Konservering af malerier og kunst for museer og private. Konserveringsværksteder på Østerbro i København og Rønde i Jylland.
Kildevældsgade 87, 2100, København Ø, Danmark
- mail@bernsted.dk
- malerikonserveringbernsted.dk
Meget tilfreds
Søren Bernsted er meget kyndig og grundig i sit arbejde med rensning og restaurering af malerier, og vi er meget tilfredse.

Besvarelse fra Malerikonservering Bernsted ApS
Mine billeder fik genskabt deres udseende.…
Mine billeder fik genskabt deres oprindelige udseende. De blev bestyrket med bagklædning mv. så de bliver lige til at modtage for et Kunstmuseum, når tid er.
Arbejdet blev udført efter en aftale, der blev overholdt i alle detaljer.

Besvarelse fra Malerikonservering Bernsted ApS
Søren Bernsted forstår virkelig , at få det bedste. frem i maleriet. Både hans rensning af malerier og restaurering er på topniveau. Proffessionelt. Det fås ikke bedre og til meget rimelige priser.
Søren Bernsted forstår virkelig at få det bedste frem i maleriet. Både hans rensning og restaurering af malerier er på topniveau. Det fås ikke bedre, proffessionelt og til meget rimelige priser.
Virksomheden løser opgaverne til UG
Virksomheden løser opgaverne til UG
overholder aftaler- og pris

Besvarelse fra Malerikonservering Bernsted ApS
Kompetent og venlig vejledning ved…
Kompetent og venlig vejledning ved restaurering af malerier
Fantastisk resultat og meget behagelig…
Fantastisk resultat og meget behagelig og serviceminded service. Bernsted ved hvad de har med at gøre.
Meget professionel og venlig service…
Meget professionel og venlig service med kvalificeret rådgivning. Malerikonservering Bernsted kan klart anbefales!
Et lidt træt maleri fra 1951 er "genopstået" i sin farvepragt., der igen stråler.
Et lidt træt maleri fra 1951, "som har rejst rundt i Europa", malet af Gudmund Lervad, har fået nyt liv.
Det stråler nu i sin oprindelige farvepragt.
Jeg glæder mig til at se de næste malerier, som Bernsted skal restaurere for mig.
Behagelig
Behagelig, kompetent rådgivning, på alle måder en reel pris for rensning af billeder.
Konservator Søren Bernsted kan absolut anbefales
Konservator Søren Bernsted er yderst professionel, super dygtig, effektiv til at gennemskue vores malerier hvad enten de skal restaureres eller renses. Han er meget behagelig at samarbejde med og vi vil fortsat vende tilbage til Sørens hjælp
Fint arbejde -
Maleriet er restaureret flot. En flosset revne i lærredet er repareret, så skaden faktisk er usynlig.