Maling Halvpris Anmeldelser 129

4,7

Bestilte Flugger Flutex 5 torsdag aften til afhentning efterfølgende fredag eftermiddag kl. 15 i Roskilde. Modtog både SMS og telefonisk opkald fredag formiddag med bekræftelse på, at min ordre va... Se mere

Skrev i 2014: "Attraktiv pris, hurtig levering og tilmed hjælpsom over telefonen ved mindre problem" Henvendelse til Maling Halvpris for tre dage siden til kundeservice ang. Ral-Tex 10 træbeskyttel... Se mere

Jeg har havde en generel god oplevelse, men vil gerne fremhæve firmaets fokus på at levere en god service. I dette tilfælde var det ikke muligt at levere via fragtmanden (grundet frostvejr hvor varene... Se mere

1. Farvehandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salg af kvalitets maling til lave priser

4,7

Super oplevelse

Fint før køb service. Sms advisering halv time før ankomst på det aftalte ankomsttidspunkt og prisen er jo noget af det billigste. Super.

19. november 2024

Gode priser og personlig service

Jeg skulle bruge noget specifik Dyrup Robust maling og det havde de på lager, men skulle være sikker på jeg havde det inden weekenden. De leverede personligt for at være sikker på jeg havde det til tiden. Desværre var den ene ikke den rigtige, men de kom og byttede den dagen efter, igen personligt, for at være sikker på at jeg havde mine produkter før jeg skulle bruge dem. Gode priser (sparede over 1000kr) og god service

22. august 2024

Dårlig oplevelse.

Jeg bestilte en 3l spand maling fra Maling Halvpris.
Jeg hentede kassen i pakkeshoppen var kassen helt intakt og ingen tegn på skade.
Da jeg pakkede kassen op, kunne jeg se at malingsspanden ganske vidst var pakket ind i plastik, men den havde kunnet vælte rundt inde i kassen, da der ikke var noget til at fiksere spanden. Dette havde resulteret i at låget var flækket så der var løbet maling ud. Jeg kontaktede kundeservice og de mente at det var hård håndtering fra Postnord og at jeg skulle have afvist den da jeg hentede pakken.
Da der ikke var noget skader på pakken, så jeg ikke dette som en mulighed. De har orienteret mig om at de vil forsøge at pakke spande bedre i fremtiden.
Sidste gang jeg handlede hos dem.

6. april 2024

Dårlig kundeservice og misvisende information

Bestiller 10 liter maling får 9
Defekt bund i 4 liter spand
Og mangler stadig faktura de har lovet at eftersende...
Fik kontakt et meget vagt svar tilbage dog med løfte om en faktura. har siden uden held prøvet at komme i kontakt flere gange...har før handlet med god erfaring...men dette blev så nok sidste gang

21. september 2023

Find et andet sted at købe maling

3 ud af 5 varer var forkerte eller med fejl. Skulle sendes retur, sagde de, hvis jeg skulle have refunderet pengene, men ingen vil modtage forsendelsen iht. track og trace..., og fuldstændig tavshed, når jeg kontakter kundeservice.

"NUL" stjerner herfra

UPDATE: Det lykkedes mig faktisk, at få pengene retur, så jeg vil strække mig til at give to stjerner, men vil i fremtiden stadig vælge at handle andetsteds.

23. august 2021

Har ikke det der reklameres med.

Jeg bestilte 3L Flügger maling, fik ordrebekræftelse og alt så OK ud. Bliver kontaktet pr mail at de ikke har varen og at de ophører med Flügger. De prøver at sælge en anden maling, hvilket jeg takker nej til.

15. april 2021

Ringe kommunikation om afhentning

Man bliver bedt om at skrive hvornår man afhentet sin ordre. Når man så møder op efter en times kørsel er det ikke klart. Ingen forståelse fra firmaets side. Ordren må så bare slettes, da jeg ikke her mulighed for at bruge yderligere en time på transport senere på dagen. Rimelig skidt kunde service.

30. marts 2021

Ikke specielt god behandling og ikke…

Ikke specielt god behandling og ikke specielt god pris.
Modtog en pakke som på ydersiden var intakt, men som (ligesom flere andre har oplevet) indvendig havde lækket maling på grund af forkert indpakning. Manden nægter at gå idialog om en løsning på problemet og at opfylde de løfter der står på hjemmesiden i tilfælde af fejl og mangler ved leveringen. Prøver at 'tørre den af' på mig og evt. postvæsnet. Rigtig ucharmerende og kan ikke anbefales.

11. marts 2021

Jeg har også modtaget en 10 liters…

Jeg har også modtaget en 10 liters malerspand. Da vi løftede den knækkede spanden og vi stod tilbage med håndtaget i hånden. Og 10 liter maling på gulvet. Svaret var det samme som mange andre har fået: du skulle have nægtet modtagelse! Seriøst? Der så der jo ikke ud til at være noget gang. Men bøtten var jo komplet mør!!! Meget utilfredsstillende og lige så service!

7. februar 2021

Super god service

I begyndelsen af december 2020 modtog jeg 2x10 l maling fra firmaet. Desværre var den ene 10 liters spand blevet smadret af postvæsenet, muligvis p.g.a. travlhed op til jul. Jeg ringede samme dag til firmaet og talte med indehaveren, som lovede at sende erstatningsvarer uden beregning. Ca. en uge senere modtog jeg to nye 10 liters spande med samme maling, og de nåede frem uden skader. Det må siges at være god service. Har tidligere handlet med firmaet og har hver gang været 100% tilfreds.

28. december 2020

Misvisende Og vildlede produkt beskrivelse

Misvisende, og vildledende produkt beskrivelser.
Køb en vare hvor der står du køber 5 liter.
Få leveret 250 ml. Hvor de så siger, de giver 5 liter hvis du blander vand i?

Mængde på hjemmesiden man køber; 5 liter.
Literprisen svarende til andre forhandlere viser man køber 5 liter.

Men levering er en tom 5 liters dunk.
Men antallet af stjerne her inde matcher hvis også hvilken type virksomhed det er man handler med.

29. november 2020

Et værre svineri

Modtog en spand hvor halvdelen af malingen lå i sækken den var bundet ind i..Ringede til firma og tja jeg skulle have nægtet at modtage den..Fortalte jeg havde betalt for hjemmelevering..Okey det kunne han godt se men han kunne da sende en Tom spand jeg kunne tømme sækken over i..Ny maling kunne der ikke blive tale om så jeg måtte igang med handsker og tømme sæk...Mærkeligt nok kan jeg ikke se en skade på spanden så hvordan det er endt i sækken må guderne vide..Men her handler jeg aldrig igen pga den måde jeg blev talt til.

19. juli 2020