Mama Deli Anmeldelser

3,7

Blij met de kwaliteit van de baby maaltijden, wel lastig dat je alleen pakketten met meerdere smaken kunt bestellen. Mijn dochter vond een smaak niet lekker, dit moet ik nu allemaal weggooien. En daar... Se mere

Wat een toppers bij mama deli! Ten eerste: onze baby is gek op de hapjes en nog super gezond ook. Ik vul ze nu hij wat ouder is aan met soms wat vlees of vette vis. Top combi! Ook de havermou... Se mere

Ten eerste vindt de kleine man het eten heerlijk overstap van borstvoeding naar het eten van mama deli vooral de havermout is geweldig. Daarnaast wat betreft service een dikke 10 er was iets niet hele... Se mere

2 dagen geleden 1e bestelling ontvangen. Tot en met de levering ging alles prima. Echter met uitpakken blijkt 90% van de maaltijden een fors kapotte verpakking te hebben. Grote gaten in het plastic,... Se mere

1. Fødevarevirksomhed

Vriesverse, pure en kant-en-klare babyvoeding die je in een handomdraai op tafel zet! Mama deli maakt met zorg en liefde de lekkerste hapjes voor jouw kindje, vol verse ingrediënten, de juiste nutriënten, hoeveelheid en structuur. Alles afgestemd op de behoefte en leeftijd van jouw kleintje. Je vindt ons in het vriesvak!

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Super leuk!

Leuk en goed verpakt! M’n dochter vind het heerlijk en is ideaal om mee te geven aan Oma of om mee te nemen. Zeker een aanrader

6. juni 2022

Mama deli

Mama deli, is de manier om snel en verantwoord een verse maaltijd op tafel te zetten.
Ik vind dit de ideale oplossing om je baby verantwoord te voeden zonder dat je heel veel tijd kwijt bent.
Kan ik elke ouder aanbevelen

5. juni 2022

Ik was al fan maar nu nog meer!

Ik was al fan, maar liep tegen het (nu nog) beperkte aanbod aan in de AH. Online besteld en aangeven dat ik ipv 17.00 uur 18.00 uur thuis was. Perfecte mail terug gekregen en mijn boodschappen werden vriesvers in een leuke doos geleverd rond 20.00 door een zeer vriendelijke meneer. En het belangrijkste, mijn zoon smult ervan uit en leuk al die nieuwe smaken (ik proef zelf ook mee en ik vind het zelf ook lekker - belangrijk uitgangspunt voor mij) Gr Petra

2. juni 2022

Fan!

Super blij met mijn mama deli bestelling. Mijn dochter vindt de hapjes heerlijk en haar grote zus van 2,5 eet ook graag stiekem een hapje mee. Bezorging is ook perfect, je kunt zelf een tijdblok kiezen en wordt via smsjes op de hoogte gehouden hoelaat de bezorger exact bij je is zodat jij het meteen in de vriezer kunt doen

13. maj 2022

Super

Super ! De levering was snel en heel netjes van te voren een berichtje. De hapjes vind mijn dochter heerlijk. Ik had de proefbox besteld vanaf 4 maanden en ze smult ervan. Tussendoortjes en de maaltijden, helemaal geweldig !

12. maj 2022

Mooie smaken

Mooie smaken. Werkbare webshop prijs/ kwaliteit in verhouding.
Keurig op tijd geleverd..meteen in de vriezer kunnen doen!!!
Tevreden klant, al meerdere malen bestelling gedaan.

7. maj 2022

Top!

Ik ben er erg blij mee! Scheelt een hoop gedoe in de keuken. Onze dame is er gek op.
Wel jammer dat ik een avond levering vraag, en dat het dan in de ochtend (als we aan het week zijn) word geleverd.
Maar buiten dat om ben ik erg blij, nu lekker meer tijd om met de kids te spelen!

7. maj 2022

Wat een opluchting dat MamaDeli er is

Wat een opluchting dat MamaDeli er is! Zo heeft mijn dochter altijd vers eten. Ze vindt het heeeerlijk! Ik combineer het met zelf koken en jullie eten en man wat een gestress minder. Zo blij dat ik onze dochter nog nooit van die ranzige, stinkende potjes heb hoeven geven vol suiker en zout. Mega dankbaar!! MamaDeli maakt écht het verschil voor ouders

4. maj 2022