Vi har fået leveret og monteret et superflot køkken fra Hjemstavn. Køkkenet blev leveret og monteret på de aftalte dage. Mikkel og Mathias var super effektive, og var der tvivlsspørgsmål, var Jonas... Se mere

Dygtige folk med løsninger af høj kvalitet, som vi løbende har i tankerne, når vores interiør skal opgraderes. Vi er meget tilfredse med vores plankebord i massiv egetræ, som fik nøjagtig de m... Se mere

Jeg giver sjældent anmeldelser, men i dag må jeg til tasterne. Fremragende produkter, “what you see, is what you get” og billederne taler sit eget sprog. Mindst lige så imponerende er deres service. B... Se mere

Fremragende oplevelse! Vigtigst af alt, er mit nye plankebord super lækkert, og tilpasset præcis efter mine ønsker og behov. Derudover er jeg meget overvældet over, hvor suveræn en service, der... Se mere

1. Møbelforretning

Hos HJEMSTAVN skræddersyer vi køkkener og indretningsløsninger med lang levetid, som former oplevelser, der varer hele livet. Vi giver rum sjæl og gør huse til hjem. Velkommen hjem.

4,6

Udskudt levering en uge

Udskudt levering en uge. Ingen kompensation

23. august 2021

Hej Andreas.

Tak for din anmeldelse, på trods af, at den kommer som noget af en overraskelse.
Jeg vil igen gerne beklage, at ordren ikke er blevet leveret som først aftalt, men der kan forekomme forsinkelser, hvilket også står nævnt i vores slags- og leveringsbetingelser.

Du er velkommen til, at skrive en mail til info.jo@manipine.com
Så kan vi sammen finde en god løsning til dig.

Vh.
Jonas
Mani Pine

Rigtig god oplevelse

Lige fra da vi havde første møde i showroom, til processen undervejs, har det været en rigtig god oplevelse. Altid venlig og god feedback.

Da bordet ankom, var det præcis som forventet, ingen overraskelser og/eller dårlige oplevelser.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Klar anbefaling herfra.

13. april 2021

Outletprodukter til en høj pris

Vi havde bestilt et stel hos Mani Pine, det var nemt og vi fik hurtig besvaret spørgsmål omkring størrelse og højde til stellet.

Ved levering af stellet finder vi en stor afvigelse på stellets ene fod, i forhold til stellets 3 andre. Vi gjorde straks Mani Pine opmærksomme på dette.

De sætter et nyt stel i produktion, som vi får leveret 2 uger efter.

Ved levering af det nye stel bemærker vi igen af der forekommer en stor afvigelse på den ene fod i forhold til de 3 andre og at der er meget tydelige slibespor, samt at der er et hak ind i stålet, og at der denne gang forekommer mange knyster i lakken. (Knyster ses oftes ved at stellet er malet et sted uden undertryk, eller at det ikke er blevet ordenligt renset )

Mani Pine valgte anden gang at afvise udbedring af stel. Med forklaringen om at stellet er håndlavet så der var ikke noget at gøre ved det. De kunne kun give en kompensation i den lave ende.

Mani Pine har ikke leveret et produkt som kan forsvare prisen på stellet.
Stellet kan anses som et outletprodukt som ikke indeholder nogle skarpe og pæne sammenhæng i finishen på stellet.

Ydermere bær dette tegn på at der ikke forekommer en kvalitetssikring af det færdige produkt, da man allerede der bør have opdaget hakker, uidentiske føder, knyster og meget tydelige slibespor.

13. december 2020

Hej Nicklas.

Tak for jeres konstruktive feedback.
Vi er kede af at høre, at i har haft en utilfredsstillende oplevelse ifbm. at have handlet hos os.
I den konkrete sag vil vi dog pointere igen, at alle shanghaistel er håndlavet og der derfor kan forekomme afvigelser fra det ene shanghaistel til det andet, hvilket også kan ses i vores showrooms.
Ved det første stel var afvigelsen dog for stor ifht. hvad forventes, og vi gik derfor med til at producere et nyt til jer u.b. :)

Nr. 2 stel har en mindre grad af afvigelser, hvorfor dette ikke anses som værende fejl i stellet, men hvad der forventes af håndlavet produkter. :)
Til trods for det har vi samtidig under hele processen tilbudt jer, at returnere stellet samt fuld tilbagebetaling, hvis det ikke har levet op til forventningen.

Jeg håber at ovenstående har givet jer afklaring.

I ønskes en god dag.

Vi ønskede os et nyt spisebord og…

Vi ønskede os et nyt spisebord og kontaktede derfor Mani Pine. Efter en rigtig god dialog fik vi designet præcist det spisebord vi ønskede os og de ville endda levere det personligt. De overholdte leveringstiden og samlede det på stedet. Her gav de os en grundig vejledning i hvordan vi kan pleje det så det kan se smukt ud i mange år. Kvaliteten og den service de tilbyder kan ikke sammenlignes med andre. Man kan virkelig mærke at de brænder for deres produkt og vi kan kun anbefale dem! Det er ikke det sidste vi køber fra Mani Pine.

27. oktober 2020

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse!

Derudover er jeg meget overvældet over, hvor suveræn en service, der er ydet fra alle i Mani Pine, lige fra min første kontakt, til levering og montering af bordet i min spisestue. Der er en høj faglig viden, og en fokus på kunden, som er i topklasse!!

21. september 2020

Spisebord og betjening med personlighed

Har netop købt det fineste spisebord fra ManiPine til vores sommerhus. Det er herligt at få et møbel med personlighed og endnu bedre, når leveringen sker hurtigt og betjeningen er venlig og fuld af jysk lune! I love it :-)!

16. september 2020

Fantastisk service og kvalitet

Fantastisk service og kvalitet! Vi købte forskellige produkter hos Mani Pine, både spisebordsstole og spisebord i super lækker kvalitet! Havde flere forespørgsler før jeg købte produkterne, og fik altid hurtig respons hvor man virkelig mærkede passionen for at levere nogle produkter, som levede op til mine forventninger! De får 11/10 på service- og kvalitetsskalaen. Lamperne bliver det næste på bestillingen!

7. september 2020

Har intet fået af vide vedr

Har intet fået af vide vedr. leveringen trods bestilling for en uge siden.

22. august 2020

Hej Thomas.

Som nævnt over telefon er leveringstiden på specialfremstillet produkter længere, end på standardprodukter. Jeg vil henvise til vores salgs- og leveringsbetingelser på hjemmesiden, hvor dette også oplyses.

Vi håber på din forståelse og du er selvfølgelig velkommen til, at rette henvendelse, hvis der er andet vi kan gøre.

Vh
Jonas
Mani Pine

Fantastisk kundeoplevelse!

Fantastisk kundeoplevelse!

Mani Pine sælger ikke bare fede produkter, men yder også en sublim service. Det er rart som kunde at føle sig forstået, og få indspark til indretningsmuligheder mv. med i handlen. De taler et let forståeligt sprog og får alle typer til at føle sig velkommen - de har min klare anbefalinger herfra :)

11. august 2020

Perfekt vare, god sevice⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dejlige mennesker, som man kan snakke med - også når det ikke går som helt forventet. Vi fik desværre et skævt bord, hvilket sker meget sjældent, og straks ved opsætning, da skævheden kom frem, sendte jeg et billede til Manipine, der straks gik i gang med at lavet nyt og beklagede fejlen. Det nye bord blev leveret og opsat, og det er MEGA flot - præcist som vi drømte om. Virkelig kvalitet for pengene - og god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. august 2020

Super oplevelse

Man skal huske, anerkende når man har haft en god oplevelse. Det har jeg i høj grad haft som kunde hos Mani Pine.
Da jeg skulle have nyt sofabord henvendte jeg mig til Mani Pine.
Jeg blev mødt af en inspirerende rådgivning, i forhold til valg af produkt. Hurtig samt effektiv eksekvering, da vi var kommet frem til det produkt jeg ønskede.
Det var en fornøjelse, at være kunde hos Mani Pine og jeg er bare glad for at der stadig er virksomheder, som ikke har glemt hvad der vil sige, at give en virkelig god kundeoplevelse via en fantastisk service :-)

28. juli 2020

Min kæreste og jeg var oppe i Showroom…

Min kæreste og jeg var oppe i Showroom Aalborg for at få et kig, hvor vi faldt for et af deres vidunderlige smukke borde, og virkelig god vejledning samt hjælp af mani pine fyrene.
Vi kan klart anbefale Mani Pine, hvis man ønsker super kvalitet, ekspertise og vejledning.

24. juli 2020

Fantastisk kvalitet og service!

Efter længere tids søgen på det perfekte bord, fandt jeg frem til Mani Pine og deres lækre sortiment.
Jeg startede med at købe deres egetræsbord. Efterfølgende er det blevet til både akustiske lameller, sofabord og spisebordsstole. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Mani Pine. Aldrig har jeg oplevet så god en service samt kvalitet. Jeg vil anbefale Mani Pine til alle der ønsker at opgradere hjemmet.

23. juli 2020