
Og det dejlige personale 💕💕💕💕
Hilsen Jette Oudal 💕❤💟

Kan stærkt anbefale
Det er en dejlig butik, med utroligt smukke kjoler, i rigtig god kvalitet.
Personalet er virkelig hjælpsome og søde, samt at priserne er til at betale.
jeg vil stærkt anbefale butikken, til enhver der skal have en skøn kjole.

Fantastisk service
Fantastisk service, de kender virkelig deres kjoler og ved mere om hvad der er godt til din krop end du selv gør samt hvad forskellige accessories kan gøre for helhedslooket.

SKØN butik!
Jeg er bestemt ikke en shoppefan, så da jeg trådte ind i shoppen og skulle finde en gallakjole havde jeg ingen idé om hvad jeg ledte efter. Ekspedienten hev den ene smukke, smukke kjole frem efter den anden. Med ganske få kneb fik hun mig til at se fuldstændig fantastisk ud! Det var MEGA fedt! Næste gang jeg skal have en kjole kommer jeg tilbage og overlader mit udseende til de kompetente hænder!
SUPER dejlig butik!

Fantastisk service!
Jeg har aldrig fået sådan en god service som jeg fik i Mannequin shop! Jeg manglede en gallakjole, og jeg var lidt skeptisk om jeg ville finde en. Men da min mor og jeg trådte ind var der er fuld opmærksomhed på kunderne. Så jeg fik prøvet en masse forskellige og fik de perfekte størrelser, der var hjælp til alt, såsom forskellige alternativer til kjolerne (smykker og tasker osv.) og at få kjolerne lukket og åbnet. Der var flotte kjoler og mange forskellige!
Jeg vil virkelig anbefale den her butik!

Besvarelse fra Mannequin Shop
Stort udvalg af flotte kjoler og venlig, kompetent betjening
Jeg var herinde for at finde en passende kjole til et bryllup jeg var inviteret til og blev meget positivt overrasket over udvalget af flotte kjoler, fornuftige priser og den venlige, behjælpelige og kompetente betjening. Da jeg kom ind i butikken blev jeg straks taget rigtig godt imod, jeg fortalte hvad jeg var på udkig efter og i løbet af kort tid havde hun fundet et par forskellige flotte kjoler frem til mig, som både passede perfekt til begivenheden og min kropsfigur. Da jeg prøvede kjolerne fik jeg også tilbudt at låne et par stiletter, så jeg bedre kunne se det for mig. Efter kort tid fandt jeg således den rette kjole, som på trods af fint materiale og design kun kostede 800 kr.
Jeg vender helt sikkert tilbage en anden gang og vil varmt anbefale butikken hvis man er på udkig efter en kjole til et bryllup, en gallakjole etc.
Skøn butik med kompetent betjening
Skøn butik med kompetent betjening
Jeg var i Mannequin Shop paa Hyskenstræde i dag. Sikke en oplevelse! Venlig betjening (jeg gætter paa, at det var ejeren), der var god til at finde noget, der passede ens kropsform. Baade min mor og jeg skulle bruge kjoler til et bryllup, og vi endte begge med at gaa umaadeligt tilfredse derfra med kjoler, tasker, sjal (til min mor) og sko (til mig). Hun valgte en kjole til mig, som jeg ikke selv havde villet prøve, men det var bare den helt rigtige!
Derudover var hun god til at matche tilbehør, satte mit haar med en spisepind/blyant og vupti vupti - man kunne helt forestille sig festen.
Jeg er meget begejstret for stedet! Udover god, venlig og nærværende betjening, var priserne helt fantastiske - de dyreste kjoler jeg umiddelbart saa var til 1500,- (jeg endte med at betale 1500,- for hele outfittet: sko, taske, kjole).
Kan klart anbefales!
Super butik
Stort udvalg i gallakjoler og fest kjoler til rimelige priser, og rigtig god betjening. Ret unik og bestemt anbefalelsesværdig.
Helt fantastisk sted !!
God betjening ! Virkelig smukke kjoler ! Rigtig pæne priser ! Vil anbefale dette lille unikke sted til alle 🙌
Fantastisk betjening
Skulle bruge en lang kjole og har været mange steder forgæves, enten p.g.a. dårlig betjening, begrænset udvalg og størrelser eller sky-høje priser.
Så kom jer til Mannequin-shop i lørdags og efterfølgende om mandagen for at supplere mit køb, som totalt gjorde alle de andre til skamme.
Det er en hyggelig butik med flot udvalg, fantastisk sød, venlig og ikke mindst ærlig betjening og så til priser som ikke tager helt pusten fra en. Jeg kan varmt anbefale denne butik og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der, hvis jeg skulle være så heldig at jeg en anden gang skal brug en fin kjole. Tak til de søde "piger" i butikken for en god oplevelse.
Inspirerende og ærlig betjening.
Rigtig god betjening. Gik derfra med den fineste kjole - som jeg aldrig havde prøvet, hvis ikke jeg havde fået inspiration til det. Jeg glæder mig til at have den på til festen.
Fantastisk service!
Jeg skal til 3.g's galla her til sommer og har ledt med lys og lygte efter en flot gallakjole. To af mine veninder havde fundet deres kjoler derinde, så jeg tog den ene med derind og kigge. Lige så snart vi trådte ind, kom en ung sød kvinde os imøde og spurgte hvad vi ledte efter. Jeg forklarede hende at vi skulle til galla, men at jeg var nervøs for ikke at kunne finde en kjole i min størrelse (jeg er ca str 42, men har ret store bryster der ikke passer ind nogle steder)
Inden hun fik set sig om kom den anden, som nok er butiksejeren med en mørkeblå kjole og sendte mig ind i et prøverum. Samtidig med at de betjente en anden kunde, fandt de en anden kjole som jeg hurtig blev puttet i. Den var super smuk, men idet det var galla ville jeg helst have en længere en - Jeg er ikke så god til at 'speake up' men jeg fik alligevel sagt at jeg helst ville have en lang. Straks spurgte de om det var 3.g, og da jeg svarede ja kiggede de begge videre og en virkelig flot model i to farver. Jeg fik den på og kiggede lidt på mig selv, men så synes de jeg skulle ud og kigge i det store spejl også. Hurtigt snuppede de min elastik ud og hvor fik jeg dog mange komplimenter på mit hår som også er ret tykt og som jeg er meget glad for. Derefter fik de mig lokket i nogle høje hæle, selvom jeg egentlig ikke ville have hæl på. Det vil jeg nu! Kjolen var lækker men da jeg har lidt mave var jeh lidt bekymret. Straks fik jeg stukket et par af de der shorts i hånden der holder maven på plads, og det hjalp gevaldigt at få dem på. Hun fandt så et sjal til kjolen og satte det på flere måder. Kjolen er virkelig flot og jeg begyndte først der at blive nervøs for at prisen nok var derefter - Men før jeg nåede at spørge fik jeg at vide hvad jeg skulle af med hvis jeg ville have den. 950 kr - Inklusiv sjal! Og det er altså en overdådig gallakjole vi snakker om. Er det nødvendigt at sige jeg tog den?
Ikke nok med det fik jeg også shortsene med i prisen - Super fedt!
Så mangler du en fin kjole, til en god pris, men er du usikker på hvad du egentlig vil have? Så kan jeg kun anbefale Mannequin Shop! Smukke kjoler til alle, gode priser og fantastisk service! :)
Smukke festkjoler til rimelige priser
En lille chik butik med unikke kjoler fra Paris. Har bl.a. købt en blå fest kjole og et smukt uld sjal med mink (set til en 5 gange så høj pris i en anden modeforretning). Kan varmt anbefale Mannequin Shop - de yder en super service, har meget rimelige priser og hjælper med gode styling råd. Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg skal shoppe tøj til næste store fest!