Manfreds & Vin Anmeldelser 20

2,4

2,4

Under middel

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse. Kedelig, ensformig mad. De syv retter sluttede af med en stor, uspiselig rødbede. Priserne var uhyrlig høje.

2. august 2018

Manfreds 7 retters menu er en ekstremt…

Manfreds 7 retters menu er en ekstremt skuffende oplevelse.
Det er meget simple og små retter som sælges til overpris. Fx bestod en af retterne af en skrive knoldselleri!
Efter de 7 meget små retter til deling, gik man sulten ud af restauranten. Ret dyr pris at betale for ikke at blive mæt!

17. april 2018

Med manfreds 7 retter for 275 kr føler…

Med manfreds 7 retter for 275 kr føler man sig godt og grundigt snydt. De fleste tallerkener er ganske små portioner af let tilberedte hverdagsgrøntsager. En tallerken bestod fx af 5-6 agurkebåde i oversaltet torskeskindscreme. Da der endelig kom en velsmagende hvid fisk på bordet var der ikke mere end et par mundfulde til hver. Sammenlignet med hvad man kan få på lignende restauranter til samme pris (Scarpetta rantzausgade), så føler man sig til grin, når man har været på manfreds.

14. april 2018

Mad i særklasse

Vi fik dagens ret, både den med kød og den uden, og vi brugte hele middagen på at diskutere, hvilken der var bedst. Vi blev aldrig enige, for maden var fantastisk. Der var tænkt over sammensætningen af smage, komplementariteten var fantastisk - og det kostede kun omkring 120 per ret. Vi ses meget snart igen!

7. april 2017

Dårligt tilsmagt mad og inkompetent betjening.

Vi fik Manfreds 7 retter med vinmenu. Maden var desværre generelt ikke tilsmagt, der manglede simpelt hen syre, salt og sødme. Ved bestillingen prøvede vi at få oplyst hvad de 7 retter bestod af i dag samt hvilke vine vi ville få. Det var ikke muligt. Portionerne er små og mængden er kød/fisk og andre "dyre" råvarer er minimal. Brødet er godt men til den sure side.

23. december 2016

Kejserens Nye Klæder. Uvenlig betjening & intetsigende miniature portioner

Vi bestilte Manfreds 7 retters menu, idet vi fik den anbefalet af tjeneren og fik at vide vi ville blive mætte. Jeg vil tillade mig at citere en anden anmelder fordi han har udtrykt vores oplevelse meget præcist: Vi " har aldrig haft en værre madoplevelse, end på dette sted. Man forsøger at eksperimentere, men eksperimenterne er mislykkede, i ualmindelighed! Maden var enten intetsigende, brændt , fedtet eller fuldstændig uspiselig. Den "bedste" "ret" var 2 kogte små kartofler i noget "sauce" der smagte ligeså spændende som at række tunge på en regnvejrsdag. TIL DELING MELLEM 3 PERSONER!!! Da vi fortæller tjeneren om vores utilfredshed - var hans overlegne svar "ærgerligt at I ikke forstår det Nye Nordiske Køkken". Da vi bad om smør til brødet, hævede tjeneren øjenbrynene og nærmest rullede med øjnene af vores manglende madkultur. Smør kunne vi ikke få, men vi kunne allernådigst få en lille mikroskopisk beholder (ca 20 dråber) med olivenolie. Som i øvrigt kostede 25 kr ! Vi kan bestemt anbefale at Manfreds LUKKER og personalet søger arbejde langt væk fra restaurationsbranchen. Både kokken og vores tjener.

26. juli 2016

En radise og en radise...

Underlig oplevelse, hvor flere retter minder om hinanden og så en masse tykt skåret brød, bar for mæthedens skyld, når der nu serveres retter, som nærmest ikke koster noget og så er Manfred(s) meget glad for rugbrødscrunch!

20. juli 2016

Altid eminent

Jeg har været på Manfreds et utal af gange, og det er lækkert hver eneste gang. Uanset om det er for en gang tatar, de 7 retter eller bare et glas vin i solen. Så hvis man forstår ny nordisk lækker mad og fortolkninger, er Manfreds et godt sted at starte.

28. april 2016

Dårlig mad søde tjenere

Vi havde en rigtig dårlig madoplevelse.

Vi fik kokkens menu. 7 forskellige retter. Maden var langt under standard. Retterne var ikke velanrettet og de smagte tamt / mærkeligt og flere af dem smagte decideret dårligt. Vi var to personer derinde og spise og vi havde begge en dårlig oplevelse.

Kejserens nye klæder hele vejen igennem.

Vine og personalet klarede frisag og leverede det forventede. Men det var maden vi kom for.

Ærgerlig oplevelse.

10. marts 2016

Spild af penge...

Jeg var på Manfreds med familien. Maden var både kedelig og intetsmagende. Spild af penge og en god aften.

13. november 2015

Super hyggeligt.

Jeg var inde og spise hos Manfreds med min kæreste og vi fik en meget anderledes mad oplevelse end vi får hos andre restauranter, men helt igennem fantastisk, super god betjening og rigtig lækker mad.

27. oktober 2015

Skuffende og dårlig mad

Vi besøgte stedet i efteråret 2014. Arj hvor var vi skuffede! Maden var virkelig ikke god. Tjenerne var umulige. Ingen af dem talte dansk. Vi taler dog flydende engelsk men lige lidt hjalp det. Vi forstod ikke hvad vi fik serveret, tjeneren forstod ikke os. De var ikke ubehøvlede, men bare rigtig dårlige.
Jeg vil ikke anbefale nogen at spilde deres penge her.

30. november 2014

Øv! Øv! Øv!

Jeg ville faktisk kun have givet en stjerne, men har givet to, fordi der ifølge beskrivelsen af én stjerne herinde, skal have været grov opførsel tilstede. Og det var der trods alt ikke på Manfreds.
Men øv for en oplevelse! Spild af penge! Som en anden skriver: Det er Kejserens nye klæder! Læs her hvorfor:
Vi kommer fire personer til frokost og har reserveret bord. Restaurantens eneste gæster er to yngre kvinder med hver deres laptop. Der spilles meget høj heavymetal musik. Men..for hvem? Vel ikke for de to kvinder? Musikken virker ugæstfrit og dybt upassende og en så larmende 'velkomst' står i kontrast til stedets ellers rimelig hyggelige indretning.
Vi vises ind i det bageste lokale, hvor vi placeres ved det kedeligste bord, lige under højttaleren! Vi beder selv om at flytte til et andet bord og om at der bliver skruet ned for musikken. Det efterkommer tjeneren.
Vi bestiller menuen, som går ud på at vi deler fem retter ved bordet, hvilket jeg synes lyder ret hyggeligt. At dele!
Jeg spørger først hvad de fem retter består af, da det kun er anført i menukortet med det karikerede: 'sjæffen bestemmer'! Men tjenerens forklaring på fransk-engelsk (?) er næsten umulig at forstå...det er noget med grøntsager. Hm??
Vi modtager vores øl og øko-juice samt to brødkurve med et lunt, velsmagende brød, men herefter serveres skuffelserne nu én efter én:
1.ret: to små tallerkener til deling bestående af mandolinstrimlede agurker
overhældt med en udefinerbar, let syrlig dressing. Helt uden smag, karakter eller kreativitet!
2.ret: en ok men meget fed suppe af vistnok jordskokker- en skål til hver. Vi forstod ikke forklaringen af ingredienser, da vi spurgte, men...den smagte af jordskokker. Suppen skulle vise sig at være menuens højdepunkt, selvom jeg troede det var forretten!?
3.ret: to små tallerkener med næsten rå grønkålsblade 'pyntet' med syltede æbletern, det var virkelig sejt at tygge i og smagte af absolut ingenting. Øv! Det var så trist!
4.ret: to små tallerkener med...gæt én gang: Agurker! Igen!!?? Denne gang én agurk hurtigt hakket op i bidder ala dem man finder i børns madkasser - og så ellers en lynhurtig tur i ovnen og overhældt med noget syrligt. Øv! Hvem kan lide varme, sure agurker. Denne ret var virkelig en joke!
5.ret: to små tallerkener, en med oksekødsstrimler, en med kyllingestrimler. Kogt kylling som man bruger i tarteletfyld. Ikke andet! Det er altså ufatteligt kedeligt at spise et par strimler kød uden nogen nævneværdig smag og uden noget tilbehør til, som kan give kødet en modsætning.

Fem gange øv for tungen ud ad vinduet! Og et sjette for den uentusiastiske betjening og den øredøvende velkomst! Jeg havde virkelig glædet mig til at fejre min fødselsdag med en frokost på den omtalte Relæ-lillebror...men det blev blot en alt for dyr joke, som for eftertiden i min familie nu vil handle om noget med agurker! Agurketid? Måske?

26. september 2014

Kejserens nye klæder

Min kæreste og jeg havde fået anbefalet Manfreds af gode venner, som - ligesom os - nyder at gå ud og opleve god mad.
En lørdag besluttede vi en spontan frokost på Manfreds, da vi var i nærheden. Vi havde ingen reservation, og blev henvist til at sidde i baren (hvilket var ok, da vi jo ikke havde bestilt bord). 5 minutter senere ankom et andet selskab, som heller ikke havde bestilling og blev anvist et bord, hvor reservationen netop er blevet annulleret. Øv!

Efter 20 minutters ventetid i baren, hvor tjeneren doserede kaffe i små bøtter, kiggede hun uinteresseret op på os, og spurgte, om vi ville se et menukort. Ja tak, det ville vi mægtig gerne! Vi besluttede os for deres 5 retters frokosttilbud.

Første ret bestod af en bagt jordskok med peanutsauce. Den smagte fint, men var desværre køleskabskold(?). Kedeligt.
Næste ret var carpaccio anrettet med små toppe af chilimayo på hver skive. Lige i overkanten med mayo og blød konsistens for min smag.
Herefter fik vi pocheret æg på en bund af revet selleri rørt op med mayo. Igen - for meget mayo og blød konsistens for min smag. I denne omgang resulterede det i, at jeg ikke spiste det. Min kæreste, som normalt er altædende, og som spiste retten op, brød sig i øvrigt heller ikke om det.
Efter ægget præsenterede tjeneren stolt "en opfindelse af kokkens, som han kaldte brændte gulerødder", som var - ja! Brændte gulerødder! Altså gulerødder, der var tilberedt, til de var forkullede udenpå og bløde indeni. Skorpen var uspiselig og midten tør og kedelig. "Retten" var toppet med smagløs oliventapenade.
Sidste "ret" bestod i en stor klump kogt oksekød på ben. Dette smagte faktisk rigtig godt, og var kogt helt mørt men savnede tilbehør.

Hele konstruktionen, at tilbehøret blev serveret løbende som retter for sig, gjorde oplevelsen usammenhængende. For mig at se handlede det ikke om enkelte retter (måske lige bortset fra carpaccioen), men om delelementer i en ret, som blev serveret hver for sig. Det kan man efter min mening ikke kalde en 5 retters menu!

Sidst men ikke mindst var betjeningen elendig. Hver ret blev "slænget" hen foran os af arrogante tjenere, der tilsyneladende kun kunne arbejde med én arm ad gangen, alt imens tallerkenen med næste ret blev brugt til at skubbe den gamle tallerken væk med.
Og først da vi fik regningen, fandt vi ud af, at der var taget 25 kr. for den lille tallerken med olivenolie, jeg havde bedt om til brødet. 25 kr. betyder ikke noget i min bog, hvis ellers jeg får besked om, at jeg køber ekstra!

Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse - vi kommer ikke igen!

20. april 2014

Service i tip top!

Efter en kanon aften med overordentlig god service, og ikke mindst rigtig lækker mad, som ud fra deres koncept VARMT kan anbefales! Der er varmt ja, men vinduerne åbnes gerne af personalet. Selvom der blev fyldt godt op, var det en del af charmen at være mange samlet.
Super aften, vi kommer igen!

23. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto